Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Köszia válazst, akkor nem nyulok a kipufogóhoz se a rendszerhez !
van az af1-en motor, nyelv, elektronika is.Rs-en is ilyen. Teszteletlen még. Holnap leellenőrzöm, ha minden fasza, akkor egyben egy 10-es az akciós ára Neked!
szia nekem kéne rs hez ha van pover elektronika povermotor meg nyelv bovdennel.....sürgősen....volna neked ilyened?
szia....szerintem ne nyírd ki vele.....a 2 ütemű motor lelke a diffúzor konfúzor alakja aránya és méretei---ezeket a kipuffokat diplomás mérnökök tervezték ilyenre ekkorára nem véletlenül.....beálhat a motorod és egyenletlen lesz a töltéscseréd---netedd!
Sziasztok!

Lenne egy nagyon nagy kérdésem, ha a rezonátort és a kipufogó dobot lecserélem az aprilia af1-esemen, és csináltatok rá egy 5 cm átmérőlyü csőből vagy amien vastag a kipufogó könyök. és ráteszek egy fullra nyitott kawasaki zzr 400-as vagy nagyobb dobot ,de ami fulra nyitott, hogy ez befolyásolja a teljesítményt?
Helló mindenki!

Legutóbb kérdezett itt valaki 120-as órát, hogy van-e...most nekem van 1. Gyári Aprilia 120-ig...50es rs/af1

Megint hoztam új motorokat, így A-Z-ig MINDEN VAN AF1-hez, gyújtás, telók, kp telók, spirálok, bovdenek, szerkezeti elemek, blokkok, blokk alkatrészek, váltó, kuplung, kerekek, műszerfalak, elektronikák, hűtők...

AF1 EUROPA váz, hűtők, idomok(szép állapotúak), kerekek stststb

Ha valamire szükséged van bátran keress!

30/423-0674
sziasztok
nemtudnátok megmondani hogy hogyan kell az af1 első teleszkópját szétszedni? mert szimeringet szeretnék cserélni kivette a teleszkópot és itt álok tanácstalanul
kérlek segítsetek!
köszönöm szépen
Azok nem rendelések voltak hanem érdeklődés...
Ez nem piactér. Keress meg e-mailben vagy telefonon (adatlapomon mindkettő a nevemre kattintva elérhető) és tudok küldeni képeket-árakat.
mennyi lenne az ára?köszi
elvileg igen...de amit eddig rendeltél tőlem azokat sosem adattad fel mert csak kérted őket de mondtad hogy kell satöbbi stb..címet sosem adtál....
Rendben majd lefotózom ha lesz idöm
mindenhogy kell! max majd később megkapom a forgalmit!
Ha gondolod keress meg.
Van trafóm.
AF1 Futura/Sport Pro első trapézlámpájának méreteit tudja valaki? Eladó van?
eladó relék.500 ft per db 30 605 6883
Szia!Deknit már szereztem!Az öninditóhoz kelene az alkatrész.Légyszives ha tudc képet felteni az alkatrészröl.Elöre is köszönöm!
helló mindenkinek!valakinek nincs eladó olcsó de müködő gyújtó trafoja af1 125 be való?ha valakinek van az irjon légyszi!köszönöm elöre is!
dobok holnap
szia mosonmagyaróvár károly út 68-----eddig csak az adásvételi van meg meg a törzskönyv......nem biztos hogy meglesz a forgalmi-----úgyiskell vagy úgy nem? még attól a sráctól várjuk a választ akié volt a moci --- ha így nemkell nembaj ,majd valakivel elcserélem valamire
Azért képet dobhatnál róla..
küldhetnéd a címet!
Helló!
Levegőszűrőház jó 50eshez?
maradék af1 cuccaim eladók olcsón---30 605 6883