Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Küldtem mailt

Üdv: Andi
inkább adok neked olyat amivel meg is állsz és akkor én sem járok rosszul ....beszer áron..Ferodo Xrac.28000.-
Keresek 04-05-ös ZX10 -első- fékbetét garnitúrát!
seducertt@hotmail.com
Üdv!
SUZUKI TL 1000S be keresek hűtőventi kapcsológombát. Mert nem indul el de rövidre zárva megy a venti szóval csak az lehet a rossz.
Előre is köszi.
hááát, azt inkább nem, köszi, ha a belseje deformálódott, akkor valamennyire a külső is, még ha nem is látható, de azért köszönöm.
Szia!
Van féktárcsánk hozzá, 35 ezer a pár

Van két Braking tárcsám. Busa, Gsxr 750/1000, TL 1000 stb. ezekre jó. Az egyik jó, a másiknak a belső része deformálódott. Esetleg?
Az AC-ért mennyit kérsz?
Minden hűtőventilátor akksiról működik bazz...
eladó kawasaki zzr 500 e alkatrészek bontásból ha kell valami kérdezz nincs minden a képeken tel 06309492804
A szabályzást nem nagyon ajánlom.Nem éppen szerencsés motor féktárcsát szabályozni.Mi el sem szoktuk vállalni és más sem nagyon.
Forgácsolásnál elég komoly hőhatások érik a tárcsát ami nem éppen tesz jót az anyag szerkezetének, ráadásul a tárcsa marha kemény anyagból van.Bár a hőhatás kiküszöbölhető megfelelő hűtéssel és ilyen anyaghoz is vannak megfelelő szerszámok, de akkor még mindig ott a tárcsa vastagságának kérdése.Minden tárcsának van egy minimum vastagsága (mikrométerrel mérik) és ebbe nem nagyon fér bele a forgácsolás.
Na vaza regényt írtam:-D

Andiéknál tényleg van esélyed találni.Én is ott leletem rá sok mindenre eddig.
Sanyi hozott vadi újat vaze Azt nem tudom honnét ,de hozott.Reggel nagy meglepetésemre felhívott és mondta hogy délután hozza is az árut.Már be is szereltük.
Sziasztok van Yamaha xv 920-som és kéne nekem egy szabadonfuto ha valaki tudd írjon!
Andit kérdezd! Ha valamelyik másik típuséval egyezik, akkor még könnyebb találni, de utánanézek én is, mert valami rémlik....de nem biztos, hogy ezé...
Hali! Ilyen féktárcsa érdekelne, de jó a sima is, nem feltétlen kell hullámos. Ha jól tudom, akkor Suzuki VZ 800 92- , és GSX-R 400 (bölcsövázas - GK76A) típusokra jó.
Fzr 400 SP-hez kellene első féktárcsa mert üt sajnos.
Tudnátok mondani egy boltot ahol lehet kapni vagy valkakinek van esetleg ilyen?

Féktárcsáját lehet felszabályozni ha megfelelő a vastágsága?

köszi
HELP!
Üdv mindenkinek! Lenne egypár babetta alaktrészem ha valakit érdekel. 210-es az az (2 sebességes). Csak írd, hogy mi kell megnézem, hogy megvan és ha megvan akkor válaszolok!

Elérhetőség: 06303788964-es telefonszámon vagy a kisluter1996@citromail.hu.
cbr 1100 xx faridom :5000ft
eladó zx6 r alkatrészek-99 évjárat.Olcsón eladók

van más is még csak nem tudtam feltenni képeket.
Már csak az a kérdés, hogy kibírod-e hétfő-keddig, addig legfeljebb tekersz a bicajjal:D Viczát meg felülteted hátra, és még tankolni sem kell, esetleg magadat:D:D Kitartás!
Szia.
A kérdés, hogy hol,- és milyen körülmények között szeretnéd használni.
Sejtettem, hogy te voltál
Már meg is rendeltem tőletek.
Szia!
Van, 8 ropi
MI a külömbség az aluminium és az acél lánckerék között valaki világosítson fel ... ? vagyismelyik jobb?