Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudna mesélni
Vana a motornak előélete.
(hogy finoman fogalmazzak:)
dehogy engedek ha kell valkinek megveszi és kész
Kajak 230?
Engem érdekelne a motor. Nem engedsz belőle?
Keresek ARROW SPORTRENDSZERT!
Aprilia Af1 Sintesi-re Rotax 123.
Évj:89" (Kocka lámpás)

kerezsd föl: emzoli22357
tud neked segíteni! forumon ez a felhazsnáloneve!
Szasztok!

Rotax 123-as hengerhez van valakinek verseny hengerpalást terve?
most elsöre beindult szerintem kivan laulva valami az öninditonál
van minden ha kel!
remerült az aksi
5.000 ft az ára.
amugy akiknek alkatrészei vannak azokmajd készüljenek mert megyek szerelöhöz és a mocimhoz maikel alkatrész azt veszem emg lehetöleg oclson szal alkatrészeket felkésziteni de sztem a tömitések roszak tuti valami van az olajozásnál stb
mivel fél orát beszéltünk skype on már elmondtad párszor hog yaz a gond de köszi *-*
Jó estét..
Nem nagyon értem BOCICA a hszd de szerintem az aksi lesz a gond....
GYEREKEK HEP ME ELCSESZTEMVALAMIT A MOTOROMON :ss
REPLICA levettem a tankot adig még nindult a benzincsap is rajtavolt minden szalkapot benzint
csak felementem a tankot
aztán probáltam inditani de nem indult mi atököm lehet?
kihuztam valamit vag ymi?
nyomom az öninditot és csak zugg:SSS
mond mid van és akkor mondom hog okes vag ynem okes
most nekem hátso kerék kéne leginkáb mert az pl nekem cserés vagy elado 10 ezerért :)
van felni is
szia
mijen alkatrészt kérsz a sisakért?
Hali!Van egy Af1 es első kerekem tárcsával gumival együtt elcserélném.0620 3498275
Szükségem lenne APRILIA AF 1 125ccm es szervizkönyvre bármilyen gyári szerviz illetve karbantartási utmutatora , és minden hasonló dokumentumra vagy személyes tapasztalatokra / szervizelés ,karbantartás KÖSZÖNÖM ELÖRE IS
hejasnorbert@freemail.hu
van egy elado Szürke cross bukom egy hátso kerékért odaadom :)) vagy bármilyen aprilia alkatrészért:))))
Helo: neked is viszont Boldog ujevet nem tudnad elkuldeni az aprilia af1 50ccm nek a szervizkönyvet az email cimemre vagyis vazze3@freemail.hu
BUÉK ! Segitséget kérnék . Szükségem lenne APRILIA AF 1 125ccm es szervizkönyvre bármilyen gyári szerviz illetve karbantartási utmutatora , és minden hasonló dokumentumra vagy személyes tapasztalatokra / szervizelés ,karbantartás / ! A neten csak 50ccm est találtam . Elöre is köszönöm a segitséget ! E- mail : kufu1984@freemail.hu
akkor valszeg nincs rajta mert a hengeren szokott leni ugytudom
Sziasztok!Af1 50-esen rajta van valahol a köbcenti szám?
A blokkon és a hengeren nem találom.