Még az a borzasztó hogy hülyeséget is mond, amit mások remélhetőleg nem vesznek majd figyelembe, a másik dolog hogy az írás. Vannak olyanok akiknek alig lehet elolvasni hogy mit akar, egy értelmes szót nem hogy egy mondatott nem bír leirni.... Sokszor azért nincs kedvem itt olvasgatni mert mintha kódoltan lenne a fórum , nem tudom hogy ez miért van, nem aztmondom hogy nem lehet hiba, de azért az olvasás ne kód fejtés legyen..... Szerintem sokan igy vannak ezzel nem csak nekem szúrt szemet...
sziasztok.kérdésem lenne,hátha tudtok segiteni.a szomszédom vett egy quadot és ugyanugy 125-ös motor van benne csak nem aprilia hanem gilerra blokkos.most az a nagy probléma,hogy nem indul be neki mert ömlik be a benzin a blokkba a forgattyus ház is tele van,mitöl lehet ez,és valoszinüleg ezért nem indul be.
Sziasztok!
2 hét után végre megjött a szervízből a felújított henger, az új dugó, főtengely stb..... Összesen:55 ezer Ft
Ha minden igaz akkor jövőhéten kész lesz a mocim motorrikusan. Tavaszra veszek rá új láncot, új gumikat mert eléggé kopottak.
( Boldog karácsonyt mindenkinek ! )
Itt egy kép a volt dugattyúmról:
Egy biztos: tegyél bele nagyobb fúvókát és a súbertűt a lehető legfeljebb vedd a karbiban. Pótlevegőt teljesen be, aztán kb. 2 fordulatot ki, majd onnan érzésre. Alapjáratot igények szerint állítsd.
Halihó.. rég voltam itt.. most lenne egy gondolom és kérdésem.. van 160as hengerem a futurára.. fel is rakom, csak a gyéri 28as karbit hogyan hangoljam hozzá? ez lenne az 1ső kérdésem.. és hogy mi a gyári beállítás a karbinak? pl.: a sűbertű rovátkáiban felülről meikben van a gyűrű meg levegő csavar a teljes behajtástól mennyire kihajtva stb.. ugyanígy a 160ashoz is tudja nagyjából valaki?
Kösz a válaszodért ,a környezetemben mindenki az AM blokkot ismeri az RV-röl senki nem tudott semmit.A ajánlatodra egyenlőre meg annyit,hogy le kapom az oldalát meg nézem a váltót belülröl mi a baja pontosan és akkor talán visszatérünk rá.Mert igazság szerint nagyon nem akarok-rá költeni és az 5-ken kívül olyan mint egy svájci óra.De kösz az ajánlatodat.
Én a a szokásos "ien,mien, oan, tok, mek,vok, persej, olaly és a ba be-ban, ben helytelen használatától szoktam öklendezni.
Majd tavasszal egy hétvégén, összerakod normálisan a motorod, átjösz vele és beállítjuk. Kitalálunk rá valami okosat.
én ugy rendeltem a dugot a motorhoz!
amugy kéne majd 1 karbi beálirás!
menyiért csinálod meg majd?
2 hét után végre megjött a szervízből a felújított henger, az új dugó, főtengely stb..... Összesen:55 ezer Ft
Ha minden igaz akkor jövőhéten kész lesz a mocim motorrikusan. Tavaszra veszek rá új láncot, új gumikat mert eléggé kopottak.
( Boldog karácsonyt mindenkinek ! )
Itt egy kép a volt dugattyúmról: