Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Büszke vagyok RÁD amikor odavittem a szerelő már le mondott róla és állandoóan csak ellenkezett, semmi nem volt neki jó amit odavittem hogy tegye bele cserélje ki, szédszedte az utolsó csavarig és akkor mondta hogy nem lehet vele mit tenni, én meg ott álltam mint a fasz egy szétszedett motorral, ekkor végre levittem Bencéhez amikor meglátta, kijött az első ősz hajszála én mondom! az utolsó alátétig ő rakta össze, kitartóan és keveset szidva a felmenőit (alig csuklottam), nagyon fontos nekem ez a motor és ő visszaadta nekem, sosem köszönhetem meg neki eléggé mert egy hülye szerény gyerek! :D na mindegy Hala Bence!
gyönyörű szép
OSCOTRON

a kicsikéd előállt

persze mindegyiknek ra van irva a neve. a blokszamnal meg keres ra kulon kulon a gogleba es meglatod a kulombseget
igazad van majd még variálok egy-két dolgot!
Üdv. az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom megkülönböztetni a rotax 123-122-125-127... blokkokat egymástól? Van rajtuk valamilyen felirat esetleg?
itt nem a kipukivezetésen foksz elbukni ha gecizik meg hogy mjek oldalt hajt hanem azon hogy benéz a motorblokhoz és ott van hogy 123 nameg a blokszámot lekéri a redszerből és kész én is buktam a sr 150-el ojan szépen mondta a rádió hogy aprilia sr 150 motorkerékpár mint annka a redje
az nem gáz már megoldottam kapott egy sebring alul vezetett rendszert ami a jobb oldalon végződik!ja és nem mellesleg k..va nehéz volt összehozni !köszönöm a segítséget !
Nini valaki továbbfejlesztette a vezetéktervem :)

Mellesleg ha nem kapcsolsz világítást, úgy indul, ha igen, akkor nem teker az önindító, akkor én a kormánykapcsolóban keresném a galibát! Első körben...
Szeretnék venni Rotax 123-as blokkoz HENGERT ÉS DUGATTYÚT egyben, vagy csak hengert jó állapotban!
Sürgős, mert már össze akarom rakni az egyik kurva motort és el akarom adni!
Van egy lényeges külömbség amit a rendörök is néznek ! A 125cc nél bal 50cc nél jobb oldalt van a kipufogo dob !
köszi a választ! tehát nincs sok különbség!
picit kisebb a 125 jobrol hajt a 50 meg alról!keskenyebb a motor is meg kicsit rövidebb
szevasztok.egy olyan kérdésem lenne hogy az AF1 125 replica és 50 között milyen különbségek vannak méret,kinézet,stb..Bocs a hülye kérdésért !
Állítsd már le a hegyibeszédet, most ugatom el harmadszor, hogy ELMÉLETI adat. Valószínű annyi lesz keréken amit írtál. Nem most jöttem le a falvédőről.
eladó dellorto 32 karbi tökéletes! az ára 15e
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
tel.06307316232
jo lenne még oda 35-40 paci is
Nem tudom, ki tartott neked erről mesedélutánt, hogy 50le lesz... valós 50 Le már 125 Speciálba is elég nagy szó (gp125)! Fel kell rakni Végh-nél padra, (nem Daroczynal) ha meglesz a valós 35-36 le keréken akkor lehet pezsgőt nyitni, főleg 123asnál.
Szia Bence ! Mennyibe raknál össze egy rotax 123blockot versenyre ?
jajaja mondom TERVEZETT, ami nem annyi lesz, talán te is tudod...igazából nem is ez a lényeg.
lehet nevetgélni rajta, beletrafáltál barátom. VB-re készül.
akkor azzal már mehetsz VB-re is.
Mi kerül rá RSA henger?
D:)
hello!
erdekelne rotax 123 alaplap, ha van valakinek elado, irjon nekem
markisa_17@yahoo.com
GRATULÁLOK !
KÉSZÜL EGY NAGYON DURVA BLOKK :

Full egyedi, tervezett henger, kipufogó , elméleti 50 lóerő, 125cc

előljáróban annyit, hogy 2(!) vízhűtő kell majd, hogy megfelelő hőmérsékleten legyen.