Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ad a cimed
fetnvan az msn :)
akkor agy 1 e-mail cimet és elküldöm vagy telepoicsd fel a msn-t 10 pec alt megvan
el van degormálodva za idom a rosz rogzités miat!
egy kérdés nekem az oldalidomom meg még néhány idom nem simul amásikhoz ez miért vna ?:SSSS
nincs ezen msn asszem de pil megnézem
gyere föl msn re feltetek
agy 1 e-mail cimet és oda leküldöm!
mindenröl ami náladvan :)
forgalomba van csak nicns rajta müszeki!
nevemen van a forgalmi elsveszet de kaptam 1 papirt és mostmár nem fognak szorakozni átiratáskor! mirül külgyek képket? a törzykönyvröl? rendszám is nálam van!
képeket küldj roluk és a papirok hogy álnak rendszáma nálad van stb csak forgalomba kel helyeztetni?
40 be ha kel adom a papirokat mindenstől a futura tankot a sport pro faridomot segédvázal ami stimel a vázamhoz
de ha megvené a futura tankot meg a segédvázat meg akkor a sport pro faridomot ugy nem kel fatagni semmit!
ahj :( kár.
Haljátok valakinek olcson van Kilométerorába ilyen számlap?
ami nem 220 ig vna számozva hanem mondjuk 120,:DDD
Átalakitás nélkül nem lesz jó neki a váz, máshol van a segédváz felfogatása neki. illetve a tank se fog rá passzolni, az ő segédvázával....stb. tehát furni faragni,heggeszteni kell hogy neki is jó legyen a váz!
Üdv
Zsolt hogy vannak a papirok? rendszámtábla stb?:DDD vagy hogy ? most akkor mivan nálad a motorrol mármint a vázrol
Szimering a baja csak:DDD
ehez jó a váz! másnem ha kell van futura tankom is !
sziasztok.
boldog új évet kivánok mindenkinek!
Aprilia AF1 replica kiválo álapotban :)
neked is mijen aprilia?
Boldog ujévet minden kedves apriliásnak jelzem ma kaptam emg a vadonatuj apriliám
Sziasztok Apriliások!Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok és egyben széles utakat!
B.U.É.K. mindenkinek!

Kicsitoth - most már lassan indulunk itthonról, holnap mindenképp küldök képet, a fénygép még mindig nincs itthon..szüleimnél van
Hali, Én is most cseréltem szimeringet.
Én http://italmondo.hu/index.php?... -- innen rendeltem.
De ha forditott telód van és még nem csináltál ilyet sztem ne kezdj neki ;) Én nagyon rosszúl jártam :S