mérd meg,nézd meg.. mennyit volt használva? kép jó lenne róla az email címemre... meg azért hogy milyen fajta az se lenne mind1 :)
Köszi. Üdv! ide írj: kicsitoth2@freemail.hu
nekem van egy, nemtudom mekkora, mert a szám már nem látszik, de hibátlan állapotú..a gyűrűk is és maga a dugó is. Asszem Asso Werke v. Vertex de nem biztos. Meg kellene mérnem.
VENNÉK! Alapméretes, rotax 123as dugót.. 53.95öst... csak vertex , prox ,és wössner érdekel.. és csak használtak,de tökéletes állapotúak..nem agyonkopott gyűrűkkel..meg már 1x megszorulva :D :) vagy VENNÉK vagy CSERÉLÉK valamire a cuccaim közül. :)) cuccaim lentebb megtalálod.! sürgős lenne. írjatok! kicsitoth2@freemail.hu
köszönöm a segitséget szerintem inkább megvárom egy másik tulaj ajánlatát:DD esetleg egy msn cimed van vagy skype? hejasnorbert@freemail.hu ez az email cimem
Abszolut igazad van, csak hogy akkor még nem tudtam, mivel hirdetésben olvastam, az eladó cuccait, később akadtam rá a fórumra, majd akkor szembesültem vele hogy ki is ő....
Ezért is próbáltam segíteni a fórumozó társnak, hogy ha mindenféleképpen tőle akar vásárolni akkor nagyon körültekintően tegye!
Erre meg,már meg ne haragudj, azt tudom mondani, hogy aki egy nyilvánvalóan funkcionális analfabétától vesz hazsnált műszaki dolgot, ez meg is érdemli.
Igazad van , sajnos nekem se tökéletes az írásom, de azért olvasható szinten van úgy gondolom. Illetve nem arról van szó hogy 1-2 szót elír az ember, mivel az lehet gépelési, vagy bármi más hiba is, hanem arról hogy az analfabéta- határait súrolja.
1. Tanulj meg írni, legalább 1 szót írj le hibátlanul!
2. Az igazságot írtam le, semmit nem ferdítettem el a valóságból.
3.Köztudott hogy mindenkire ráakarod sózni a holmidat hiába hogy nem is tudja mire hasznát venni.
4. Nagyon nem szeretem mikor átvernek, te eljátszottad nálam magadat, az alkatrészeiddel eggyüt, 1x rendeltem de meg is bántam, kb. 1 doboz "haszna" vehetetlen alkatrészt kaptam ami természetesen hibátlannak volt mondva. Ahogy láttam nem csak engem vertél már át, többen írták a fórumon is, illetve a motoroddal is átakartál verni, így hát joggal írom amiket írok!
látom csak hüje szemétláda vagy és nem bírsz leálni! nem irok most rizsát csak szálj magadba és gondolkoz mielőt irsz! paraszt!
miért fály az neked ha valakinek jobb mint neked! mire vagy irigy?
Szia!
Csak annyit füzök hozzá a témához, hogy jól gondold át hogy az alattad lévő "eladó"-tól akarsz-e vásárolni, kérj több képet vázról, blokkfelekről papirokról. Ugye af1-en belül sem 1 féle főváz létezik! Jól vizsgáld át a képeket, heggessztés törés, hajlás-t keress rajta mind a vázon mind a blokk feleken. Hidd el nekem ahol tudd átfog verni, sajnos tapasztalatból mondom, nem 1 fórumost vert már át! Véleményére ne adj, ugy is aztmondja hogy ez a váz jó neked, saját szemeddel néz meg hasonlitsd össze hogy olyan-e mint a tied(segédváz felfogatás a legfontosabb).
Remélem tudtam segiteni!
szia
nekem van ha kell! 11kw! magyr forgalmis váz és 2 blokfél és rendszám forgalmi és törzskönyv!a nevemen van! tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
amikor a főtengely FHP-nál van(felső holtpont, amikor a hajtókar csap a legmagasabb pozícióban van) akkor a kiegyenlítőtengely súlypontjának a legalsó ponton kell lennie! Ez a lényege!
ja és csavaros felfogatású kellene!