Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akartalak megfosztani az alkudozás élményétől csak azt irtam le mire lenne feltétlenül szükségem! de akk olyan 35re gondoltam kompletten karbival mindennel. Abból már kapok én is egy lerúgott am6ot!neked lesz alkatrészed nekem meg másik blokkom,mert gondolom alkatrésznek kell!Szép napot!
Te lenni a eladó, you say big fucking price én meg szörnyülködni h milyen sok a prájsz, én aztán alkudni mert lenni big fakking zsidó, te meg nem adni oda big blokk pici prájszért
győr mellet lakom igazábol árba még nem gondolkodtam,leginkább 50ccm am6ra cserélném irj egy árat neked mennyit ér meg!
Üdv. Olyan kérdésem lenne hogy első teleszkópba milyen és mennyi olaj kell? (40-es a teleszkóp! ) És még egy kérdés hogy a hátsó keréknél az excenternél milyen és hány darab csapágy van? Jah és 125-ös!
Szia, merre vagy megtalálható és mennyit kérsz a cuccokért?
Eladó aprilia af1 sintesi 125 blokk egyben vagy bontva karbival,gyújtással!+adok mellé egy motoplatt gyújtást is ajándékba!cserébe aprilia am6 blokk érdekel ami belemeg a 96-os rs vázba!érdeklödni e-mailben
Most érkezett raktárra egy Aprilia AF1 Sitesi.
Működik , megy megáll.
Egyben : 130.000FT
Bontottan: telefonon a darab árakat

Ami van benne pl:

-34-es dellorto karbi
-frissen felújított blokk( csapágyak , szimeringek, henger, dugó, főtengely, pontos váltó, nagyon jó hajtókar)
-egyedi AIRBRUSH idomok!
-jÓ, GUMIK ,lánc,
-hátsó futőmű felújítani kell
-elsőből folyik az olaj, szimering cserés
-elektronika működik , minden visszajelző stb.

06-30-403-6551

Kép illusztráció, de ugyan ilyen kivitel.
szia igen de 30 ma már nem adom el, mert ennyire nekem nem sürgős már...
Vennék Aprilia AF1, TUAREG WIND,TUAREG RALLY, SINTESI, SPORT PRO, RS, EUROPA, modelleket,papírral vagy anélkül, Rotax 122-123-as blokkalt szerelt motorkerékpárokat KÉSZPÉNZRE!
Törött,működésképtelen vagy normális állapotban, vagy kissé hiányos állapotban , max 70.000 Forintért megvenném.
Főleg Pest vagy a szomszédos megyékben érdekel.
7:00-23:00-ig elérhető vagyok, minden nap, e-mai és telefonon is!
szombatimate@freemail.hu
06-30-403-6551
Af1-50 rv6hoz kellene nekem hasznalt elso lanckerek(az se baj ha el vannak kopva a fogak) ha van valakinek kerem jelezze!
A sport proba(aminek talán szélesebb a villája) nekem 140-es Kenda volt, de ha előre volt húzva a kerék a láncfeszesség miatt, beleért a lengővillába.
azt tudom hogy az enyémen 130/70 van az rs-é pedig 150/60vagy70 ? ojan sokkal szélesebb lenne az rs-é?
Szia, most sajnos nincs raktáron, csak Tuareghez.
Keresek Aprilia Af1 futura 50-hez tükröket!Ha valaki tud akoor E-mail címem: jocek84@citromail.hu
Helló!Esetleg nincs aprilia af1 tükreid?
Nem igazán.
helló,érdeklödöm af1 125 replicára rs 125 hátsogumi jo? elfér? aki tud segitsen köszönöm.
Csak azt is írd oda, hogy a 160 -as egy kalap szar!
Nem olyan tartós mint a 123 ami gyári, ráadásul a főtengelynek sem biztos, hogy nagyon jót tesz neki.
Gyorsabban ki lehet nyírni, akár milyen olajat raksz bele mint a 123-ast vagy a 122-est.
Motor szerelő vagyok, tudom mit írok.
Hy !

Henger megvan még?
kép van róla ?
Meg van még egyben?Érdekelne!
Eladó Aprilia Tuareg Wind motorkerékpár minden alkatrésze!

-Komplett blokk gyújtás nélkül, Új meteor dugattyúval, hónolt henger, 1km-t ment. Hibátlan főtengellyel és pontos váltóval: 60.000Ft
-tükrök gyári : 4.000Ft
-idom szett( fejidom, első lámpa, hátsó lámpa,tank,ülés,hátsó oldal idomok,csomagtartó, blokk védő,hátsó sárvédő) GYÁRI: 15.000Ft
-első hátsó kerék , bütykös terep gumikkal jó állapotban,tárcsákkal: 7.000Ft/db
-első villa: 5.000Ft
-hátsó rugóstag:5.000Ft
-Hátsó fék 5000.Ft
-tárcsafékek: 4.000.-/db
-kipufogó rendszer: 10.000Ft
-váz, segédváz: 5.000Ft
-Km csiga: 4.000Ft
-Trafó:10.000Ft
-28-as dellorto karbi: 5.000Ft
-önindító: 3.500Ft
-Bendix: 3.500Ft
-légszűrőház: 1.000Ft
-Láncfeszítő : 3.500Ft
-lánc: 3.000.-
szívócsonk: 2.000.-
hűtőrendszer: 3.000.-
víztartály: 5.00.-
Egyéb alkatrészek telefonon.
Köszönöm, hogy megtekintette hirdetésemet.
06-30-403-6551
Rotax 123-as blokkal szerelt Aprilia RS-125-öst bontok, ha valami érdekel írj e-mailt!
sz.schliemann@indamail.hu
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
Mased1 nem szereti a csigákat