Büszke vagyok RÁD amikor odavittem a szerelő már le mondott róla és állandoóan csak ellenkezett, semmi nem volt neki jó amit odavittem hogy tegye bele cserélje ki, szédszedte az utolsó csavarig és akkor mondta hogy nem lehet vele mit tenni, én meg ott álltam mint a fasz egy szétszedett motorral, ekkor végre levittem Bencéhez amikor meglátta, kijött az első ősz hajszála én mondom! az utolsó alátétig ő rakta össze, kitartóan és keveset szidva a felmenőit (alig csuklottam), nagyon fontos nekem ez a motor és ő visszaadta nekem, sosem köszönhetem meg neki eléggé mert egy hülye szerény gyerek! :D na mindegy Hala Bence!
itt nem a kipukivezetésen foksz elbukni ha gecizik meg hogy mjek oldalt hajt hanem azon hogy benéz a motorblokhoz és ott van hogy 123 nameg a blokszámot lekéri a redszerből és kész én is buktam a sr 150-el ojan szépen mondta a rádió hogy aprilia sr 150 motorkerékpár mint annka a redje
az nem gáz már megoldottam kapott egy sebring alul vezetett rendszert ami a jobb oldalon végződik!ja és nem mellesleg k..va nehéz volt összehozni !köszönöm a segítséget !
Mellesleg ha nem kapcsolsz világítást, úgy indul, ha igen, akkor nem teker az önindító, akkor én a kormánykapcsolóban keresném a galibát! Első körben...
Szeretnék venni Rotax 123-as blokkoz HENGERT ÉS DUGATTYÚT egyben, vagy csak hengert jó állapotban!
Sürgős, mert már össze akarom rakni az egyik kurva motort és el akarom adni!
Állítsd már le a hegyibeszédet, most ugatom el harmadszor, hogy ELMÉLETI adat. Valószínű annyi lesz keréken amit írtál. Nem most jöttem le a falvédőről.
Nem tudom, ki tartott neked erről mesedélutánt, hogy 50le lesz... valós 50 Le már 125 Speciálba is elég nagy szó (gp125)! Fel kell rakni Végh-nél padra, (nem Daroczynal) ha meglesz a valós 35-36 le keréken akkor lehet pezsgőt nyitni, főleg 123asnál.
jajaja mondom TERVEZETT, ami nem annyi lesz, talán te is tudod...igazából nem is ez a lényeg.
lehet nevetgélni rajta, beletrafáltál barátom. VB-re készül.
a kicsikéd előállt
Mellesleg ha nem kapcsolsz világítást, úgy indul, ha igen, akkor nem teker az önindító, akkor én a kormánykapcsolóban keresném a galibát! Első körben...
Sürgős, mert már össze akarom rakni az egyik kurva motort és el akarom adni!
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
tel.06307316232
lehet nevetgélni rajta, beletrafáltál barátom. VB-re készül.
D:)
erdekelne rotax 123 alaplap, ha van valakinek elado, irjon nekem
markisa_17@yahoo.com
Full egyedi, tervezett henger, kipufogó , elméleti 50 lóerő, 125cc
előljáróban annyit, hogy 2(!) vízhűtő kell majd, hogy megfelelő hőmérsékleten legyen.