Gyakorlatilak az éven raktam ugy össze gyertya csere ,karbi takaritás meg minden karbantatás megvolt ,azóta csak üzemanyag szürővel ment,lehetséges hogy az olyan mikro szemcse csináljon galibát ami átmegy a szűrőn?persze légszűrőt azt megnézem! köszönöm utána nézek !
34-es dellorto karbihoz mekkora főfúvókát használtok? Most 137ről cseréltem 150re, gondoltam majd az segít a középső állásban a dadogáson, de semmi. Arrow rezó van rajta, gyári dobbal.
Sziaztok! Egy kis segitség kellene ,az a tünet :a sport prommal megyek kb 5-6 km-t és elkezd fulladozni,ha nem játszok a gázzal ,üresbe is leál. öninditóval csak kinlódik de betolva pár méter után észbe kap és megint megy 5-6 km-t. ?
Hello elbontom AF1 sport pro-mat feleslegessé vált mert már régóta van másik :) 160cm3 polini van benne 500km-mentem el vele még bejáratos ! a motorja teljesen fel lett ujitva amikor raraktam a polinit. kasztni frissen van polirozva. mindenem megvan még hozzá kivéve az első hátso lámpa és a fordulatszám mérő ora! irj bátran az árakban biztos meg eggyezün ;)
Értem. Ennyire nem pucoltam ki sosem a karbit de ahogy ráérek atomjaira szedem. És átnézek csapot,szellőzőt befolyási pontot a karbiba,mindent. Köszönöm a tanácsot.
Mekkorát keresel?
van komplet váltom ha kel 5e
mennyi a luktávolság?
és mi az ára?
mi a tippetek mit nézzek meg először?