Sziasztok!
Kiderült hogy Minarelli rv blokkom van, tehát a hengerszett nem jó amit kinéztem.
Egyszerűen nem találok ehhez a blokkhoz hengert és dugattyút se.
Esetleg ha tudjátok hol lehet ilyet kapni azt megköszönném.
Oldalablakos dugattyú 39,80mm ez lenne a legfontosabb.
De ha tudok olyan boltot ahol olcsón (kb 20 ezer) 50ccm henger szett van, ilyen dugattyúval azt megköszönném.
Igen. Ehhez. Ez egy elektromosra átalakított gép. A vezérlője tud visszatáplálni, szóval van egy potencióméterhez hasonló cucc, ami ívben mozog és annak megfelelően fékez a vezérlő. A kuplung bovdennel mozgatnám , így hasonlóan menne, mint egy mechanikus fék. Ha kicsit húzom, kicsit lassul, ha fullra, akkor pár méteren megállítja. Fékezéskor a mozgási energiát visszaalakítja villamos energiává és az akkuba visszatölti(tehét nem a tárcsákon fűti el). Olyan mint F1-ben volt a KERS...
hello. 350euró az uj ára rendszernek. az kb 90e
én a rezot 30-ba adom
arrow dobot=10-be
egybe rendszert =35e be- még a felét sem kérem érte hol lenne akkor drága?
Sziasztok!
Tegnap este szétszettük a blokkját a mocinak.
Beletört a dugó, és megsérült a henger. Kiderült hogy kisebb dugó volt benne mint kellene. Összes csapágy kuka. Hajtókar kuka. Főtengelyt felújítattom.
Reggel bementem a boltba megrendelni hozzá az alkatrészeket.
50ccm hengerszett 19 ezer.
Hajtókar 8 ezer
Csapágyak 10ezer
Szimeringszett 2 ezer
+ még majd a lánc, meg az első hátsó lánckerék.
Mondtam a szerelőnek hogy az olajzót kötesse ki, mert ha elromlik akkor lehet megint költeni rá. Inkább járok keverékkel az üzemanyag tankban.
nicasilos hengert lehet javítani.két megoldás van.újra nicasilozás 50ezerft.ez nem nagyon éri meg.a másik,hogy megperselyezteted ez 15ezerft.ez már megéri,mert lesz egy zsír új hengered.ennyiért egy használtat is alig kapsz..
Egy kuplungkarra lenne szükségem. Bovdenes kellene, amivel egy potenciométerhez hasonló cuccot húznék meg. Előny lenne , ha lenne a karban egy kapcsoló, mint a fékkarokban... Van valakinek?
Képzeljétek ma mentem ki a boltba a mocival és eltört a blokkba valami. Hazatoltam, elvittem szerelőhöz, a gyertyát kivette, belenézett és azt mondta hogy eltört a dugó:S Holnap tudja meg hogy megkarcolta-e a hengert.
Tudtok valamit javasolni hogy a nisacil bevonatú hengert hogyan lehet felújítani? OLCSÓN Mert drága lenne venni rá újat.
Ha már szétszedi a motorját akkor fel is újíttatom az egészet:)
Kiderült hogy Minarelli rv blokkom van, tehát a hengerszett nem jó amit kinéztem.
Egyszerűen nem találok ehhez a blokkhoz hengert és dugattyút se.
Esetleg ha tudjátok hol lehet ilyet kapni azt megköszönném.
Oldalablakos dugattyú 39,80mm ez lenne a legfontosabb.
De ha tudok olyan boltot ahol olcsón (kb 20 ezer) 50ccm henger szett van, ilyen dugattyúval azt megköszönném.
Itt egy kép a dugattyúról
Igen. Ehhez. Ez egy elektromosra átalakított gép. A vezérlője tud visszatáplálni, szóval van egy potencióméterhez hasonló cucc, ami ívben mozog és annak megfelelően fékez a vezérlő. A kuplung bovdennel mozgatnám , így hasonlóan menne, mint egy mechanikus fék. Ha kicsit húzom, kicsit lassul, ha fullra, akkor pár méteren megállítja. Fékezéskor a mozgási energiát visszaalakítja villamos energiává és az akkuba visszatölti(tehét nem a tárcsákon fűti el). Olyan mint F1-ben volt a KERS...
amik vanak: sem amal alaplap , lendkerék,trafó,
blokfelek ,komplet váltó léptető vilák kiegyenlitőtengej! fogaskerekel , van 1 nikacilos hengerem is!stb.
előrrhetőségeim:
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307
316232
én a rezot 30-ba adom
arrow dobot=10-be
egybe rendszert =35e be- még a felét sem kérem érte hol lenne akkor drága?
Csak egy rezo 30 ezerért? :S
Tegnap este szétszettük a blokkját a mocinak.
Beletört a dugó, és megsérült a henger. Kiderült hogy kisebb dugó volt benne mint kellene. Összes csapágy kuka. Hajtókar kuka. Főtengelyt felújítattom.
Reggel bementem a boltba megrendelni hozzá az alkatrészeket.
50ccm hengerszett 19 ezer.
Hajtókar 8 ezer
Csapágyak 10ezer
Szimeringszett 2 ezer
+ még majd a lánc, meg az első hátsó lánckerék.
Mondtam a szerelőnek hogy az olajzót kötesse ki, mert ha elromlik akkor lehet megint költeni rá. Inkább járok keverékkel az üzemanyag tankban.
Tel: 0620-916-42-35
nem az én hirdetésem szóval bővebbet nem tudok
Egy kuplungkarra lenne szükségem. Bovdenes kellene, amivel egy potenciométerhez hasonló cuccot húznék meg. Előny lenne , ha lenne a karban egy kapcsoló, mint a fékkarokban... Van valakinek?
Üdv: Márió
arrow dob=10e
egyben a rendszer=35e
power szett=30e
10 ezer!
tel:06307316232
Tudtok valamit javasolni hogy a nisacil bevonatú hengert hogyan lehet felújítani? OLCSÓN Mert drága lenne venni rá újat.
Ha már szétszedi a motorját akkor fel is újíttatom az egészet:)
és 1 lendkerék meg 1 sem amal gyujtás alaplap!
olcson!jo!
tel:06307316232
alaplap és trafó eladó! AKCIÓSAN 10eft/db
persze, hívj vagy írd hogy mikor hol
ilyesmi