kawasaki zzr 600 E bontott alkatrészei eladók,tükrök,idomok,tank,villaszárak,felnik,lámpá
k,ülés ,féktárcsák,elektromos alkatrészek,indexek,váz,motorblokk,müszerfal,és még sok apróság .TEL06309492804
Például ha a zx6-ét teszed bele, akkor arrébb kell fúrni a feszszabályzót, mert nem fér el tőle. Most utána kérdezek, aztán kereslek. Mennyi az ára egyébként?
Hát hogyne, szebben mint valaha:) A donorból adom el a cuccokat, mert tulajdonképpen minden felesleges már róla. Amúgy ha jól emlékszem te voltál itt a csokával nálam... mikor hoztátok...még anno...de ezek nem fórum témák
Oké, belefér, de a postát te állod :) dobj egy mailt, és megbeszéljük a részleteket: botkabertold@citromail.hu , de vaterán is leütheted ha úgy neked szimpatikusabb.
Sziasztok! 1997-es 250 exc-hez kéne nekem váltóba egy vagy két fogaskerék! Aki tud nekem vmit az írjon és meg mondom hogy pontosan melyik kerekek kellenek! Előre is köszi
kösz, hívott, térerőmentes helyen tartózkodtam, tudomást a hívásról a szolgáltató által küldött sms-ből szereztem.magyarul kösz hogy szóltál, ha csörgött volna és hallom, felvettem volna.azóta rövidre zártuk.
A fent látott termékeken kívül van más is. Érdeklődj mi kellene. Mielőtt valaki ki kezdene,hogy mi miért annyira olcsó,nem azért mert szar, hanem mert pénzre van szükségem!
k,ülés ,féktárcsák,elektromos alkatrészek,indexek,váz,motorblokk,müszerfal,és még sok apróság .TEL06309492804