Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olajtartályba való olajszint visszajelző van-e?
50-es sintesi-hez(rv blokk) keresnék sürgősen váltót,sürgősen,nagyon fontos lenne,akinek van kérem jelezze!
Hello!
ha 50-es moci,engem váltó érdekelne hozzá!
Hello!
Tom,h elég régen irtád már ezt a hozzászólást,de a váltó elkelt végülis?
Ha esetleg nem kelt volna el,engem tutira érdekelne!:D:D:D
Sziasztok! épp egy viszonylag komoly átalakításon esik át a Sintesim! Egy Sport pro hátsó idomot kapott! segédváz cserével de össze vissza kellett heggesztgetni hozzá! és el akadtam az üllésnél valakinek valami jó tippje, hogy tudnék rá üllést szerkeszteni, mert Horror áron öntenek hozzá üllés vázat! Tanácsokat okosságokat várom :P
A másik problémám, hogy nem bízok az olajzóba mivel 160 -as pollini henger szett van rajta nem lenne túl okos dolog egy ilyen dolog miatt újra dugózni, hogy hirtelen elromlik az olajzás. a kérdés az lenne, hogy milyen keveréket tegyek bele! most 30-35 keverékkel járattam.. jó ez vagy dúsabb kell?
SZiasztok. nekem még a 3 sebességes af1 futurához kellene hőmérő gomba. tud valaki eladót?
Itt vannak a képek
Nekem van 15 000ft
Szia!
Én már futottam egy kört neked a műhelyben amikor elolvastam a kérésed, de nincs ilyenem. Még csak nem is láttam ilyen bordázatú R123-ast. Szabvány váltóhoz van mindenem, ha a fogas stimmel, akkor van az is.
Sajnos ilyen 6bordás vagymi nincs, de még a lánckerekek között sem találtam ilyet. Pedig RX blokkot is bontottam, de az is sokbordás.
email: orozoli2002@yahoo.com

Nálla biztosan kapsz mindent RV blokkhor
125-ösét tudok adni, ha csavar felfogatás eggyezik akkor szerintem felrakható, ha gondolod keress meg emailon:
patvaros87@gmail.com
bocs de már régen elkelt
Sziasztok ! Valaki tudja ,hogy hol tudok 50ccm-es AF1-hez hátsó föfékmunkahenger venni ? vagy esetleg ,hogy melyik tipusét lehetne még beszerkeszteni ? Elöre is kösszi a válszokat
Könnyitett főtengely rotax123-ba, hibátlan állapotban eladó!
patvaros87@gmail.com
hali,van valakinek ducatti energy alaplapja?sikerült összetörnöm
szia,meg van még az rv alaplapod? nagy szükségem lenne rá.Az enyimetösszetörtem.
hello lehet hogy hüjeség,de nemlehet hogy 127es váltó van benne? mert annak van ijen ritka bordája
hali! kéne nekem lánckeréktengely...vastagbordás.. 6 darab vastag borda van a tengelyen! jó állapotú érdekelne,aminek jó a vége..amire a lánckerék megy... meg ha van akkor rxnek (1994) a 2. sebességi fokozat kisfogaskereke is érdekelne ha lenne :) köszi!
hali! 6 vastag borda van a lánckeréktengelyen!
Nekem van hozzá főfékhengerem 8000ft
Bocsi még nem volt idöm lefotózni de pótolom és teszek fel róla képet
na heló.
2 nappal ezelőtt kértem tőled fényképet a lendkerék-ről!most nem megoldható a fotó,vagy mi van ilyenkor?az adatlapod is üres.?
Most dobtam szét két 123-ast, ha megmondod hova kell, adok
Hát hali. Őőő igazából a váltóhoz kellene kettő vagy egy darab. de egy feltétlen.
FEKETE AF1 ÖSSZES IDOMZATA 12000 ft ért elvihető
fejodom plexi nélkül farokidom oldalidomok
30 605 6883