Sziasztok! épp egy viszonylag komoly átalakításon esik át a Sintesim! Egy Sport pro hátsó idomot kapott! segédváz cserével de össze vissza kellett heggesztgetni hozzá! és el akadtam az üllésnél valakinek valami jó tippje, hogy tudnék rá üllést szerkeszteni, mert Horror áron öntenek hozzá üllés vázat! Tanácsokat okosságokat várom :P
A másik problémám, hogy nem bízok az olajzóba mivel 160 -as pollini henger szett van rajta nem lenne túl okos dolog egy ilyen dolog miatt újra dugózni, hogy hirtelen elromlik az olajzás. a kérdés az lenne, hogy milyen keveréket tegyek bele! most 30-35 keverékkel járattam.. jó ez vagy dúsabb kell?
Szia!
Én már futottam egy kört neked a műhelyben amikor elolvastam a kérésed, de nincs ilyenem. Még csak nem is láttam ilyen bordázatú R123-ast. Szabvány váltóhoz van mindenem, ha a fogas stimmel, akkor van az is.
Sajnos ilyen 6bordás vagymi nincs, de még a lánckerekek között sem találtam ilyet. Pedig RX blokkot is bontottam, de az is sokbordás.
Sziasztok ! Valaki tudja ,hogy hol tudok 50ccm-es AF1-hez hátsó föfékmunkahenger venni ? vagy esetleg ,hogy melyik tipusét lehetne még beszerkeszteni ? Elöre is kösszi a válszokat
hali! kéne nekem lánckeréktengely...vastagbordás.. 6 darab vastag borda van a tengelyen! jó állapotú érdekelne,aminek jó a vége..amire a lánckerék megy... meg ha van akkor rxnek (1994) a 2. sebességi fokozat kisfogaskereke is érdekelne ha lenne :) köszi!
ha 50-es moci,engem váltó érdekelne hozzá!
Tom,h elég régen irtád már ezt a hozzászólást,de a váltó elkelt végülis?
Ha esetleg nem kelt volna el,engem tutira érdekelne!:D:D:D
A másik problémám, hogy nem bízok az olajzóba mivel 160 -as pollini henger szett van rajta nem lenne túl okos dolog egy ilyen dolog miatt újra dugózni, hogy hirtelen elromlik az olajzás. a kérdés az lenne, hogy milyen keveréket tegyek bele! most 30-35 keverékkel járattam.. jó ez vagy dúsabb kell?
Én már futottam egy kört neked a műhelyben amikor elolvastam a kérésed, de nincs ilyenem. Még csak nem is láttam ilyen bordázatú R123-ast. Szabvány váltóhoz van mindenem, ha a fogas stimmel, akkor van az is.
Sajnos ilyen 6bordás vagymi nincs, de még a lánckerekek között sem találtam ilyet. Pedig RX blokkot is bontottam, de az is sokbordás.
Nálla biztosan kapsz mindent RV blokkhor
patvaros87@gmail.com
patvaros87@gmail.com
2 nappal ezelőtt kértem tőled fényképet a lendkerék-ről!most nem megoldható a fotó,vagy mi van ilyenkor?az adatlapod is üres.?
fejodom plexi nélkül farokidom oldalidomok
30 605 6883