Háát, és télen cseréltem, vagyis tavsszal, de még szinte alig kopott, a tárcsátsem eszi, ringet is megjárta, nem melegedett el, és kb 5000 volt egy pár, igaz nem kerámia
Ha valakit esetleg érdekel egy fekete 28-a kormánykiemelő, szinte új, egy fekete enduró fejidom, ez is újszerű, GSX-R, Bandit, RF 400-hoz való gyári, új vezérműlánc, és szintén új vez.láncfeszítő (bontatlanok), az lökjön egy emilt
Annó 250-es ETZ-nél nekem is volt ilyen hiba.Kikopott a csapágyház.Abból egy blokkoldal csere lett csak hát ugye az ETZ-hez kissé olcsóbb az alkatrész meg könnyebb hozzájutni.
Belebarkácsolni? pff, az ok, hogy a főtengelyt felhegesztik, majd szabályozzák, a csapágyházat meg nagyobbítani lehet, asszem azt hegeszteni meg, gondolom ezért faragták bele... háát szívás, megoldható, de már csak nagyobb csapággyal
Amúgy mérd meg a csapágyházat mikrométerrel.Rosszabb esetben digitális tolómérővel (bár az nem a legjobb).
Aztán vidd be a méretet egy csapágyboltba.Ha szerencséd van kapsz olyant ami pontosan illeszkedik.
De ritka egy nagy barbár aki belebarkácsolta a csapágyat az biztos.
Szasztok Tesók!
Brutál nagy a gáz! Azonnalba kellene egy központi elektronika minden cuccával együtt, a bringához.( xvs 1100 classic) Tehát immós vasról lenne szó. 6án indulnánk túrázni és épp ezért elég nagy a para. Eőre is köszi! Mike
Üdv:zsolt
FABRIK pupos plexi elado
15.000
tank.55.000
06-20-957-65-09
A BritSuperbike sorozatban használatos kiváló betétek!
Ár: 50-60 EUR/cs
tiputól függően
Aztán vidd be a méretet egy csapágyboltba.Ha szerencséd van kapsz olyant ami pontosan illeszkedik.
De ritka egy nagy barbár aki belebarkácsolta a csapágyat az biztos.
Nagy az isten állatkertje az biztos.
ár: 1.200 EUR
Brutál nagy a gáz! Azonnalba kellene egy központi elektronika minden cuccával együtt, a bringához.( xvs 1100 classic) Tehát immós vasról lenne szó. 6án indulnánk túrázni és épp ezért elég nagy a para. Eőre is köszi! Mike
igazából nem gondoltam volna hogy drágább lesz a gixerénél, de észben tartom
Egyelőre csak érdeklődésképp....