Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de bizony igen :( az az igazság, hogy nemsok mindenki keresi és persze szinte senkinek sincs...most mi értelme tartogatni egy bontott papíros vázat. Inkább végleg kivonatja 2 ezerért és leadja a vasba a vázat 3-ért...
nemar:(((((
papiros vay toryskonyv stb 125 os 11KW os vay kell:(((
nem lesz itt más igazából...sok ideje csak az a bizonyos egy van eladó papíros.
Magyar papírokkal, adásvételit meg kell keresnem, 2009 óta nem volt rajt biztosítás. http://www.kepesmotor.hu/april... A linken meg tudod nézni az adatokat.
Vennek Aprilia AF1 hez papiros vazat:)
Hali!
Szerintetek nagy baj ha a főtengelyen az egyik csapágy FAG a másik SKF? Vagy mindenképp vegyek egyformát?
Sziasztok lenne egy kerdesem van egy Aprilia AF1 Replicam 125 most akarok venni ra papiros vazat ez vezetheto A1 es jogsival? 32 lovas azthiszem
Engem lehet h érdekel!Ár?Meg egy pár képet rakhatnál fel!Köszi előre is!
vegyél fel msn re vagy hivj adatlon az erérhetőségek
mi érdkle cserébe?
Eladó af1 es első kerék:8.000ft 06203498275
Vagy esetleg csere is érdekel értelmes dologra.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_af1_sport_pro-5368925
van ilyenem, a méreteit még megnézem, de az lesz az szerintem.

Az ára előreutalva, postával együtt 2000 forint!

Elérhetőségeimet az adatlapomon megtalálod!
persze, holnap dobok képet!
üdv egy gyújtás alaplap érdekelne itt balaton kb 50 KM es körzetében sürgösen csak az alúminiúm vagy spiáter alaplap érdekelne
méretket jelölöm a képeken
hát nekem csak 1 méret a jó.. de a vonások az oldalán nem nagyon teszenek.. =/ meg mi az hogy kivan tágulva?:O azt hogyan? O.o
csinálnál róla képeket? köszi. amúgy az ár korrekt
Helló!Aprilia af1 50 Sintesi-re km óra csiga valakinek olcsón van-e?
Szia ! Tudnál küldeni képet ? email : kufu1984@freemail.hu
szia nekem van 1 pár 1000ft
vagy van kromozott 1500 1 pár!
Tudok Neked küldeni gyári kormányvégeket. Simán csak felcsavarozod rá! 750/db-ért adom, egyben 1300+post!
Látom a képeiden, hogy a tieden egyáltalán nincs semmi ilyesmi.
Egy kis segitséget kérnék . Milyen kormányvég kellene egy aprilia af 1 repricara hogy a kormány rázkodás csökkenjen ?
megnéztem alaposan a dugót... van egy pár sérülés a falán...plusz a felső gyűrűhorony "tág" egy helyen. Amúgy szép állapotban van, tényleg látni rajta, hogy nem ment sokat. Működő motorból van természetesen.

Megmérem majd mekkora pontosan, amúgy Vertex a márkája

mérettől függetlenül 3 ezer forint lenne az ára!
oké.:D várom mihamarabb :)
megyek meglesem Neked a dugót. Tolómérő hiányában most nem tudom megmérni, de elintézem még idén