Hali! Lenne egy pofonegyszerű kérdésem amiben biztos tudtok segíteni. Ahelyett h leírnám újra, belinkelem a másik fórumot: http://sportmotor.hu/motoros_f...
lényegében: izzócserét csinálok és kéne egy kis help h mit tegyek be a mostani helyett, mert iylet nem találok
Egy autó ablakemelő kapcsoló, megfelelő áttétel és kész. Nem hülyeség így működhet de a zármotorból ez erősebb fajta kell. Elektromos és mechanikus bekötése pofon egyszerű.
A gyári megoldások elég drágák, de ha jól emlékszem quadra megoldották úgy, hogy egy utángyártott központizár toló-húzó motorjával végezték a váltókar mozgatását. Egy olyan motor kb. ezer forint, egy próbát megér szerintem.
Ha jol tudom akkor lehet kormányra szereltetni a váltot, céget ahol ilyen átalakitást válalnak nem ismerek de tudom hogy vannak akik igy oldoták meg. Ha jol emlékszem pneumatikus váltot használnak, egy hónlapot tudok ahol ilyen átalakitásokat végeznek meg motorokat is lehet vásárolni amik már át vannak alakitva csak németül van minden...
Sziasztok! segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan és mennyiért lehet megoldani, hogy a váltást ne bal lábbal kelljen végezni. (bal lábszáramat amputálták, így érdekelne, hogy milyen alternatív megoldások vannak.)
Kérdezni szeretném hogy nincs e valakinek vagy nem e tud valaki valakit aki oldalidomokat add el egy Aprilia RS 125-hez (2008 évjárat).
Pontosaban a bal és jobb oldalidom !?
Motorkerékpárok, Quadok generátor és önindítók tekercselése sokéves gyakorlattal!
A hibás darabok cseréje postai csomagküldés útján megoldott, működik.
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
Telefon: 06 30 262 5500 hétvégén is.
Eladó Yamaha R1 07-08-ashoz való első komplett fékbetétszett.
EBH Double H, tesztgyőztes
Csak bekoptatva volt, kopás nem mérhető rajta. (4mm felett kopóméret - 4,2 mm-ert mértem - a képen megmértem a vas és a teljes betét vastagságát, különbségből látszik a kopóméret vastagsága.
A komplett első szett ára :15.000 Ft (boltban ez csak egy oldalra lenne elég)
Sziasztok!
2008-as ABS-es CBF 1000-hez keresek alkatrészeket. Plexi, fejidom jobb oldala, tank, e. sárvédő, bal kormánykapcs., műszerfal, kormány befogók, 2 tükör, jobb motordekni, HISS antenna. Ezek kellenek, ha valakinek van valamije ne kíméljen, elérhetőségem az adatlapomon.
Köszönöm!
lényegében: izzócserét csinálok és kéne egy kis help h mit tegyek be a mostani helyett, mert iylet nem találok
2004-es Yamaha WR 450-hez kellene gázcső.
http://www.koeltgen.de/motorra...
köszi előre is
felnik ,blokk alkatrészek elektronika ,tank,hátsó fék,kormány,kábel köteg......
Nem tud valaki CRF 250-hez vezérműláncot? 2004-es modell
akinek van jelezze..
mail,msn,sms
Kérdezni szeretném hogy nincs e valakinek vagy nem e tud valaki valakit aki oldalidomokat add el egy Aprilia RS 125-hez (2008 évjárat).
Pontosaban a bal és jobb oldalidom !?
Motoremelőt keresek gsxr600 2002 höz elsőt és hátsót is korrekt áron,
+takaró ponyvát!
Bontott első féktárcsapár is érdekelne!
üdv
2009es motorkiallitason volt 1 hosszitottvillas cbr1000
nem tudja valaki ki arulja?
Keresd a békés motorbontót!
Ott van.
bontospityu.hupont.hu
Tel:06206128887
A hibás darabok cseréje postai csomagküldés útján megoldott, működik.
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
Telefon: 06 30 262 5500 hétvégén is.
CBR 1000 RR 2008 - 2010 évjárathoz baloldali (vagy párban) féknyerget.
69 és 73cm-es a hosszuk.
Ár: 15.000 Ft
EBH Double H, tesztgyőztes
Csak bekoptatva volt, kopás nem mérhető rajta. (4mm felett kopóméret - 4,2 mm-ert mértem - a képen megmértem a vas és a teljes betét vastagságát, különbségből látszik a kopóméret vastagsága.
A komplett első szett ára :15.000 Ft (boltban ez csak egy oldalra lenne elég)
2008-as ABS-es CBF 1000-hez keresek alkatrészeket. Plexi, fejidom jobb oldala, tank, e. sárvédő, bal kormánykapcs., műszerfal, kormány befogók, 2 tükör, jobb motordekni, HISS antenna. Ezek kellenek, ha valakinek van valamije ne kíméljen, elérhetőségem az adatlapomon.
Köszönöm!
Nekem talán van. Ha érdekel, keress! Adatlapomon van elérhetőség.