Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Andi! nincs véletlenül nektek 600-as Hornethez vezérműlánc feszítőtök? Az a patronféle kellene amit két imbusz csavar fog, a pontos megnevezését nem tudom, de nem a hidraulikás kellene, hanem a rugós
eladó cbr 600 rr , 2010-hez , teljesen új kábelköteg kompletten, gyújtásmodullal, zárszettel (kivéve tankzár), imobilaizer, (h.i.s.s.) valamint 2 gyári kulcscsal, egyben 80 eft. minden új! ugyanehhez a tipushoz szintén teljesen új a kormánycsutkákon lévő mindkétoldali kapcsolók egyben 15 eft. érdeklődni a 0620/598-2538-as számon lehet.
Ok, kicsit sokallom, de ez az én bajon, meglátjuk lesz-e vevő a motorra, és ha nem, akkor az átalakításhoz majd kell, msn-en jelentkezem, köszi
Ez a gyári kormány
Szia! Az a kormány az egyenes, vagy a ..hogy is mondjam, standard 660mm-es túra?
13267-es hozzászólás
Szia!
Van karbink, 25 ezer forint.

üdv: Andi
Sziasztok,

Keresek felső villahídat Kormánybefogóval Street fighter épitéshez Honda 929-hez. Ha tudtok segíteni keressetek!

Köszi,
Szia!
A felső híd 15 ezer, a kormánynak 13 ezer darabja. Ha érdekel, hívj vagy írj

Üdv: Andi
lécíves segítsetek hogy mi ez?
Szerintem frecciához van mert amikor vettem egy frecciát donornak ahhoz adták de nem tudom biztosan mi lehet ez
Sziasztok!

Elnézést a zavarásért, de megmaradt 1db D.I.D láncszettem 2003 előtti R1-hez. 530ZVM2 lánccal (legerősebb) és gyári áttételű lánckerekekkel. 41.000Ft-ért vihető.

Érdeklődés, info, és további termékek itt.
eladó honda cbr 600 rr 2007-2010 közti alkatrészek, yamaha r6r 2008-as teljesen új eredeti idomszett lámpákkal, stb. , dunlop sportmax 190/50-17 új, valamint yamaha fzr 1000 94-95 fejidom stb. 0620/992-4528
Honda CB 600 Hornet 08. hátsó sárvédő – kerékjárati ívet keresek, lehet akár használt is, fehér kellene, de jó bármilyen más szín, vagy fényezetlen!

Minden segítséget, tanácsot, ajánlatot örömmel fogadok!

Üdv.! mindenkinek!
Eladó vadonat új titánszelepek a felsorolt modellekhez: KTM 450 SXF \‘07-08, 450 SMR \‘08, 505 SX-F \‘08
( 2kipufogó, 2 szivó) Az ár darab ár!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
hát a ktm-re kéne, de azokat is fel lehet vajon szerelni erre?
Nekem van tobb tipusbol is, 5-6E ft (GSXR, ZX636R, stb)
yamaha yzf 750 karburátor olcsón valakinek?vagy alaktrész külön..?

válaszokat előre is köszönöm!

Szép napot!
sziasztok!
nem tuttok elérhető áron hűtőventillátort olyat amit akksiról lehet működtetni vmi kapcsoloval? ha oylan árban lenne érdekelne egy köszi előre is
Sziasztok,
Keresek Honda 929 hez kormányvillahidat. Egyenes kormány átalakítására. Kellene továbbá kormyán és kormánybefogó is.

Ha tudtok segíteni szoljatok. Köszi, Á.
sziasztok!

Honda cb1 400 hoz keresek alkatrészeket(műszerfal,lámpa,baloldali csutka,baloldali kapcsoló,első sárvédő,tank

aki tud valamit az sos be szóljon

köszönöm
helló mindenkinek érdeklődnék h egy dugó szett mennyibe kerülne meg egy komplett enduró panelszett egy skyteam (BAZUKA B12) 125
mocihoz?

akinek ilyen mocia van az írjon már pontos címet meg teloszámot ahol lehet hozzá alkatrészt kapni. Előre is köszi
Minden ami KAWASAKI !
Yamaha Aerox-hoz keresek gyújtáskapcsolót, tanksapkát, ill az akksinál lévő kulcsos retesz zárakat, kulcsal! v esetleg 1 olcsó megoldást ahol zárhoz készítenek kulcsot... beletört sajnos:S
http://www.kepesmotor.hu/motor...
sok alkatrész! nézzetek be! megéri!