Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megtisztelő és jolesik az ajánlat ! Érdekel ,igyekszek előteremteni rá a keretet ! Mikor teszel fel képet a mocirol ?
Hát segíteni tudok benne:

gázbowden, aksi, indexek(talán), és egy 90-95%-os kibaszottjó Heidenau sport gumi hátra 130/70-es, pályán is mentünk ilyennel, nagyon jó gumi. (azt mondom feleslegesen ne dobd ki azt a 25-30ezret gumira)

Gázbovden + akksi + a gumi = 10 ezer csak Neked, mert segíteni szeretnék nem gazdagodni

egyébként az enyém már kész...úgyahogy. Minden rajta, kivéve a két oldalidom az még a próbakör előtt nem kerül fel. Még boyesen membránra várok, mert azt még szeretném módosítani, aztán tényleg fullos. Első slick-ért megyek még.
Olyan könnyű lett a motor, hogy ráülsz egyből érzed...nagyon betyár. Olyan mintha egy fullgyári motorból kivennéd önindítóstul a blokkot. Kb annyival könnyebb. Meg ugye jóval erősebb.
Szia, igen van 2ezer Ft az ára. Írj mailt, adatlapon a cím!
sziasztok!
Van valakinek aprilia af1 sport pro-hoz légszűrőház komplett?
és ha van mennyi?
előre is köszi
Hát nem ugy ahogy terveztem ! Ami készvan : le va festve a lengőkar,segédváz,hardy fedél,műszerfal konzol,kipufogó,fékmunka henger,fékek ! elektromos vezetékek félig kész ! blok ki van véve : power nyelv polirozva ,henger le ! Ami még hátravan : Uj lánckerék előre hátra 15/38 a 16/38 helyet új lánc EK ,karbon membrán,szinteres FERODOR fékbetétek előre hátra,GALFER fém fékcsövek előre hátra,uj gázbowden,aksi,piros10wt13 izzók,indexek, a tartalék idomzat fényezésének befejezése a kerekekkel együt, egyedi matricák felrakása,első futomű fel ui. ,egy garnitura Bridgestone BT 003RS r beszerzése ! Hát röviden ennyi ! Lassan teszek fel képeket is ! És te hogy álsz ?
hogy haladsz a mocival? Mit csináltál és mi van még hátra?
heló van eladó írj a tzptzp71@gmail.comra ott küldök képet
új kábelt és pipát raktam..rendelek még egy gyertyát,remélem azzal tuti lesz:)
sziaztok! kellene nekem egy jó állapotba lévő hátsó rúgóstag az af1 sport prom-hoz!
Fogyókúrázik a pálya AF1 ... durva... eredmények képekkel hamarosan
kábel, pipa?

mennie kell velük...ez így nincs jól és ne is hitesd el magaddal, hogy ennek így kell lennie. Járj a végére mindenképpen
Ezekkel az Ngk gyertyákkal semmi.pedig újak.. minden ki van cserélve.Új forgó illetve állórész,trafó,karbi lecserélve..szóval minden.A kínai sz.rral pedig mint a villám...én sem értem.
jah meg rövidmenetű ? vegyük úgy, hogy meg sem hallottuk... ha nem akarod, hogy a dugattyú vagy a hegerfej kapjon többé nem rakod bele
NGK-t méghozzá B10EG vagy BR10EG mással ne próbálkozz...ilyen fűrészbe meg kertifingókapába való szarokat ne tegyél bele...a lényeg a 10-es hőérték, de NGK kell...az a gyári előírás, ha betekersz egy ilyet, azzal mennie kell. Olyan nincs hogy nem megy. Akkor ott más a gond
Hello Szakik!
Sintesi 125-be milyen gyertyát ajànlottok az NGK-án kívül?
Történet::ùj ngk gyertyával nem indul.Kínai motoros fùrész rövid menetű gyertyájával minden OK.:)
rotax 122 főtengely olajpumpa stb eladó 06209 238057 Csaba
ja meg jól jönne egy rövid leirása szimeringek lánckerék meg dob elemeinek összerakási sorrendjéről... mivel már fogalmam nincs hogy kellene jönniük az alkatrészeknek a kerékre
Gyújtás alaplap valakinek van eladó? (af150 rv6)
Szia!
Rendben, mondj egy számodra megfelelő összeget. Az adatlapomon van mail cím, ott megbeszéljük a részleteket.
feló fordulaszáméró és spirálom van ha érdekel írj emailban a tzptzp71@gmail.comra
hálám sírig üldöz
4 + 5 akkor 9 ropi egyben, képek mennek
oscotron@gmail.com ide dobj képeket róla légyszive ha tudsz és megveszem a gyujtáskapcsolóval meg tanksapkával együtt van kulcsod hozzá?