Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is azkene de sehol senki :SSS
Oksi. Igaz lomisoktól vettük akk nem csináltunk adásvételit. De hnap estefele írok.
Hello!
Af1 sintesi -hez érdekelne papíros váz, blokkféllel!
ez biztos?:(((( hat akkor lehet marad a csere nagyob motorra:((((
megkoszonnem hejasnorbert@freemail.hu az email cimem
Nekem mind 1. De ha gondolod hnapra rákérdezek 1ik ismerősömnél.
sima adásvételis motort soha nem lehet lepapíroztatni.

Kellene a külföldi forgalmi, plusz kétnyelvű adásvételi.
lehet jobban jarok ha egy papiros motorba beszamoltatom az apriliat es rafizetek :DDDD
akk 50es papírról 125ösre. nem tom..papirmunkához nem értek...:S könyékig olajos, utánna meg sáros szeretek lenni..:D
lehet en vok a hulye es nem jol ertelmezem de ez ahoz a motorhoz van aminek megvannak a papirjai de nekem csak egy adasvetelim van :SSSS
Persze.
En pesten lakok it a keruleti okmenyirodaba bemegyek akkor meglehet kerdezni?
Asszem be kell menni az okmányirodába...:S és ott kel érdeklődni. Sztem többet tudnak mint én...:)
esetleg linket tudnal kuldeni vagy valamit ahol megtudom nezni es kb mennyi lehe tnem tudod?50 ig siman megeri nekem :)))))
Lehet rá..;) csak mondom drága.
nah erre rakeresek neten esetleg ha szepen megkerlek teis keresed es ha megtalalod belinkeled nekem ? mert ez a vaz dolog nekem bonyolult de ha telleg lehet csinaltatni hozza iratokat az nagyon jolenne
Lehet forgalmit csak elvileg nem olcsó..:S
szia
itt vanak a képek! ár 30 vegyél föl msn re!
adatlapomon az elérhetőségek
enyem 125 os vaz minden
lehet motorhoz pl az en Aprilia AF1 esemhez lehet forgalmit csinaltatni ?
Lehet rá 125ös papírt csinálni csak fogalmam nincs h mennyibe kerül..:S Mert nekem am6-os blokk volt bent és ez 125ös váz. Szóval bírná az erőket.
ezt majd elmondjak a nagyok de en ugytudom 125 tol van rendszam :PPP
ahj nekem viszont marciusig kene szereznem egy Papiros mocit ami veyetheto A1 el mert most van ez az aprilia AF1 125 os de 50 eskent nagyon felek amikor a zsaruk jonnek
Mennyibe kerül papirossá csinálni? Akk 1 10es engedek az árból.