elcserélném schneider luft gyártmányú légtechnikai kiegészítőmet
(levegőrendszer olajzása levegős szerszámokhoz, víztelenítés, max nyomás 12 bár, 1/4" csatlakozás) teljesen új csomagolással nyomásmérő órával ! szval elcserélhető
-kpra = 20e Ft (új ára 29eft)
-enduro/motocross kiegészítőkre alkatrészekre (yamaha)
-kéziszerszám készletekre info itt
sziasztok én keresek egy lefogató alátétet a motoromhoz az első lánckerékhez. Yamaha dt 80 típushoz 1992-es évjárat aki tud segíteni vagy tipje van előre is köszi . itt elértek.
norbi3120@citromail.hu email
Yamaha Axis 1998. 82cm3
Az öregség és a megbontás miatt cserélni kell jópár dolgot:
-tömítés a henger és a forgattyúsház között (eltépődött)
-karbi és forgattyúsház közötti könyök (repedt, bár egyelőre csak kívül)
-túlfolyó (?) cső a karbin (rövid)
-műanyag házas réz röpsúlyok (a henger alakba be van kopva két sík, bizonyára csúszik már nem gördül)
-hajtószíj (2,5mm kopás a szélességből)
-hajtómű fedél alá való tömítés (elszakadt)
-légszűrőbe szivacs (öreg, koszos, szakadt)
-légszűrőház tömítése, ahol a két fél műanyag doboz összekapcsolódik (hiányos)
-első fék fékfolyadék tartály (nem műk az első fék, talán a folyadékszint kevés, de nem tudom kinyitni, a csavar be van rohadva, le kell szedni így csé)
-hátsó dobfék betétek (nem lehet már ráállítani)
Hol lehet ezeket beszerezni? Bontó? Yamaha márkakereskedés? Internet?
Ha a variátorban cserélek görgőt mit tegyek bele hogy megmaradjon az ereje? Alapvetően nem volt gond eddig, 65-70-et ment 1 éve is. Most 60 körül van a vége, lehetne több is? Kicsit lassan gyorsul, de talán a szíj miatt is, meg szét vannak kopva a görgők. Dimbes-dombos helyen lakom (Toszkána), a lényeg, hogy ne fulladjon be ha megyek felfelé. 82cm3 mellé mi illik? Vagy cseréljek komplett variátort? Mennyi pénz az?
Eladó egy új Probiker KX-4 felnyitható bukósisak, beépített napszamüveggel. Mérete L (59). kivehető mosható és cserélhető béléssel!
Ezt a sisak típust árulja még saját nevén a Givi, Bayard cég is. A sisak eredeti gyártója a Zeus.
A sisak három motoros újságnál lett tesztgyőztes az olcsó felnyitható sisak katégóriában.
A sisak új, németországi Louis motoros áruházban lett vásárolva. 3-4 alkalommal lett használva. Eladás oka az hogy nekem kicsi és nagyon nyomja a fejem. Egy számmal nagyon kellene hogy legyen. Az új ára 120 euro, ami kb. 33 000 Ft, Magyarországon 37 000 Ft lehet legolcsóbban beszerezni. Én 24 000 Ft + postaköltség kérek érte.
E-mail: shcayo@gmail.com
Eladó egy Caberg Solo 104 zárt bukósisak, beépített napszemüveggel, mérete XL (61). Kifehető mosható cserélhető béléssel! A plexi páramentes!
Két évet használtam. Esés és komolyabb ésrülésktől mentes. Kisebb karcok találhatóak rajta, amit a mindennapos használat okozott. Ára 11 500 Ft + postaköltség
Eladó egy pár TRACE sport-túra bőrcsizma. Mérete 44-es. Nagyon kényelmes a viselete. Megvigyázott állapotban, csak túrákon használt. Sérülésektől mentes. Ára 15 000 Ft + postaköltség
Sziasztok! '93-as 125 ös yamaha tdr-hez keresek telószimeringet és olajat miskolcon és környékén. Ugyanezt a motort kéne festeni és az ülést újrahúzatni. tud valaki segíteni? Üdv: Doki (pls mailt írj a kiszelyk@gmail.com címre)
elcserélném schneider luft gyártmányú légtechnikai kiegészítőmet
(levegőrendszer olajzása levegős szerszámokhoz, víztelenítés, max nyomás 12 bár, 1/4" csatlakozás) teljesen új csomagolással nyomásmérő órával ! szval elcserélhető
-kpra = 20e Ft (új ára 29eft)
-enduro/motocross kiegészítőkre alkatrészekre (yamaha)
-kéziszerszám készletekre
info itt