Brembo fékhez keresnék mikrokapcsolót, kb. ilyet, ha valaki tudja hogy hol tudnék vásárolni akkor megköszönném ha megosztaná velem, Dunakeszi Aprilliánál voltam bent, 16443 Ft náluk, ezt nem kicsit sokallom, ebayen 5000 Ft körül láttam de ha ennyi körül meg tudnám venni itthon boltból akkor az nekem jobb lenne.
Sugó- motor.
Helló ANDI.
Azt szeretném megkérdezni. 1988 FZR 1000 genesis 2LA- hoz himbátok van e jó állapotú gömbcsapággyal. Felújítás közbe vetem észre a himbám el van törve. És 1 árajánlatot kérek szépen.
Hello srácok érdeklődni szeretnék hogy Hol lehet venni a Gs-emre nagyobb fogass kereket esetleg valakinek nincs-e eladó?
Email-ben ha lehet mert azt többször meglesem:)
email: csiga1.5@freemail.hu
(csak egy-kettő ízelítőnek)
Jól van, fehér asszony nem felejt....
Brembo fékhez keresnék mikrokapcsolót, kb. ilyet, ha valaki tudja hogy hol tudnék vásárolni akkor megköszönném ha megosztaná velem, Dunakeszi Aprilliánál voltam bent, 16443 Ft náluk, ezt nem kicsit sokallom, ebayen 5000 Ft körül láttam de ha ennyi körül meg tudnám venni itthon boltból akkor az nekem jobb lenne.
Előre is köszönöm a segítséget: Norbi
kb mennyiért adná azt a komplett motort? esetleg nincs külön hengerfeje is alkatrésznek? címem: 9600se[KUKAC]windowslive[PONT]com
Komplett karbisorunk van, 25 eze pénz
Üdv: Andi
A héten lesz egy, 15 ezer az ára.
Van egy 10-es
Helló ANDI.
Azt szeretném megkérdezni. 1988 FZR 1000 genesis 2LA- hoz himbátok van e jó állapotú gömbcsapággyal. Felújítás közbe vetem észre a himbám el van törve. És 1 árajánlatot kérek szépen.
K3 600-hoz keresek generátor deknit.
üdv
Sikerült kideríteni megvan-e a Yahama R1 06-os féknyergek? (féknyereg csere miatt)
Szerintem a barátomnak van komplett motorja egy jó rozsdás vázzal még lehet rendszám is van rajta.
Az alkatrészek cseréje postai úton.
További részletek, cím: http://indukcio.uw.hu
Tel.: 06 30 262 5500
email dsaregi@gmail.com
06-20-957-65-09
06-20-957-65-09
Email-ben ha lehet mert azt többször meglesem:)
email: csiga1.5@freemail.hu