Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia nekem nem tudsz véletlenül segíteni? power szelep ügyben.. menyi lenne az ára mindennel együtt ami a hengeren van...98-as kx250 hez kellene
Szia! Újban tudok segiteni 83800ft a pár. Adatlapomon elérsz ha aktuális
Ok! Bármi kell szól nyugodtan!

Üdv:zsolt
suzuki gsx-r 1000 k5-k6
FABRIK pupos plexi elado

15.000
tank.55.000

06-20-957-65-09
Pályán motorozók figyelem!

A BritSuperbike sorozatban használatos kiváló betétek!
Ár: 50-60 EUR/cs
tiputól függően
Harapj rá 150-nél és megtudod, a Vicza addig fogja a kormányt
Na jó szunya mára
Kerámia?A fogam is az akkor féknek is jó?
Háát, és télen cseréltem, vagyis tavsszal, de még szinte alig kopott, a tárcsátsem eszi, ringet is megjárta, nem melegedett el, és kb 5000 volt egy pár, igaz nem kerámia
Ejj a francba...én meg most cseréltem de a jövőben szerintem érdekelni fog a dolog.
az biztos
Ha valakit esetleg érdekel egy fekete 28-a kormánykiemelő, szinte új, egy fekete enduró fejidom, ez is újszerű, GSX-R, Bandit, RF 400-hoz való gyári, új vezérműlánc, és szintén új vez.láncfeszítő (bontatlanok), az lökjön egy emilt
Annó 250-es ETZ-nél nekem is volt ilyen hiba.Kikopott a csapágyház.Abból egy blokkoldal csere lett csak hát ugye az ETZ-hez kissé olcsóbb az alkatrész meg könnyebb hozzájutni.
Roli olvasná asszem sírna
Meg ugye ha van hely....tuti hogy nagyobbra marták. A csapágyházak mérettűréséről meg ugye nem is kell beszélnem....
Belebarkácsolni? pff, az ok, hogy a főtengelyt felhegesztik, majd szabályozzák, a csapágyházat meg nagyobbítani lehet, asszem azt hegeszteni meg, gondolom ezért faragták bele... háát szívás, megoldható, de már csak nagyobb csapággyal
Amúgy mérd meg a csapágyházat mikrométerrel.Rosszabb esetben digitális tolómérővel (bár az nem a legjobb).
Aztán vidd be a méretet egy csapágyboltba.Ha szerencséd van kapsz olyant ami pontosan illeszkedik.
De ritka egy nagy barbár aki belebarkácsolta a csapágyat az biztos.
Na az a durva.Ilyent sem hallottam még.Csapágyházat nagyobbra marták vagy mi?
Nagy az isten állatkertje az biztos.
kawasaki ZX 10 tuning blokk
ár: 1.200 EUR
sziasztok nem tud nekem valaki árat mondani 98-as kx 250 hez power szelepet mindenel ami a hengerben van menyiért kapok?....
Szasztok Tesók!
Brutál nagy a gáz! Azonnalba kellene egy központi elektronika minden cuccával együtt, a bringához.( xvs 1100 classic) Tehát immós vasról lenne szó. 6án indulnánk túrázni és épp ezért elég nagy a para. Eőre is köszi! Mike
eladó cbr 600rr 2010-2007 új és 200 km-es eredeti alkatrészek bontott áron. 0620/992-4528 (pár alkatrész már elkelt)
köszi
igazából nem gondoltam volna hogy drágább lesz a gixerénél, de észben tartom
89 700 párban.
És ebből mennyi lenne egy pár mesterem?
Egyelőre csak érdeklődésképp....