az a kipufogonyilás felet van! de nem azt kel nézni hanme ha elektromos a poverod akkor leni kel a vázra csavarozva 1 kis elektromágnesnek kb 10 cm hoszu és amikor huzod neki azt kel nézni hogy behuza e a bovdent!
Sziasztok!Valaki így látatlanban esetleg hibamegoldás:Af-1 em nagyobb fordulaton "tüsszögött" , olyan volt mintha kihagyott volna. ezt csinálta úgy 5-6 elindulás-felváltás 6. ig alkalmával majd "tüsszögött" és leállt.Azóta se kép se hang. Valaki tapasztalt már ilyet?Én gyújtásgondra tippelek, de lehet üzemenyagellátás is?Előre is köszi
gyertya takaricsd meg vagy ha nem az tegyél bele ngk br10eg -t
nézd meg hogy behúz e a elektromotor!(az huza be a povernyelvet)
vagy cserélj pipakábelt is az nem 1 köcséges probálkozás
Megnyílt a BA-SZOM BONTÓ!
-----Kedvező árakon és folyamatosan bővülő kínálatból!
-----APRILIA : AF1, SPORT PRO, SINTESI, TUAREG, FUTURA, EUROPA
-----ROTAX 122-123 Alkatrészek
- Komplett Blokkok és elemei
- Idomok
- Elektromos alkatrészek
- Kerekek, kipufogók
- Komplett gyújtások
- Vázak,segédvázak és sok egyéb alkatrészek...
------Postai úton vagy akár személyes átvétel is ( Hatvan, Gödöllő)
------Mobil: 30/423-06-74 , vagy 30/256-23-33
helló emberek!valaki tudna nekem segíteni?(aprilia af1 sintesi)az a gondom hogy olyan 6ezres fordulatnál elkezd dadogni és le is áll!ez üresbe is és sebességbe is!aztán meg nehezen akar indulni!mi lehet ez?gyújtás?karbi?vagy mi a fene?!légyszi segítsetek!köszi mindenkinek!
aprilia alkatrészek eladóak! rengeteg minden van! rotax 123 stb. papiros vázam is van ha kel valkinke! gumik felnik fékek stb.!tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
takaricsd ki a bendixet! ha nem az a gond szerintem akkor szétment az öninditó elgyengült! már volt pár ijen eset! öninditócsere megoldja a problémát! ha nem a bendix a rosz ha kel! tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Az önindító sok áramot(ampert) vesz fel, ez attól lehet, hogy rossz a kábelezése, vagy szorul...vagy a bendix szorul...ha a vadiúj akksi két fordításnál nem bírt többet tekerni és tolásra indul akkor nem a gyújtásoddal van baj...önindító, bendix területen nézelődnék...
Jó estét forumozok
Nekem van egy af1 futura sport prom 125cc.
Miota megvetem szivok a gyujtásal elinte müködöt az önindito 1 2 napig utána nem tolásra indul nehézkesen az aksit töltötem de 2 forgatás után semmi vettem bele ujat de ugyan az a probléma.
Szikra van benzint kap nem tudom mi lehet a gond sajnos elektronikához nem igazán értek...:S
Aki tud kérem segítsen..
A segítségetetket elöre is köszönöm..
szia köszi ......olvastam pár perce--holnap megmondom mit hogyan merre meddig.....addig is köszönöm--holnap lefikszáljuk mikor küld---üdv és mégesser köszönöm szépen--
bontom is
30-435-1769
orozoli2002@yahoo.com