Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok! Egy olyan kérdésem lenne ,hogy az Aprilia Tuareg 125 pneumatikus powerét rá lehet-e tenni az rx125 (rotax123)-as hengerére?
majd hibj! ha jösz 06307316232
csá
jo8
nem tom mondom idoval kiderul egyenlore jojjon meg a motorom meg nehany alkatresz aztan de en msot mek mert hull avok holnap meg leszek estefele talan :DDD mert nappal utazok vissza :DDD jo8 szeva
van több is? hozd el az öszest és majd válsazok 1-t!
akor mikor jönél a papirokért?
nem rokonaimhoz jotem meg havverokhoz bulizni holnap mek vissza szilvesztert mar baratnommel toltom azert:DDD S es asszem meg M es :DDDD es nagyon szep alapotuak
tán romániába vagy? kamionoztok?
de nem 1 háborus bukósiska igaz? nincs öszekarcolva a plexi meg semi ugye? meg a matricázás vagy a festés nicns lomokba?
mekora a fejméret amire jo?
mivel kulfoldon vok nem othon igy nem tudok sajnos a markat meg fejbol nem vagom
hat most van egy syurkere lefestet krosz bukom meg egy sotetitet plexis sima buko 20 plusz a buko -DDDD es elrakod nekem a vazat :)))) mert sztem ha nem most akkor 1 2 het mulva ha nem talallok a kozelben akkor kelleni fog
tuc képet küldeni a bukórol? vagy milyne márkályu?
legyen 25 és a bukó
mijen buko? ha jo akkor érdkel de nem 20 ba
azt hogy fel van polirozva?, azt hogy igy néz ki!
2 ezer?DDDDD legyen 20 es kapsz meg egy bukosisakot is melle:DD
jah polirozva papiroyvca olvastam latszik a fel uveg palesz meg bor:DDD de hat karacsony van :((((
már elmult de legyen 28 ha elviszed holanp
azt hogy erted-?
fel van polirozva a váz is!
nah karacsony van
mendom igen megkene nezni-DDD es hogy mennyi az uccso ara?DD
ja roszul olvastam 30 az a legaja!
mit kenek meg mire menyi a cuc? mijen cuc?
megkene:DDD ft ben mennyi az uccso ara?
ahan gyertek le nézétek meg a vázat ha ráértek!
tel:06307316232
a festés kijön 15 böl
nekm legalábis anyi volt rengeteg üvegszálazásal csiszolásal mindenl!
és szépen igényesen le is van festve!
2000ft/dl a festék ha kel tudok rendelni!