Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Milyen mocihoz kell?
Az alábbi motorkák bontva lesznek, alkatrészei eladóak:
(csak egy-kettő ízelítőnek)
Bezzeg nem voltál kíváncsi rám....
Jól van, fehér asszony nem felejt....
Hello!

Brembo fékhez keresnék mikrokapcsolót, kb. ilyet, ha valaki tudja hogy hol tudnék vásárolni akkor megköszönném ha megosztaná velem, Dunakeszi Aprilliánál voltam bent, 16443 Ft náluk, ezt nem kicsit sokallom, ebayen 5000 Ft körül láttam de ha ennyi körül meg tudnám venni itthon boltból akkor az nekem jobb lenne.

Előre is köszönöm a segítséget: Norbi
Üdv!
kb mennyiért adná azt a komplett motort? esetleg nincs külön hengerfeje is alkatrésznek? címem: 9600se[KUKAC]windowslive[PONT]com
A fene a fejemet nem elvittem magam elől Én voltam Köszi
Szia!
Komplett karbisorunk van, 25 eze pénz
Üdv: Andi
Ha ma nem te voltál itt nálunk, akkor elvitték az idomokat
Szia!
A héten lesz egy, 15 ezer az ára.

Szia!
Van egy 10-es

Sugó- motor.
Helló ANDI.
Azt szeretném megkérdezni. 1988 FZR 1000 genesis 2LA- hoz himbátok van e jó állapotú gömbcsapággyal. Felújítás közbe vetem észre a himbám el van törve. És 1 árajánlatot kérek szépen.
Hali!
K3 600-hoz keresek generátor deknit.
itt a kép bocsi:)
sziasztok yzf 750(1993) hoz kellene a karburátorba egy képen látható alkatrész!Ha valakinak van érdekelne!Vgay komplett karbi olcsóáron!

üdv
Szia!

Sikerült kideríteni megvan-e a Yahama R1 06-os féknyergek? (féknyereg csere miatt)
Szia,pénteken megyek Bajára délelött,beugrok hozzátok megnézem azt a cbr idomot.múlt pénteken későn értem Bajára.
Szia 9600se.
Szerintem a barátomnak van komplett motorja egy jó rozsdás vázzal még lehet rendszám is van rajta.
Önindítókat és generátorokat tekercselek.
Az alkatrészek cseréje postai úton.
További részletek, cím: http://indukcio.uw.hu
Tel.: 06 30 262 5500
email dsaregi@gmail.com
Szia! Tudok segiteni! Adatlapomon elérsz!
eladó cbr 600rr 2007-2010 közti alkatrészek, ugyanitt yamaha r6r 2008-as teljesen új gyári domszett lámpákkal stb..., 0620/992-4528
gsx-r1000k5-6 alkatrészek

06-20-957-65-09
suzuki gsx-r1000k5-6 ALKATRÉSZEK

06-20-957-65-09
Hello srácok érdeklődni szeretnék hogy Hol lehet venni a Gs-emre nagyobb fogass kereket esetleg valakinek nincs-e eladó?
Email-ben ha lehet mert azt többször meglesem:)
email: csiga1.5@freemail.hu
Ezermestereknek ajánlom figyelmébe, fasza rendszám felhajtót lehet belőle csinálni....EXUP motor