Honda cbr929rr jobb hasidom 2cm-es hegesztés legalján de a motoron nem látszik 8eft,cbr919rr 98-99 évj sc-33 leömlő a hátsó rész nem eredeti kicsit hátrébb és meredekebb ívben megy a kipufogó 12e ft,aprilia af1 komplett eleje ahogy a képen van 10e ft.
Így is, úgy is számlás a dolog. Nem, nem gyári - az távolról sem ennyi lenne: ezek NG tárcsák, utángyártott, de ez csak az árán látszik.
Nyugodtan keress rá, kiló alatt nem jön ki a pár sehol ilyen minőségből.
Karbiba beletörtem belülre a csavart amelyik azt a tűt vezető meg......valakinek nincs csavarja vagy mit lehetne kezdeni vala....yamaha yzf 750 r mociról van szó,...!Ha valakinek sérült kabrija lenne megvenném reál áron....vagy ilyet hol tudok beszerezni 1 csavar is elég lenne....de jobb ha kompletten..!Vagy a csodagyurma befogja?nem oldaná a benzin fel?
90/90-21 illetve 130/80-17
Valami aszfaltra is használható, -főleg aszfaltra-. Ugyanis krossz gumik vannak a morzsolón, de hébe-hóba azért mennék vele közúton is. Ezért nem feltétlen csúcskategóriára gondoltam. Valami olcsóbb, vagy levetett is megfelel.
Sziasztok!
Suzuki dr 650 r- hez keresek hátsó lábtartót, illetve első féktárcsához műanyag idomot.
Továbbá valami utcai gumit /első-hátsó/, az sem baj, ha felnivel együtt van.
Sziasztok! Vettem egy 125-ös mocit 4 ütemű.Hát elég szerény hangja van :) Gondoltam kéne rá egy jó kis dob ami kicsit feldobja nem feltétlen tuning céljából inkább csak az audio számít :D Az a baj hogy mivel rendszámos és nem akarom hogy megvágjanak olyan kéne ami megfelel minden szarnak gondolom ez baromi drága :S Vagy nem tom ,hogy szokták ezt.Most léptem be a rendszámosok táborába :) Amiket néztem dobokat az mind nagymotorra volt és eszméletlen árral.Nekem csak egy 125-ös Skyteam SM-re tellett és volt olyan dob ami drágább volt mint a motorom. Szal nem fecsegek tovább mit kéne csinálni :)
Nyugodtan keress rá, kiló alatt nem jön ki a pár sehol ilyen minőségből.
Gyári tárcsák ezek?
üdv
Karbiba beletörtem belülre a csavart amelyik azt a tűt vezető meg......valakinek nincs csavarja vagy mit lehetne kezdeni vala....yamaha yzf 750 r mociról van szó,...!Ha valakinek sérült kabrija lenne megvenném reál áron....vagy ilyet hol tudok beszerezni 1 csavar is elég lenne....de jobb ha kompletten..!Vagy a csodagyurma befogja?nem oldaná a benzin fel?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv
revumoto@citromail.hu
Gsxr600 K2-höz keresek első féktárcsa párt!
Csak jó állapotú érdekel!
üdv
Brembo sintert ajánlok 12500ft/pár Ez van nekem polcon vagy a legbrutálabb carbon kerámia 19900ft/pár ez is van
Continental Contiescape 135 euró
Continental Go 168 euró
Valami aszfaltra is használható, -főleg aszfaltra-. Ugyanis krossz gumik vannak a morzsolón, de hébe-hóba azért mennék vele közúton is. Ezért nem feltétlen csúcskategóriára gondoltam. Valami olcsóbb, vagy levetett is megfelel.
Milyen gumi érdekel milyen méretben?
Suzuki dr 650 r- hez keresek hátsó lábtartót, illetve első féktárcsához műanyag idomot.
Továbbá valami utcai gumit /első-hátsó/, az sem baj, ha felnivel együtt van.
Minden ami kell a pályázáshoz !