Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden van,- ami szükséges a versenysporthoz.
küldj egy igénylistát és a lehető legrövidebb időn belül ár meghatározással válaszolok.
Tiszteletem!
Rendben, azért köszönöm! Akkor marad elfekvőben a rossz!

Péter
Berúgókar nem kéne? Vagy valami csibeháló tuningrács? esetleg tokatóradar?
csak ezek a cuccok vannak? 03-04es 636hoz milyen cuccok vannak?
Szia!

Jobban szeretnék gyárit, mert az utángyártottak nem mindig illeszkednek és úgy néz ki, mint ha rádobálták volna. De ha meg tudod cáfolni, és szerinted illeszkedni fog akkor érdekel. Komplett idomszettről illetve, csak fejidom, faridom és két oldalidomról szeretnék árajánlatot kérni! Ezek műanyagok (tehát nem kompozit...pl.: üvegszál)?

Üdv.: Bala
Üdvözöllek!
Amennyire látom, ez komplett alaplap, egy blokkon van a gyújtás, és a generátor tekercsek, úgy van kiöntve. Ezeket csak gépi műanyagöntéssel, gyári technológiával lehet javítani, ezért nem tudok segíteni, sajnos!
Ok, kösz
Sziasztok Drz 400hoz keresek tekercset vagy ahol lehet esetleg szerezni köszönöm
Ha valaki esetleg tudna Drz 400hoz tekercset vagy hogy honnan lehetne esetleg szerezni azt nagyon megköszönném!Sziasztok
Szia szeretnék érdeklődni hogy milyen fajta tekercs ez ami neked van mert nekem egy drz44hoz kéne nagyon!Köszi
Szia!
Utángyártott is érdekel?
norbi.bika@freemail.hu
Szia!
Adnál nekem valami más elérhetőséget?

Üdv: Andi
Szia!
Láttam hogy foglalkozol ilyesmivel, kérdeznék:
Lenne egy sérült AF1 Aprilia tekercsem, csúnyán meg lett ütve. Meg tudod csinálni, és ha igen milyen árfekvés lenne?
Köszönöm előre is!
Perecbuktakirályom!
szerintem a kék...
Cagiva elefent 50ccm bontás!
minden van!
sas555@vipmail.hu
30/7523495
egyben 35000ft!
honda xr400r-hez keresek gyári fejidomot akár lámpa nélkül is
esetleg gyári első-hátsó sárvédő is érdekelne
Szia!

Sok alkatrészböl áll tudnom kéne mikellene pontosan vagy küldj róla képet az emalemre kawasaki @ steelhorsemotor .hu
Szia!
Sajnos kompletten kellene az ER 5 műszerfala 2004. 08 havi kiadás körüli. (sikerült úgy összetörni, hogy a ford.szám mérő komplett mm-es darabokban a km óra része is rendesen összetört, de ez kb 4cm-es darabokra hullott :( ) Sajnos!
Szia!
Mennyiért tudnád megrendelni? Én is járkáltam miatta és a legolcsóbb gyári 150 e pénzre mondták.
Előre is köszi!

További szép napot!
Köszönöm! Mennyiért tudnád megrendelni? Mert én is járkáltam miatta és 150 e pénzre mondták.
Sziasztok! Keresek korrekt áron Yamaha WR450 fejidomot lámpával együtt (nem a régi kocka lámpást), vagy bármi más szép univerzális fejidomot, a lényeg, hogy normális világítása legyen és rámenjen egy Yamaha DT125R-re (erre lesz a fejidom).
Köszi!
Honda CBR 900 RR motoromhoz keresek komplett idomszettet. 1994-től 97-ig jöhet bármi.
hali emberek.
nem tud valaki 92-es Honda NSR 125 F mocihoz jó áron új Lucas márkájú fékbetétet elölre? (szinter betét kéne!)
természetesen újra gondolok.
Szia . nekem jo a 95 os gyartasu kerek, csak legyen rajta fek tarcsa a hatson pedig fogaskerek es fektarcsa.....mennyit kersz erte ? es hol lehet atvenni ? udv ..Alexfly