ép markolatot kerestem neked de találtam magamnak valamit szerinted milyen lenne a kék felnihez bár éjszaka ugyse látják a színét kormánysúly kék világítással
ytalimot mit képzel magárol nevteséges ez a gyerek... a képen már alapból látszik hogy BUZI de figy nekem a töbi rs-essel már semi bajom(félre értés elkerülése miatt) de leálíthatnátok a gyereket... a divat bemutatós buzit
nahát mivel megtámadtak msnen kérlek titeket nézzétek meg rendesen az utolsó sort irtam csak én az idéjeles bevan másolva régről... azért köszi VérRS h ilyet gondolsz rólam....
"italymot[24209] november 7. 20:43Sziasztok skacok!
na megérkeztem. ma megnyilt a nagy divatkiállítás. bár olaszos módon, pl a aD@G még rendezgette a standját meg minden, nem kapkodják el a srácok. Holnap képes beszámolót is küldök, este meg szerintem átugrok firenzébe, meglesem a mocimat meg valamit intézkedek, hogy hazahozhassam, és gurulhassak Fucky-ékkal...
VérRS ha te gazdag gyerekeket versz meg, jó nagy buzi vagy. látszik is az utolsó képeden hogy igaz csóró szarházi vagy. utálom a fajtádat. tudod akkor már inkább Joe-Z aki nem ért a divathoz, de nem lop meg meg jól tudja magát érezni a saját pénzéből. te meg undorító parkány vagy, remélem stoppie majd jól elkeni azt a buzi arcodat te majom."
a nagy sikerre való tekintettel visszatért nézzetek be a cbr 125 topicba...
kormánysúly kék világítással