Van vagy 4 db karc a henger falán. Valószínűleg a gyűrű eltört aztán megkarcolta. Azért nem tudom biztosan mert én is így vettem csak nem került bele a motorba. Nem vészesek a karcok.
Sziasztok. Van pár 125 Sport Pro alkatrészem ha érdekel valakit. Olajszivattyú,6 os váltó,önindító,gyújtáselektronika. Valamint egy Rotax 123 as blokkhoz való 160 ccm es Polini henger kisebb hibával. Olcsón eladó minden mert már feleslegessé váltak. Érd.:06 70 40 50 152
hello, nekem vannak project 108 idomjaim de a fejidom dupla kör lámpás, viszont a váz, felni ugyanaz, ezért gondolom hogy passzol ehhez is. Darabja 1000ft.
nem külömbözik semibe hanem mikor felforditod lácik 1 nagyon vékony + réteg a heger falán a saperselyesenm meg nem! nameg a nikacilos olyan sima mint a tökür szo szerint!
ha kel a heger hétfőn tudom postázni!
Ez az AF1 projekt 108. De tuti ilyen? Tehát a teleszkóp nem fordított? Mert létezett kockalámpás újabb is., Igaz egybeüléssel csak ez.
AMúgy '88 ban már jött az újabb. más vázzal, rotax 123-as blokkal (ebbe 127-es kell legyen) fordított teloval, 17 colos kerekekkel, és modernebb felnikkel...
nem
ez vaspersejes ! amugy amit mondasz az a nikacil! azt nem furni szokták hanem honolni!
de ez vasperselyes! anyibol jo ha megragadsz kiütöd a dugót megfuratod másik dugó és mehec továb! nem ugy mint as nikacilnál ott ha felsérted akkor az kuka!
Helló mindenki érdekelne éngem af1 replica 125-ösre henger dugóval mindennel az sem lenne baj ha uj lenne ajánlatokat várok!Előre is köszönöm mindenkinek üdv.:roli
de kell hidd el nekem :D én is épp ma állok neki át alakítani.. és van rajta bőven meló... :D bocs a fake infoért.. elég komoly át alakítást igényel... méretek nem eggyeznek!
http://www.kepesmotor.hu/motor... Szabolcsban van csak a tartó konzolt kel szélesebbre tenni mert a hátsó része szélesebb mint az RV.Van karburátor-új 11es első lánc kerek-gyertya-önindító hozzá
érdeklődni lehet:
patvaros87@gmail.com
06303207630
ha kel a heger hétfőn tudom postázni!
AMúgy '88 ban már jött az újabb. más vázzal, rotax 123-as blokkal (ebbe 127-es kell legyen) fordított teloval, 17 colos kerekekkel, és modernebb felnikkel...
Az tuti hogy csak a törött fogaskereket szeretném kicserélni komplett váltót nem veszek.
Széles utat mindenkinek !
ez vaspersejes ! amugy amit mondasz az a nikacil! azt nem furni szokták hanem honolni!
de ez vasperselyes! anyibol jo ha megragadsz kiütöd a dugót megfuratod másik dugó és mehec továb! nem ugy mint as nikacilnál ott ha felsérted akkor az kuka!
van valakinek állórésze?:)
előre is köszi:)
nekem van 1 rotax 123-s hegerem! vashüvejes! megfuratod veszel bee dugót és mehet! az ára 15 e!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Ha valakinek van Rotax 123-be gyári méretű 54-es dugója,gyűrűkkel csapszeggel + zégerekkel, barátságos áron,kérem szóljon !