Üdv mindenkinek!
lenne egy kis problémám:S nemrégiben vettem egy yz 125-öt 92es és nem volt benne kibaszott powerszelep már tengelyt szereztem bele..már csak pár hozzávaló kéne..a másik gond h nem tudom mien cucok kellenek még bele állítólag vmi rudazata is kell bele meg ami azt működteti vmi "nyelv"... teljesen tanácstalan vagyok esetleg vki tudna segíteni h mien cucok kellenek még bele és honnan tudnák szerezni?.....elöre is köszönöm...
Eredeti gyári Japán DID hengerből 525V lánc eladó akármilyen hosszban.
Pl. 108-110 hosszú 11.000Ft, 112-114 hosszú: 12.000Ft, 116-118 hosszú 13.000Ft.
Ajándék nittelővel!
Szép estét mindenkinek!
A segítségeteket kérném, keresek 2000es Hayabusához ülés púpot szín mindegy (de ha tudtok gyöngyház fehéret )
Segítségeteket és kedvező árajánlataitokat előre is köszönöm
Sajnos összetörtem ER 5-ös járgányom, melyhez kellene egy gyári, de bontott műszerfal, kompletten. Tudna valaki segíteni?
Nagyon megköszönném. Ajánlatokat vsztar@freemail.hu-ra is írhatjátok.
Előre is köszke!
Viki
zx6r ben voltak
10e a normalis osszeallitasban (hosszabb+rovidebb) az egy par
szerintem az tökéletes! 2db 66cm es lenne a legjobb nekem, hogy ne alul legyen osztva! úgy is adod? és mennyibe kerülne?
lenne egy kis problémám:S nemrégiben vettem egy yz 125-öt 92es és nem volt benne kibaszott powerszelep már tengelyt szereztem bele..már csak pár hozzávaló kéne..a másik gond h nem tudom mien cucok kellenek még bele állítólag vmi rudazata is kell bele meg ami azt működteti vmi "nyelv"... teljesen tanácstalan vagyok esetleg vki tudna segíteni h mien cucok kellenek még bele és honnan tudnák szerezni?.....elöre is köszönöm...
ezeket talaltam, mindharomnal 66 ( 67 ? ) cm-es a fekcso, amelyik a munkahengertol jon.
udv,
N.
8-12-ig vagyunk szombaton. (máramikor)
Szombaton meddig vagytok nyitva?
Az alábbi emberkével ne kössetek üzletet, megrendelés után kedvesen lemondja.
Tóth Balázs
Budapest 1161, Tulipánfa utca
(30) 294-8045
Eredeti gyári Japán DID hengerből 525V lánc eladó akármilyen hosszban.
Pl. 108-110 hosszú 11.000Ft, 112-114 hosszú: 12.000Ft, 116-118 hosszú 13.000Ft.
Ajándék nittelővel!
Érdeklődni: www.motoralkatresz.eu
A segítségeteket kérném, keresek 2000es Hayabusához ülés púpot szín mindegy (de ha tudtok gyöngyház fehéret )
Segítségeteket és kedvező árajánlataitokat előre is köszönöm
Sajnos összetörtem ER 5-ös járgányom, melyhez kellene egy gyári, de bontott műszerfal, kompletten. Tudna valaki segíteni?
Nagyon megköszönném. Ajánlatokat vsztar@freemail.hu-ra is írhatjátok.
Előre is köszke!
Viki
Nekünk van, 15 ezer pénz
Üdv: Andi