Hozzám került Egy Aprilia Rotax 123-as blokkal szerelt AF1 SINTESI.
-Rotax 123-as blokkal szerelt.
-Egyedi FLIP-FLOP fényezéssel ( alapból zöldes, de ha a nap rásüt barnás-zöldes lesz), ezt megspékelve Airbrush-al van díszítve.
Az olasz Tp-desing készítette
Egybe is elvihető, de akár alkatrészbe is.
Egyben 120.000Ft Alku nincs, alkatrész részletesen telefonon.
Képek illusztrációk, de ilyen kivitel.
-32-es Dellorto karbi
-34-es szívócsonk
-gyári plexi, tükrök
-gyári elektronika
-Frissen felújított motorblokk!
-Jó állapotban lévő henger, dugattyú, szimeringek csapágyak is szinte újak.
Megtalálható rajta minden, és pót alkatrészeket is adok hozzá!
Aprilia AF1 SINTESI érkezett műhelyembe.
Rotax 123-as blokkal szerelt.
Egybe is elvihető, de akár alkatrészbe is.
Ugyan olyan mint a képeken szerepel.
Egyben 120.000Ft Alku nincs, alkatrész részletesen telefonon.
-34-es Dellorto karbi
-gyári plexi, tükrök
-gyári elektronika
-Zsír új henger, dugattyú, szimeringek csapágyak is szinte újak
Megtalálható rajta minden, és alkatrészeket is adok hozzá!
Zsír új Meteor dugattyúval, frissen hónolt henger, kottyanás-lógás mentes hajtókar, tökéletes főtengely, jó csapágyak- szimeringek, pontos váltó! Ajándék hozzá power ( nem elektromos)
sziasztok a kérdésem az volna hogy szétszedtem az elsö telom mert szimeringes és 2 darab szimering van egyben plusz a porvédö. a lényeg hogy 2 is kell bele egy szárba:?
A leírtak alapján azt mondom hogy 80.000.
Mivel a blokkban a henger es a dugó illetve új csapagyak , szimeringek vannak bent. 50.000.-
Álló es forgó 20.000.-
Önindító es szívó :7.500.-
K.bovden: 2.500.-
Szevasztok bocs h nem vállaszoltam a hozzászólásokra de nem voltam gépközelbe.A blokkról annyit tudok elmondani h átforog rendesen,a hengerfal épp a gyújtás is működik,az önindító is jó kipróbáltuk aksival!kompressziót nem mértem de mivel a henger épp ezért valószínű hogy az is jó!06702668289 a számom! az adatlapomon van a motor amiből származik!Kellemes ünnepeket!
Mennyiért veszed ki belőle a blokkot karbi nélkül 34-es szívócsonkkal, önindítóval,annak a kábelével,álló és forgórésszel és kuplungbowdennel? power és trafó nem kell. Rx vázba kellene ezért vagyok meghalva önindító és tyúkbelei nélkül
Most érkezett raktárra egy Aprilia AF1 Sitesi.
Működik , megy megáll.
Egyben : 130.000FT
Bontottan: telefonon a darab árakat
Ami van benne pl:
-34-es dellorto karbi
-frissen felújított blokk( csapágyak , szimeringek, henger, dugó, főtengely, pontos váltó, nagyon jó hajtókar)
-egyedi AIRBRUSH idomok!
-jÓ, GUMIK ,lánc,
-hátsó futőmű felújítani kell
-elsőből folyik az olaj, szimering cserés
-elektronika működik , minden visszajelző stb.
Üdv! Engem is érdekelne,h 123-as -e,és h önindító jár e hozzá,karbi nem kell,de ha csak azzal adod nem baj. küldhetnél egy elérhetőséget,meg pontos árat. köszi. 06705583196
abból nem csak lerúgott am6-ot kapsz már :D figyelj csak a blokk egyben van? henger, dugó, hajtókar, főtengely állapota érdekelne nagyon, lendkerék állapota, kompresszió ha tudod, stb... érdekelne róla egy-két hiteles kép is ha tudnál készíteni, az alku viszont nem marad el, ha eladod akkor én egyben 30ért postával együtt megveszem tőled. (feltéve ha okés a cucc)
Rotax 123!
-Komplett blokkok
-Gyári kipufogó rendszerek, Rotax 122-123-hoz Arrow rendszer
-Futómű alkatrészek
-Fékek
-Lábtartók
-Idom szettek
-Elektromos alkatrészek
-Gyújtás és alkatrészei
-Kerekek és gumiabroncsok
-Gyári plexik, tükrök
-Power szettek