Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyira nekem se fontos csak amit vettem blokkot abba ez nem volt benne. És jobb lenne ha meglenne. Azért írtam neked mert láttam hogy hirdeted a sok alkatrészt! És nem is adod nagyon drágán. Láttam régebben 1 ezresért is kiemelő kart. De mind1 tény hogy az elég olcsó volt...
Tudod lehet kis értékű dolog, de te megvennéd azt ami neked semmit se ér? Nem gondolnám...
Érdekesnek találtam a hozzá állásod... De szerintem nem volt ebbe semmi rossz.
Ismerős amit írsz! Vannak ilyenek akik basznak rá utána. Ez tényleg idegesítő tud lenni mikor küldesz képet így úgy kérdez eszt azt és semmiből semmi a végén... Én mondjuk nem vagyok ilyen, mindig válaszolok mivel így a korrekt szerintem!
Rendben. Kösz!
tény, hogy nem voltam a legjobb kedvemben amikor válaszoltam, de nekem ezeket a dolgokat nem fontos eladni. Neked van rá szükséged, én felajánlottam h segítek neked, ezért is mondtam h odaadom külön őket és vidd 3,5e-ért ha sokallod az 5öt. Magamból indultam ki, ha valakit megkérek egy ilyen kis értékű dolognál, hogy fényképezzen, meg méregessen (tudom milyen ez hosszútávon hiszen nem te kérsz ilyenre először) akkor én illedelmesebben kérném meg a dologra... ((jah és az idők során nem 1 olyan történt, hogy kértek képet, aztán még válaszra se méltattak))- de ez már nem ide tartozik... semmi gond megmérem, majd megírom mennyi!
Nem értem mi a bajod van. Talán csak épp kötekedős kedvedbe voltál?! Én szerintem semmi rosszat nem írtam.
Ezek alapján már inkább úgy tűnik mintha mégis...
Nálam igazából alapvető dolog volna ez mivel így tudom meg mit is akarok venni és miféle állapotban is van. Ezzel hiszem hogy egyedül vagyok. Ha ezt ugráltatásnak veszed hátakkor erre nem is mondok inkább már semmit. Te vagy az eladó, te akarod eladni. Vagy nem?
Tudód te mire gondolok szerintem mert értesz hozzá az én tudtommal.
De akkor légy szíves küldj képet ezekről és mérd meg a rugó hosszát alap helyzetben.
szia Andris, hát 127es blokkot még nem is láttam sztem közelről... fogalmam sincs honnan lehet szerezni ilyet
Szia Bence ! A segitséged kérném ! Nincs e neked vagy nem tudsz e valakit akitöl vehetnék rotax 127 es blokhoz berugókart ? Köszönöm !
hát persze, küldöm, mérek, hipphopp, így nem fogok ugrani senkinek...neharagudj, én nem tartom magamat többre itt senkinél látatlanban, de azért egy /lennél szíves/ vagy /lécci/ vagy /ha majd lesz időd megnéznéd esetleg nekem?/ azért elférhetett volna... amúgy meg mit? a rugóacél átmérőjét? vagy a rugó magasságát? esetleg átmérőjét? vagy az összenyomáshoz szükséges erőt? vagy mégis mit mérjek rajta?
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem h ma elkezdett csöpögni a víz a motorból. Gondoltam szétszedem (bár 2 napja lett teljesen összerakva egy komplett tömítéscsere után) reméltem h csak szimering csere és kész is de sajnos nem. Legalább is én úgy gondolom h a tengely a rajta látható bemarásoknak köszönhetően már cserés. Szóval az egyik kérdés h cserélni kell-e a tengelyt a másik pedig nincs-e valakinek otthon jó állapotú.
Eladó Aprilia Rotax 123 termékek!

=Postai utánvétellel, előre utalással is megoldható.
=Rendelésfelvételt követően 3 munkanapon belüli azonnali küldés.
=Rugalmas és korrekt árak!

Jelenleg raktáron AF1 Sintesi és Tuareg Wind van!

-Gyári Kipufogó rendszerek, illetve Arrow rendszer Af1
-Komplett fékek, fék alkatrészek
-Gumiabroncsok, kerekek
-Elektromos power egységek
-Idomgarnitúrák
-Műszerfal
-Első teleszkóp, hátsó rugóstag
-Blokk alkatrészek (vízérfedél, stb.)
-Komplett hűtő rendszerek
-Váz és segédvázak
-Lábtartók

