Két fajta fesszab van, elektro poweres géphez és pneu powereshez.
Kinézetre is mások egy picit. Küldj már egy képet róla, mert ha az elektro poweres kábelkötegbe raksz egy pneus fesszabot akkor nem lesz áramod
Sziasztok ! tegnap felkerült a mocira egy jolly moto rendszer s ma azt vettem észre hogy 6000-fordulat fölé huzom akkor lehörög viszont ha huzom közbe a gázkart elöre hátsa kb 3000-4000nél ujra megy ! mi lehet a baj ? nem kap magasabb fordulaton elég benzint ? Karburátor most volt takaritva /Dellorto 34/ ! Várom az ötleteket !
Szeretnék egy kis elektromos segítséget kérni. A rajz alapján az akku pozitív ágán csak töltés van ,illetve az önindító relére megy egy szál. Ha felkapcsolom a gyújtás kapcsolót, nekem ez alapján semmilyen feszültségem nincs amivel a motort beindítsam. A narancson keresztül kell kapnia 12v.-ot? Mert ez már a második fesz. szabályzóm és egyiken sem így működött. Csak úgy ha összekötöm a fesz. szabályzó piros és narancs vezetékét.
Rotax 123-as blokkal szerelt Aprilia RS-125-öst bontok, van majdnem minden! Ha valami érdekel írj e-mailt!
sz.schliemann@indamail.hu
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
köszi a választ,csak azért akarom kicserélni mert annak ami benne van nagyon rossz az alkatrész ellátása!máskülönben nem állnék neki eladni nem szeretném,mert már túl sokat foglalkoztam vele,ezért isz akartam blokkot cserélni!
amilyen gyorsan jött az ötlet, olyan gyorsan felejtsd is el...nem éri meg vele baszkódni a másik oldali hajtás miatt... meg a felfogatások sem stimmelnek, egy nagy szarakodás aminek nincs értelme...egy kicsi sem.
Üdv!olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy van egy aprilia af1-em és szeretném átalakítani am6 blokkosra.csak hogy nem tudom hogyan álljak neki,mivel a hajtás jobb oldalon van az am6-on pedig a bal oldalon!fontos lenne!
Sziasztok !
Nemrég lettem tulajdonosa egy AF1 125 Sport pro-nak.
Az lenne a kérdésem van-e valakinek emberi áron cucca hozzá?
Első körben ami érdekelhet:
Gyári 125cc hengerszett, (főtengelyt még nem tudom), első féktárcsa.
Válaszokat köszönöm !
Üdv. Olyan kérdésem lenne hogy most állok motor vétel előtt és ez a tipus ami szimpatikus nekem, konkrétan egy 94-es Sport Pro verzió a kiszemelt és arra lennék kiváncsi hogy ezeket milyen blokkal szerelték és úgy általánosságban mindenre (alkatrész ellátás,fogyasztás,megbizhatóság stb. ) ?
Köszönöm a válaszokat!
MAMI Kupa Brezova, X2 kategória, pole pozíció az időmérőn (57,1) és egy 3. helyezés a versenyen. (125-ös kat. 1. hely)
Kinézetre is mások egy picit. Küldj már egy képet róla, mert ha az elektro poweres kábelkötegbe raksz egy pneus fesszabot akkor nem lesz áramod
Szeretnék egy kis elektromos segítséget kérni. A rajz alapján az akku pozitív ágán csak töltés van ,illetve az önindító relére megy egy szál. Ha felkapcsolom a gyújtás kapcsolót, nekem ez alapján semmilyen feszültségem nincs amivel a motort beindítsam. A narancson keresztül kell kapnia 12v.-ot? Mert ez már a második fesz. szabályzóm és egyiken sem így működött. Csak úgy ha összekötöm a fesz. szabályzó piros és narancs vezetékét.
Köszi E-mail ment.
itt tudunk beszélni! vagy face: zsolti czeglédi!
Nekem van 123as rotax hengerszettem 2500km van benne, tehát éppen be van járatva! Ha érdekel írj e-mailt!
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
Ismét UA a kérdés...
Valakinek Rotax 123 hengerszettje?
Ha van mi az ára ?
Köszi !
amilyen gyorsan jött az ötlet, olyan gyorsan felejtsd is el...nem éri meg vele baszkódni a másik oldali hajtás miatt... meg a felfogatások sem stimmelnek, egy nagy szarakodás aminek nincs értelme...egy kicsi sem.
Nemrég lettem tulajdonosa egy AF1 125 Sport pro-nak.
Az lenne a kérdésem van-e valakinek emberi áron cucca hozzá?
Első körben ami érdekelhet:
Gyári 125cc hengerszett, (főtengelyt még nem tudom), első féktárcsa.
Válaszokat köszönöm !
http://www.kepesmotor.hu/april...
6000 Ft a kettő!
Köszönöm a válaszokat!