Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó CB1000R komplett hátsó futómű. CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ! 06 70 585 04 36
küld el az alvázszámot és email címet .Küldök rajzot hozzá. sandor.vincze@citromail.hu
küld el az alvázszámot és email címet .Küldök rajzot hozzá. sandor.vincze@citromail.hu
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
sziaztok motorfényezés airbrush olcsón: http://akosmotorbikedesign.hup...
17 es felnik eladóak akár külön is.
zx6r ben voltak
Szia, ne haragudj de ugy nem, mert kisbiciklire nem szoktak femfekcsovet venni...
10e a normalis osszeallitasban (hosszabb+rovidebb) az egy par
szia!
szerintem az tökéletes! 2db 66cm es lenne a legjobb nekem, hogy ne alul legyen osztva! úgy is adod? és mennyibe kerülne?
Üdv mindenkinek!
lenne egy kis problémám:S nemrégiben vettem egy yz 125-öt 92es és nem volt benne kibaszott powerszelep már tengelyt szereztem bele..már csak pár hozzávaló kéne..a másik gond h nem tudom mien cucok kellenek még bele állítólag vmi rudazata is kell bele meg ami azt működteti vmi "nyelv"... teljesen tanácstalan vagyok esetleg vki tudna segíteni h mien cucok kellenek még bele és honnan tudnák szerezni?.....elöre is köszönöm...
szia,
ezeket talaltam, mindharomnal 66 ( 67 ? ) cm-es a fekcso, amelyik a munkahengertol jon.

udv,
N.
köszi:)
Legyen

8-12-ig vagyunk szombaton. (máramikor)
12 ért elhozhatom?
Szombaton meddig vagytok nyitva?
Szia4 újban tudok segiteni legolcsobban! Adatlapon elérsz!
Kedves mindenki!

Az alábbi emberkével ne kössetek üzletet, megrendelés után kedvesen lemondja.
Tóth Balázs
Budapest 1161, Tulipánfa utca
(30) 294-8045
Törött motoron van rajta a légszűrőház, a kollegák azt mondják, hogy újszerű az állapota
bontott ? új ? mennyi ?
nekem van 06203114528
Egy képet tudnál róla felrakni, h milyet keresel? Minden része törött?
DID 525V lánc hihetetlen áron!

Eredeti gyári Japán DID hengerből 525V lánc eladó akármilyen hosszban.
Pl. 108-110 hosszú 11.000Ft, 112-114 hosszú: 12.000Ft, 116-118 hosszú 13.000Ft.
Ajándék nittelővel!

Érdeklődni: www.motoralkatresz.eu
Szép estét mindenkinek!
A segítségeteket kérném, keresek 2000es Hayabusához ülés púpot szín mindegy (de ha tudtok gyöngyház fehéret )
Segítségeteket és kedvező árajánlataitokat előre is köszönöm
Ok, holnap megmerem oket.
Sziasztok!

Sajnos összetörtem ER 5-ös járgányom, melyhez kellene egy gyári, de bontott műszerfal, kompletten. Tudna valaki segíteni?
Nagyon megköszönném. Ajánlatokat vsztar@freemail.hu-ra is írhatjátok.
Előre is köszke!
Viki
van benne új légszűrőbetét?
Szia!
Nekünk van, 15 ezer pénz
Üdv: Andi