Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10péz
hello amal-sam gyujtotrafód van e af1 125 höz és mennyiért(4vezetékes)
Grat-grat!
bocsi de közben elkelt a motor.
sziasztok uj alaktrészek érkeztek!
van2 db rotax 123-as hegerem van 1 gineal 1 és gineál 2 !
van 1 rx hátso lengéscsilapito!
meg még rengeteg af1 sport poro alaktrészeim! kipufogo, gyáti ,arrow hátsovola,föváz, segédváz,tank,oldalidom,kerekek stb.
meg rotax 123-as blokalakatrészek is
elérhetóségeim:
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232

telon elérhető vagyok mindig hivhac akár mikor!
azért is bontottam el mert osztrák motor volt mindenféle papirok nélkül csak adásvételivel
kértem volna érte 200 at és akkorra meg mire úgy nézett volna ki hogy jól addigra benne lett volna vagy 150 be azért meg miéert stresszeljem magamat hogy mikor jönnek megnézni a mocit stb..azért az 50 ért idegeskedni hónapokat hogy elvigyék ááááááááá
heó nincs miértelnézést érned!
én mongyuk nem bontotam volna el de mingyegy!
van olyn hogy énis üzletelek és fentartom a cucot mert nincs pénz
de ezt megértik mások is és megtatják adig
nincsmit..............inkább én kérek elnézést hogy visszamondtam a kulcsos dolgokat:(
de jobbnak láttam elbontani a vasat mielőtt belebukok ebbe is mint eccer vettem eg ytuareget 165 ért még vagy 10 éve magamnak aztán annyit költöttem rá hogy a végén mikor öszeadtam 550 000 ft után abbahagytam a számolást..........és ebből okulv ainkább nem csinálom meg a gépet

de remélem az idomoktól megszabadulok.....
de azért köszi
ez nem jo!
nekem az elején be kel akasztani a hátulján meg van 1 juk ott meg le kel csavarozni!
ha karod akkor plusz még egy darab ezer forintosért áthúzom neked friss műbőrrel mint ami rajta van és akkor szuper szép lesz:)és lefestem az alján szépen a csavarokat meg a rozsdás részt műanyag alapú festékkel!
pl ezzel a képen látható cuccossal áthúzom:)
na mit szólsz hozzá?
na most atuti-tuti-tuti!
leugrok garázsba csinálok és akakor már küldöm is pár perc türelmet!
heló küldenél rola képet?
szija zsolt nekem van 1500 ért rs 125 ülésem ha kell!
Az nincs már meg sajnos.
heló elsö ülésed nincs meg a farokidomhoz?
No senor, érdekel a tanksapi? Nem láttam hogy írtál volna mailt.. Postát megkapod hozzá ajándékba.
Szóval AF1-et nem akarok venni, de meg kell jegyezzem hogy nagyon jól néz ki a motorod! A festés jól sikerült
Sikeres eladást!
Eladnám Aprilia AF-1-es motoromat! 160ccm-is henger van rajta!
Nagyon jól megy! Nem régiben lettfényezve!
Az ár Irány ár: 270.000 Ft-t!

Akit érdekel (ajtainorbi@gmail.com) email-címen érgeklődhet!
Eladó Aprilia af1 idomok vagy csere esetleg hátsó rugóstagra értékegyeztetéssel
Kérdés: Első teleszkópokba lehet olajat tölteni vagy hogy lehet rajt javítani hogy ne üljön?
Még mindig van pár eladó bontásból megmaradt alkatrészem AF1 Futurához (125 ccm, Rotax 123). A motor fele megvan még, írj, ha érdekel valami. (Gyújtás, spirálok már nincsenek meg). Több kép és infó e-mailben (phisoo@freemail.hu), vagy msn-en (phisoo@hotmail.com). Fórumot sajnos nem nagyon nézem, ne ide írjatok, köszi. Amúgy üdv a régieknek és az újaknak is, jó rég jártam már itt. :)
Az enyémen elöl van a csavar helye majd teszek fel róla képet.