Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tükrök plexi érdekelne.
Gyakorlatilak az éven raktam ugy össze gyertya csere ,karbi takaritás meg minden karbantatás megvolt ,azóta csak üzemanyag szürővel ment,lehetséges hogy az olyan mikro szemcse csináljon galibát ami átmegy a szűrőn?persze légszűrőt azt megnézem! köszönöm utána nézek !
takaricsd ki a karbit gyertyát is meg lehet nézni! légszürő takaritást is lehet csinálni
hétvégén tudom megnézni.
34-es dellorto karbihoz mekkora főfúvókát használtok? Most 137ről cseréltem 150re, gondoltam majd az segít a középső állásban a dadogáson, de semmi. Arrow rezó van rajta, gyári dobbal.
szia...engem a benzincsap érdekelne.... mit kérsz érte?
Sziaztok! Egy kis segitség kellene ,az a tünet :a sport prommal megyek kb 5-6 km-t és elkezd fulladozni,ha nem játszok a gázzal ,üresbe is leál. öninditóval csak kinlódik de betolva pár méter után észbe kap és megint megy 5-6 km-t. ?
Sikerült találnod?
Mekkorát keresel?
Hali ! Karbon kipufogó dobot keresek ! Ajánlatokat várok ,képel a kufu1984@freemail.hu-ra
Kuldj email-t! Boris.smith05@gmail.com
boris!A blokkért mit kérnél henger karbi nélkül?Vagy gyújtás állórészért?Köszi
boris!A blokkért mit kérnél henger karbi nélkül?Vagy gyújtás állórészért?Köszi
küldj légszives egy emailt és megbeszéljük takacsgabi@freemail.hu
1 lyukas sajnos a hátulja elég karcos de karbon foliával megtudom oldani ha ugy jo neked, mostis az van rajta.
A blokkot szeretném egybe eladni igazábol, mennyit adnál a hengerszettért ?
jók a léptető vilá? nincs elkopva a 2 fogskeréksor? stb.
van komplet váltom ha kel 5e
milyen tükrök vannak rajta?
mennyi a luktávolság?
és mi az ára?
4.-től nem tudok lejjebb váltani.
mi a tippetek mit nézzek meg először?
hello a hengerszettet mennyiért adod?
miért bontod úgy többet kapsz érte? egybe mi lenne az ár? ha privátba üzensz gyula5@hotmail.com köszi
az üllések is frissen vannak rajta börözve. télen nyáron garázsban ált ! egyben is eladó !
Hello elbontom AF1 sport pro-mat feleslegessé vált mert már régóta van másik :) 160cm3 polini van benne 500km-mentem el vele még bejáratos ! a motorja teljesen fel lett ujitva amikor raraktam a polinit. kasztni frissen van polirozva. mindenem megvan még hozzá kivéve az első hátso lámpa és a fordulatszám mérő ora! irj bátran az árakban biztos meg eggyezün ;)
Ha jól tudom a Dellorto 34 be 150-es a főfúvóka nem?
Értem. Ennyire nem pucoltam ki sosem a karbit de ahogy ráérek atomjaira szedem. És átnézek csapot,szellőzőt befolyási pontot a karbiba,mindent. Köszönöm a tanácsot.
van valakinek rotax 127 hengerszetje? olcsón és jó!