Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

AF1 125 Sport Pro BONTÁS! Van még minden.

- Frissen fényezett idomszett.
-Külföldi papíros váz.
- Komplett blokk 160-as polini hengerrel.
-Frissen festett kerekek.
- Zsír új lánc szett.

STB...

Van minden. Egyben is eladó. 06304274887

e--mail: kissadamvikt@freemail.hu
Végre elkészült a motorom. elég sok minden ki lett cserélve, és minden hibája ki lett javítva szinte kivétel nélkül :) íme egy kis elötte-utána kép sorozat
mindegyiknek van előnye és hátránya is!
igen könnyebben veszi, viszont nincs olyan sűrítés, feltöltés, középnyomás és lóerő. Viszont kevesebb a forgó tömeg, jobban veszi a lapot. Igazából nem tudnék választani, jó mind2, egyik ezért, másik azért.
160-as polini henger hengerfejjel eladó, B-s dugattyúval.(nem vasperselyes) Csere érdekel gyárira.
Bsszus TELEFONÁLJ

elhiszed, hogy 8óra gépbámulás után mennyi kedvem van emailt olvasni? NULLA

Megvannak az idomok, sok idom van még itt.
Üdv!
Keresek AF1 rotax 123-hoz gyújtótrafót illetve kuplungbovdent.

válasz: kacsa10@citromail.hu-ra, köszi.
hali! Fzr az idomok megvannak még? Írtam mailt de kéthete nem válaszolsz
a csapot sonkás kicsit könyebb jobban veszi a fordulatot
más külömbség nicns a 2 közöt!
Hello,

a Diabloa a képen a 3.
Ahogy látod, van még rajta minta, de nem sok. Egy szezonra bőven jó...
Sziasztok!

Találkoztam 123-as blokknál csapott sonkás főtengellyel és simával is. Mi a különbség a kettő között? Illetve melyik melyik évjáratból való?
hello!
a pirelli diabolo milyen állapotban van?
Hát ez nehéz kérdés. Attól függ, hogy kinek. A motor jó, motorikusan és esztétikailag is fasza, ritka darab. Ez már magában úgymond sokat ér. Az viszont nem, hogy papír nélküli és még van rajta egy kis munka.
Akinek tetszik, meg motorozni akar, jó neki az 50-esként való szaladozás, annak megérhet 130-140et, vagy többet is. Ha tényleg azt nézzük, hogy miket kellene rá költeni, meg stb, akkor is reális lehet ez az ár esetleg. Hirdetheted többért is, de ha gyorsan el akarod adni, akkor találj ki egy olyan árat, amiért odaadnád alkuval, amennyit minimálisan szeretnél kapni érte(biztos ban ilyen összeg) és annyiért tedd fel fixen...több lesz az érdeklődő és hamarabb!
Hello mindenkinek, valaki egész véletlenül nem tudja hogy az rv3-as blokkoknál a váltónál pontosan hol vannak hézagolók?
mennyiért lehetne eladni?
szeretnék csinálni jogsit aztán venni valami nagyobbat
nebassz már fel nem ezért csináltam meg
Szia Bence!
Eladnám a mocimat nem tudsz rá vevőt?
üdv Gábor
Szia.
Köszönöm de már megrendeltem egy sráctól.
eladó dellorot 32 karbi
tükéletes az ára 15e
123 rotaxra rá lehet tenni?
Rotax 123-as blokkal szerelt Aprilia RS-125-öst bontok, van majdnem minden! Ha valami érdekel írj e-mailt!
sz.schliemann@indamail.hu
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
Üdv!
Ilyen kipufogóm van, ha érdekel írj!
sz.schliemann@indamail.hu
Nekem van egy 127- Af1 re
RV henger 6 ezer ft 80 ccm