Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Lomtalanításkor találtam,ha valakit érdekel mondjon rá valami árat és vigye!

Üdv
hello: lenne egy ilyen mocim ami irtál ami kelle neked nagyából rajta is van=40000ft oda is tudom adni jó ár érte.
aprilia af1 sport pro lila-fekete ami képen van.
érdekel hivj:06705377495
helló nekem kellenének az idomok az összes lámpával óracsoportal együtt váltókar fékkar kuplungkar tárcsák telók és azért akarom egyben mert nekem van egy Replicám és arra szeretném átépíteni a dolgokat és szeretnék egy olyat ami nagyjából egyben van.
hello. nekem van vannak idomok vagy mi kellene hozzá
érd:ktmktm@freemail.hu
Aprilia af1 125 futura alkatrészek eladók!
Árba megegyezünk.
Elérhetőséget megtalálod az adatlapomon.
heló menyire tartasz 1 használt de jo rotax 123-as hengert hengerfejek nélkül ja és van 1 ugóm alap méretü aara kéne!
D.I.D Lánc Aranyszínű 415-ös ! Af-1 50,Rs 50 98-as évjáratig.
Teljesen újszerű motoron még nemvolt. ELADÓ!
Érd:
msn és mail: csababoy0@t-online.hu
AKCIÓÓÓ! 3eFT!
kösz ennyiért nem kell:)
erdekel, a cimem markisa_17@yahoo.com
Sziasztok! Aprilia af1 125 futurat keresek alkatrésznek, (egyben) az idomok legyenek meg rajt stb... az nem baj ha nem üzem képes sőt ha a blokkja hiányos az se baj, úgy kb 60-70 ezret szánok rá ha valakinek van ennyiért vagy tud eladót az jelezze köszönöm.
a 127 meg a 123 nem ugyan az?az alaplap ugyan az bennük.szerintem jó lesz.érdekel.itt az e-mail címem: smiretim@citromail.hu utalom a pénzt úgy olcsóbb.keress meg.
rotax 127hez van trafom. 5-ert?
sziasztok!eladó 123-as rotaxba való tömítésszett, nincs benne a kuplung oldali dekni tömítése, amúgy teljesen komplett.Új ára 8600ft volt.Ár:5000Ft
woohooo estere megvan a programom :-) koszonom szepen!
bocsi ez 50esé

ez lesz a tied a 125
ennyi van. kiindulásnak jó sztem
nagyon szepen koszonom,persze hogy segitettel! :-) az elektromos mutyurkekhez nincs veletlenul valami utmutatod? melyik vezetek hova megy... satobbi...
RV4 és RV6 alkatrészek!

1db komplett RV4-es blokk
1db komplett RV6-os blokk
+1db RV6-os váltó

henger+1 gyűrűs Asso Werke dugó

stb...

orozoli2002@yahoo.com

0630-435-1769
remélem tudtam segíteni, sok sikert
aprilia af1 vagy futura 123 rotax blokkhoz servise manual, vagy valami osszeszerelesi konyv van-e valakinek?
milyen gyújtás elektronikád van?trafó kéne de nagyon.(és nem tízezrekért,mint itt néhány őrült árulja).
Szia trakee,
köszi, azt hiszem lemondok róla, túl macerás
Úgy döntöttem hogy feladom, marad 25/50.