Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Amit láttál Apriliás galériát...azok az én motorjaim. Pontosabban a Sintesi az már nem. A kék AF1 és az RS az enyém.

A kék AF1, egy átépített motor. A blokkja fullos, hajtókar, Wössner dugó, új cuccok, jó futómű, fékek..pályára épül egyébként. Most raktam össze az ősszel. 0 km-es. Képek vannak bizonyítéknak, de meg lehet nézni élőben is, Szívesen megmutatom. Kapni fog egy teljes RedBull matricázást. Jól fog kinézni. A minimum amiért odaadnám, az 170e. Akár januárban. Amúgy többet ér jóval, de az üzleteim miatt tudom ennyiért odaadni. Ha majd felmatricázom, biztos kiteszem vagy 250-ért tavasszal.

Az RS is 170 egyébként.
Jóóóestét kívánok!
Mennyi pénzt legyen pofám odaadni egy ilyen gépért, mennyi az az ár amiért kapok egy nem túl lelakott példányt?
az pont jó méret.:) remélem képen is jó lesz :D
53.95-öt mértem digit tolómérővel a szoknya alján

fényképet majd holnap, nincs itthon a gééép:)
még mindig várok =/
Ha a seggedet konfetti borítja, ha a farkadon citromszelet lóg és ha a zacskódon sültzsír csorog, akkor berugtál és az újévi malacot dugod! B.U.É.K
majd holanp 00:00 -kor!
de az már nem sok idő

B.U.É.K
mennyiért?
Mérd meg hogy milyen szimering kell bele, tudok adni újat, dobozban!
Üdv
es azt ujonan kel venni hasznaltan nem lehet,D:DD vagy a hasznalt mar nem jo?:D
igern akkor szimeringet kel cserélni oylan 5 e kb a 2 szimering
mi az a vonta?
egy kerdes ha a teleszkop folyik picit? akkor a szimeringet kel cserélni nem? es ha igen akkor az mennyibe kerül?
ahj zsolt meg nincs meg a mocim :( kene szereznem egy vontat amivel lehoyya nekem pestre :SSSS de sehol semmi SSSs esetleg ha tudtok vontát Bekes megyében Békéscsaba es Orosháza kozeleben azt megkosszonem
köszi. várom :) meg a képeket is. ha lehet :)
OK rendben, örülök hogy segithettem!
ÜDv
Zolko, köszönöm a csomagot, minden nagyon jó, 1. osztályú alkatrészek.
Holnap tudom elintézni Neked!
Valakinek hibátlan állapotú kipuff rendszer, arrow dobbal, nagyon szépen szólt motoron!
ára a rendszernek:9000Ft
nah megmérted hogy mekkora a dugó?:D fontos lenne mostmár.:$
Hali valaki próbált már lyukat fúrni a hengerbe a pneumatikus powernek?
el van intézve a forgami!
megvanak a papirok ! mostmár gond nélkül mehet minden!