de van bemész egy oylan boltba ahol loktite cuccokat árulnak és ott kapsz mindenféle tömíttőpasztát iparit olcsót drágát mindent amit kell......oylan világban élünk ahol mmindent meg lehet venni már ez nem a 80 as évek!
Papírtömítés is megfelel... Kisolló, lukasztó, és vágd ki magad. legjobb a vékonyabb kartonlap, pl falinaptár hátulja. Van ennél jobb is, de megfelel. Egy hátránya van a papírnak, idővel lehet, hogy átszivárog. Értsd: pár év alatt lehet olajködös lesz a blokk alsó része, időnként le kell mosni.
Vagy motorboltban veszel tömítőanyagot venni. Azt is vágni kell.
szerintem 45 :)
én 45el használom hogyha tépem a száját földesen(rx),de sima utcai használatra jó az 50es is... de 160as henger...meg nemkéne hogy megsüljön...szerintem maradj a 45nél :)
a 30-35 kegyetlen sűrű...ennél kicsit szegényebbre szoktam keverni...40el járattam és 45el használom...1x volt benne 35ös keverék..de az már olyan dús volt hogy sokszor szaggatott vele....
Erről csinálj nekem képet légy szíves! Mert fura ez nekem...
Én is úgy tudtam, hogy a Rotaxon - bár áttételmódosítás van - de olyan sok változatok nincsenek...
HJa, sajnos segíteni nem tudok benn,c sak meglesném, meg akkor talán könnyebben tudna más is adni. És ne siesd el a másik tengely elpasszolását, ha van rá esély, hogy mókolt az a tengely... Nézd meg a katalógusba, lehet-e oylan lánckereket rendelni RX-hez... (pl nagyvas.hu - n meg tudod nézni)
?
Egy egész szép Replicat átmázolni egyszínű rikító sárgára...
De kompletten szinte tuti, hogy cserélhető, csak az alkatrészei nem csereszabatosak...
Vagy motorboltban veszel tömítőanyagot venni. Azt is vágni kell.
én 45el használom hogyha tépem a száját földesen(rx),de sima utcai használatra jó az 50es is... de 160as henger...meg nemkéne hogy megsüljön...szerintem maradj a 45nél :)
30 605 6883
30 605 6883
mindnet lehet kapni..pl www.italmondo.hu!
Én is úgy tudtam, hogy a Rotaxon - bár áttételmódosítás van - de olyan sok változatok nincsenek...
HJa, sajnos segíteni nem tudok benn,c sak meglesném, meg akkor talán könnyebben tudna más is adni. És ne siesd el a másik tengely elpasszolását, ha van rá esély, hogy mókolt az a tengely... Nézd meg a katalógusba, lehet-e oylan lánckereket rendelni RX-hez... (pl nagyvas.hu - n meg tudod nézni)