amugy akiknek alkatrészei vannak azokmajd készüljenek mert megyek szerelöhöz és a mocimhoz maikel alkatrész azt veszem emg lehetöleg oclson szal alkatrészeket felkésziteni de sztem a tömitések roszak tuti valami van az olajozásnál stb
GYEREKEK HEP ME ELCSESZTEMVALAMIT A MOTOROMON :ss
REPLICA levettem a tankot adig még nindult a benzincsap is rajtavolt minden szalkapot benzint
csak felementem a tankot
aztán probáltam inditani de nem indult mi atököm lehet?
kihuztam valamit vag ymi?
nyomom az öninditot és csak zugg:SSS
Szükségem lenne APRILIA AF 1 125ccm es szervizkönyvre bármilyen gyári szerviz illetve karbantartási utmutatora , és minden hasonló dokumentumra vagy személyes tapasztalatokra / szervizelés ,karbantartás KÖSZÖNÖM ELÖRE IS
hejasnorbert@freemail.hu
van egy elado Szürke cross bukom egy hátso kerékért odaadom :)) vagy bármilyen aprilia alkatrészért:))))
BUÉK ! Segitséget kérnék . Szükségem lenne APRILIA AF 1 125ccm es szervizkönyvre bármilyen gyári szerviz illetve karbantartási utmutatora , és minden hasonló dokumentumra vagy személyes tapasztalatokra / szervizelés ,karbantartás / ! A neten csak 50ccm est találtam . Elöre is köszönöm a segitséget ! E- mail : kufu1984@freemail.hu
(hogy finoman fogalmazzak:)
Engem érdekelne a motor. Nem engedsz belőle?
Aprilia Af1 Sintesi-re Rotax 123.
Évj:89" (Kocka lámpás)
tud neked segíteni! forumon ez a felhazsnáloneve!
Rotax 123-as hengerhez van valakinek verseny hengerpalást terve?
Nem nagyon értem BOCICA a hszd de szerintem az aksi lesz a gond....
REPLICA levettem a tankot adig még nindult a benzincsap is rajtavolt minden szalkapot benzint
csak felementem a tankot
aztán probáltam inditani de nem indult mi atököm lehet?
kihuztam valamit vag ymi?
nyomom az öninditot és csak zugg:SSS
most nekem hátso kerék kéne leginkáb mert az pl nekem cserés vagy elado 10 ezerért :)
mijen alkatrészt kérsz a sisakért?
hejasnorbert@freemail.hu
van egy elado Szürke cross bukom egy hátso kerékért odaadom :)) vagy bármilyen aprilia alkatrészért:))))
A blokkon és a hengeren nem találom.