Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello. nincs meg sajna.
hello
igen jo allapotu ahogy a kepek is mutatjak.bekes megyei vagyok.

itt az emailcimem: attila.hunter@gmail.com

a reszleteket beszeljuk meg emailben. :)
Szia igen érdekel!Af1 125ösöm van! minden rendbe van vele?91es a mocim! és szeretnék rá műszakit!:D 3000forintért kérek! postán feltudod adni vagy hol laksz?pénzt utalni tudok vagy postán ha közelbe vagy természetesen kézből kézbe menne!:D várom válaszod!
helló öreg! Érdekelne a Futura hátsó idom, mit kiván érte a magyar nemzet? :)
szia

nekem van hatso labtartom.szep allapotban.akar igy a felfogatolemezzel vagy nelkuluk is termeszetesen. 3000?
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a pót hengeremből hogy tudnám kivarázsolni a tőcsavarokat? Vagy hol lehet hozzá kapni újat? vagy elég ha tudom a hosszát és csavar boltba megnézem? Mert próbáltam úgy hogy 2 db 13 as anyát rácsavartam összefeszítettem őket és az alsót próbáltam lazítani hátha a tengellyel együtt jön, de nem volt benne sikerem! Valami ötlet?

Előre is köszönöm!
Sziasztok hátsó lábtartót keresek normális áron! emailt minden nap olvasok! langi87@freemail.hu
Giannelli sport kipufogó-arrow rezó akciós=30000ft
power kit=25000ft
gyári aprilia af1 kipufogó=13000ft
aprilia af1 125 replica-futura bontott alkatrészei eladok.
Szia! Ha kell nekem van jól működő, 5000Ft + posta. Üdv
Holnap leveszem és lefényképezem, ha nem kell felrakom majd Vaterára. Az ára 6000Ft. Ha elvinnéd neked állnám a postát is, ha nem, akkor 6+ postáért rakom fel... Üdv; Zoli
heló mindenkinek kelenne nekem rotax 123-hoz fesszab mind1 mien csak mükögyön és lehetőleg olcsólegyen sgitségeteket előreis köszönöm
heló ami van az adatlapotor sport pro mien tuningok voltak rajta?
heló persze van képem is!
Hali van ilyenem trafóm! Mivel az én képemet használod
szia van esetleg kép?
szia!
mennyiért adod?
esetleg jó lenne egy kép.
Szia!
Van még, gyári bontott 10eft vagy új 15eft(fél év garit adok rá). Ha érdekel keress meg adatlapomon lévő elérhetőségen!
nem,kell köszi,egyenlőre cska érdeklődök :)
nekem is van 10 ezer
heló nekek van!
ijen trafo kellene
hello az aprilia gyujtotrafod meg van e még és mennyi az ára
Szia! Nekem is van egy jó! Érdekel még? Üdv; Zoli
eladó aprilia rotax 123-as alkatrészek!
blokok váltók kuplungok hengerszet,müanyag fogaskerekek főtengej blokfelek, gyujtás alaplap tekercs trafó feszabályzó stb,
elérhetőségeim:
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:063073162
32
Eladó aprilia matricák!
Kiváló minőség, műanyag, nem ázik le, mindenféle időjárási viszontagságnak ellenáll!
Elég jól hajlítható felületre, mert viszonylag rugalmas. A méretük 8X8-as, de van még egy darab 15X15-ösöm is, ami jobbra néz.
A kisebbből egy pár 1300 Ft (posta benn van); a maradék egy nagyot pedig odaadom 500-ért (szintén küldöm).