Sziasztok.
Keresek sürgősen Af1 re (127ccm)kipufogót a vége nem kell csak a közepe és Bp környéke nagyon jó lenne.
torok.lajos29@gmail.com
ide írjon akinek van.
figyu, nem tudom mi van a motoroddal, hogy 6-7x kell indítózni, de énb ilyet még nem tapasztaltam, hogy kiolvad a relé, vagy elbaszódik valami...20 indítózás után sem. 0,5 - 3 másodperc indítógomb nyomás után röffennie kell.
A gyári a legjobb, az is el tud romlani persze mint minden más, de az a legjobb!
Hello. Pár posztal lejeb láttam azt a sport pro tankot 3 ezerért. Ha abba benne van a tank és nem csak a burkolat,és a tank biztosra nem folyik (mert az enyém sajnos igen) akkor nekem feltétlen kéne a tank
Üdv. Keresek aprilia af1 re műanyag tankot. Sajnos az enyém folyik és nem lehet beragasztani sem hegeszteni sem., így muszály vegyek rá egy tankot. Ha valakinek van, és nem folyik biztosra ő küldjön egy képet és mondjon egy árat. Köszönöm szépen. E-mail kundika@citromail.hu
Akkor már valami baj van, ha 6-7szerre nem indul be. Ami persze nem a relé hibája. Az indítózás, rendkívül nagy áramfelvétellel=hővel jár, ezért is nem szabad sokáig/sokszor indítani mert ez a vége. Örülj, hogy nem az önindítód égett le.
A másik meg, hogy az utángyártott relé biztos nem fogja addig bírni, mint a gyári békebeli.
S O S már a 3 inditórelé olvadt le ! Uj itálmondós inditórelé beindul jár a motor kb 4percet majd megál ! Inditozás 6-7x maj már csak kattog a relé smeleg a fémháza ! Mitől lehet ? Ebbe a ku..a városban /Békéscsaba/nem találok senkit aki értene a motorelektronikához ! Kérlek segitsetek ! Köszönöm
elado egy polinni 75 ccm henger MINARELKI RV BLOKOKHIZ:pl aprilia af1 50! red rose! malaguti.mrx! aprilia tuareg stb.. SÜRGÖSEN ELADO MERT KELL A HUFF 8 EZER FT HENGER+HEBGERFEJ+ DUGO DE A DUGO REDPEDT DE HASZNALHATO EGY DARABIG MEG
Keresek sürgősen Af1 re (127ccm)kipufogót a vége nem kell csak a közepe és Bp környéke nagyon jó lenne.
torok.lajos29@gmail.com
ide írjon akinek van.
Olcsón eladó 4db gumi!
120/60 - Dunlop Sportmax 2006-os (széle még szőrös) - 4e
130/70 - Heidenau Sport hátsó (nagyon jó tapadás) - 6e
110/70 (talán) - Pirelli Diablo - 2e
110 v 120 nemtudom Dunlop Arrowmax , öreg, de mintája van még (ajándék a többihez ha egyben viszed)
Egyben a NÉGY GUMI - CSAK 10.000 forint ... pofátlanul olcsó
forazd meg!
A gyári a legjobb, az is el tud romlani persze mint minden más, de az a legjobb!
alkatrészeim is vannak!
tel:06307316232
A másik meg, hogy az utángyártott relé biztos nem fogja addig bírni, mint a gyári békebeli.