Email: olasz.alkatresz@freemail.hu
Eladó KIVÁLÓ állapotban lévő lendkerék ROTAX 123-Ból.
Ár: 12.000Ft
Mágnes , illesztések, fogak tökéletesek.
Email: olasz.alkatresz@freemail.hu
lehet trafó
de tekercs is lehet szerintem!
de amugy nem nyirta el az éket a lendkerék?
Nekem igen! Vettem már ettől olcsóban is...
3500 már barátibb ár. Küldj képet ezekről és mérd meg a rugót.
nincs senkinek?
125ccm europához keresek műszerfalat kompletten meg hasidomot
Az sajnos nincsen.
AF1 Sintezi Km óra meghajtót keresek!
kuplungrugó+kiemelő+lefogató sok lenne 5eFt-ért? jó napom van 3500nál alább nem adom. Kell annyiért?
Az első képen láttok pár kiemelőt. A régi 123-mas barba blokkba lévő is megegyezik a 122-esével. Egyforma kialakítás. De az újabb 123-asé ellentétes.
De mind1, ennyiért nem érdekel...
van itt 122-es kiemelő? am összesen egy 5ös lenne (ha megmutatod melyik a 122-es kiemelő :D
122-es kuplung kiemelő kar és annak a le fogatója meg kuplung rúgó érdekelne lehet.
Mennyi az ára ezeknek?
üdv érdekelne engem alkatrész aprilia af1 50 rv6-hoz pár alkatrész!
hőfok jelző
gázmarkolat
hátsó féktárcsa
eke(hűtőidom)
gázbovden
km spirál
fordulatszámmérő spirál
üres jelző
az lenne a király ha valakinek meg kéne valami blokk alkatrész mert nekem van ehhez a típushoz és tudnánk cserélni
Üdv.: Dávid
Aprilia AF1 Sintesi/Replica/Futura/Sport Pro/(Tuareg, Pegaso) alkatrészek! 125cc

-gyújtáskapcsoló - 5000
-első fékrendszer(fékkar, felső főfékhenger-alsó munkahenger+betét+cső) - 10000
-első fékmunkahenger - 3000
-hátsó fékrendszerek- 8000
-műszerfalházak, órák- 3000
-komplett műszerfal- 4000
-hátsó lábtartók - 3000/pár
-első lábtartók - 5000/pár
-légszűrőházak - 1500/db
-olajtartályok(elektronikával) - 1500/db
-hátsó tengely(féktárcsával, 6mm!) - 3000/db
-hűtőrendszerek - 4000/komplett
-fejidomtartókonzolok(Sintesi, Replica) - 1500/db
-komplett láncszettek (D.I.D) - 5000/komplett
-kormányalkatrészek, csutkák, kapcsolók -1500-2500/db
-kipufogódob(gyári) - 2000
-szívócsonkok (28-as) - 1000-2000/db
-123as víztérfedél - 3000
-gyújtásfedél - 500
-lánckerékfedél - 500
-membrán - 2000/db
-duda - 500/db
-indexrelé - 1000/db
-önindítórelé- 1500/db
-POWERMOTOR - 4000
-POWERELEKTRONIKA (7100rpm) - 4000
-POWERNYELV- 3000
-PNEUMATIKUS(levegős) POWER - 8000 (alkatrészei külön-külön is!)
-villahidak (komplett felső-alsó) - 6000
-123 olajpumpák - 2000/db
-oldalidomok - 3000/db
-faridomok - 3000/db
-fejidom - 3000/db
-első lámpák(kis-, és nagy kör, trapéz) - 3000/db
-hátsó lámpák - 2000/db
-vízpumpa- 3000/kopmplett
-kuplung - 6000 /komplett
-kuplungbowden - 2000
-szívatóbowden- 1500

-egyéb dolgok, apróságok (blokkcsavarok, olajleeresztők, váltók, fogaskerekek, műanyagfogaskerekek, forgattyúsház csavarok, alu alkatrészek, spec. csavarok, stbstb)

GYÚJTÁS - komplett (álló+forgó+trafó) - 40.000
KOMPLETT BLOKK (Mami-Kupás motor VertexTM Racing, 34DellOrto-val) - 90.000

Telefon/email: adatlapomon!
Üdv! A jelenség: első indítási próba a szikra tökéletes. másodikra elgyengül,harmadiknál kihagy,következőnél nincs néha dob egyet. valaki járt már így? Gyertya,pipa,kábel cserélve. Ja és ha olyan kedve van be is indul,v indult. Én trafóra gondolok,de várom a véleményeket.
Amal Sem Sweden elektronika(gyujtotrafó), vadonatúj, gyárinál sokkal megbizhatóbb, folytás nélküliek, örök életüek.
Adok rá félév garanciát is ha bármi probléma lenne vele, eddig nem volt még rá panasz.
A képen gyári látható annak helyére rakható fel, vezeték szin kiosztás is ugyan az, igy gyerek játék a beszerelés. Bármilyen szinű helyett felrakható, ha mégsem ez lenne a baja a motorodnak vagy nem lenne jó hozzá vissza vásárolom!
ára: 17000Ft/db

patvaros87@gmail.com
06-30/320-76-30
van benzincsap csak nem érzékelős tel:06307316232