Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de van bemész egy oylan boltba ahol loktite cuccokat árulnak és ott kapsz mindenféle tömíttőpasztát iparit olcsót drágát mindent amit kell......oylan világban élünk ahol mmindent meg lehet venni már ez nem a 80 as évek!
és nemkell az egész--olcsón mondjuk 5000 ért
?
Vandál!
Egy egész szép Replicat átmázolni egyszínű rikító sárgára...
Nem ugyan az! Kellemetlen tapasztalat volt, mikor ugyan olyan visszanyomórugót kellett cserélni egy 50-esnél, és nem volt jó bele, ami a 125-ösbe...

De kompletten szinte tuti, hogy cserélhető, csak az alkatrészei nem csereszabatosak...
Papírtömítés is megfelel... Kisolló, lukasztó, és vágd ki magad. legjobb a vékonyabb kartonlap, pl falinaptár hátulja. Van ennél jobb is, de megfelel. Egy hátránya van a papírnak, idővel lehet, hogy átszivárog. Értsd: pár év alatt lehet olajködös lesz a blokk alsó része, időnként le kell mosni.
Vagy motorboltban veszel tömítőanyagot venni. Azt is vágni kell.
nincs valami univerzális tömitöanyag ? ami ilyen paszta szerü?
Hello :)) elég sok helyen csinálnak tömitéseket, nekem 800ft ért csináltak váltó dekni tömítést :) nekem ujpalotán csináltak .
ledkerekem van 2 is,csak az állo részt zuztam le.ha van megköszönném.
Megnézem, kompletten érdekelne?
szia.állorész meg van még?engem érdekelne.nagyon kéne.köszi
egy 5ösért van lendkerekem
Ebből lett :P
Tessék pár kép :) már majdnem kész a fenevad :P ülés matricázás és mehet is www.hasznaltmotor.hu -ra :D
50mm-es felfogatású hátóföfékhengerre lenne szükségem 50ccm-es AF1-hez
szerintem 45 :)
én 45el használom hogyha tépem a száját földesen(rx),de sima utcai használatra jó az 50es is... de 160as henger...meg nemkéne hogy megsüljön...szerintem maradj a 45nél :)
vagy hívd fel őket vagy írj nekik emilt de helyetted senki sem fogja megérdeklődni.....az interneten mindent megtalálsz cscak keresni kell...
Szevasztok köszönöm tehát 45 ?
melyik való itt 50ccm-eshez ?
a 30-35 kegyetlen sűrű...ennél kicsit szegényebbre szoktam keverni...40el járattam és 45el használom...1x volt benne 35ös keverék..de az már olyan dús volt hogy sokszor szaggatott vele....
ha kell 5 ért viheti bárki
30 605 6883
nekem van 25 ös apriliához főfékhenger szerintem uyganaz mint a kicsié 5000 ért odaadom ha kell
30 605 6883
persze hogy lehet kapni..
mindnet lehet kapni..pl www.italmondo.hu!
50ccm-es AF1-hez lehet valahol tömitéseket kapni ? Ha nem akkor mivel tömitsem a berugókardekniét . Elöre is kössz a hozzászolásokat .
8000ft sok érte milyen állapotu amugy ?
Erről csinálj nekem képet légy szíves! Mert fura ez nekem...

Én is úgy tudtam, hogy a Rotaxon - bár áttételmódosítás van - de olyan sok változatok nincsenek...
HJa, sajnos segíteni nem tudok benn,c sak meglesném, meg akkor talán könnyebben tudna más is adni. És ne siesd el a másik tengely elpasszolását, ha van rá esély, hogy mókolt az a tengely... Nézd meg a katalógusba, lehet-e oylan lánckereket rendelni RX-hez... (pl nagyvas.hu - n meg tudod nézni)