Jobb ha hozzászoksz,hogy ez igy is marad.Máshol is le fognak ugatni,mert a mők csak ne akarják bebizonyitani hogy ők is képesek arra mint a férfiak.Nekem a mocim miatt ezt sűrűbben vágják a fejemhez.De csak irigy a nagy részük.
Ezek nem Ti vagytok,csak a példaképeitek.Én tegnap pezsgőztem délután,egyik munkatársam nagymama lett és arra koccintottunk.Csak kicsit többet a kelleténél...na nem vagyok én alkoholista,ritkán iszom,de a pezsgő bizony fejbe vágott
Figyu én most nem részletezem mik voltak itt a múltkor, de ha gondolod olvasd visssza...
Nekem még nincs moccom, ezért ugattak le... mert próbáltam tanácsot kérni...
Ja, meg persze mert nő vagyok és mit akarok én 1 34 lóerős géptől...
Aszongyák,nem a kortól függ.Én mindenkivel találok közös témát Van egy kis időm irogatni most,aztán asszem az ebéd utáni alvásra jelentkező vagyok a fiammal.
mi eléggé kivagyunk tegnap csombekkal meg dadissal italoztunk már du-n és ma nem vagyunk használhatóak.. itt a kép.. a bal oldali csombek a másik én... dadis már készen volt ő csinálta a fényképet aztán el is esett
Igazából nemtom..
De azt tom, hogy sok motoros nőnek lehetnél példaképe...
Blue-ék: jóarcok nagyon, csak nem az én korombeliek (nagyrészt), ezért nem is nagyon volt közös témánk...
Hali Hayabusagirl!
Már régóta akartam beszélgetni veled, csak nemtom mit mondhatnék!
Állat vagy!
Amúgy én is ismerem Blue-ékat, voltunk már velük túrázni párszor
Nem fénymásolónak, mert reklám + marketing szakon tanulok, jövőre végzek
Aztán meg megyek valamelyik motorszalonba, csak nemtom melyikhez, de legjobban a Honda vonz...
Nekem még nincs moccom, ezért ugattak le... mert próbáltam tanácsot kérni...
Ja, meg persze mert nő vagyok és mit akarok én 1 34 lóerős géptől...
Csak mert innen hamar kiutálnak ám!
De azt tom, hogy sok motoros nőnek lehetnél példaképe...
Blue-ék: jóarcok nagyon, csak nem az én korombeliek (nagyrészt), ezért nem is nagyon volt közös témánk...
Nekem anyám találta, magamtól sose gondoltam volna, h 1x ilyennek tanulok
Már régóta akartam beszélgetni veled, csak nemtom mit mondhatnék!
Állat vagy!
Amúgy én is ismerem Blue-ékat, voltunk már velük túrázni párszor
Aztán meg megyek valamelyik motorszalonba, csak nemtom melyikhez, de legjobban a Honda vonz...
Csak hogy normálisan is kipróbáljuk a komm-t?
Ancsi: a gyakorlat az zsír ha nem fénymásolónak vesznek fel....