Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok srácok! Bármilyen típusú motorba (legfőképpen robogókba nagyobb dobozos motorokba, túramotorokba) építek hangrendszert, amit mp3-ról vagy telefonról vagy bármilyen jack kimentű készülékről lehet üzemeltetni. Általában 2X50 wattos vagy 2X100wattos hangszórokat használok(SAL,JBL árban fölfele haladnak de véleményem szerint mindegyik majdnem ugyanúgy szól) és ehhez építve erősítő. Érdeklődni zoli920319@citromail.hu vagy a 06-30-485-30-44-es telefonszámon lehet. Bármilyen színben, műanyag, fa vagy bőr anyagból is építek. Ezek mellett kérésre neonnal és leddel is tudom díszíteni. Egy átlag hangrendszer beépítéssel együtt 23000 Ft, ehhez jön hozzá pluszba hogyha más anyagból vagy neonokkal kéred. Átvétel személyes vagy postai úton.
Sziasztok!
GSXR 750 K5 első lámpa testet,esetleg első sárvédőt keresek eladót!
HA esetleg valaki tudna örömmel venném!
30/499-6227
HALI! Eladó zxr400 (dupla kör lámpás) első villa pár. ha érdekel külgy egy mailt.
bazz visszaolvastam a kérdésemet és télleg nem tuttam kifejezni magam:D asszem akkor már piás voltam mikor azt irtam ughogy bocs:D
KAWASAKI alkatrészek
YAMAHA, HONDA,OLASZ MKP ALKATRÉSZEK
BREMBO, FERRODÓ, AP-RACING GOLD-FREN fékbetétek
BRIDGESTONE , DUNLOP CONTINENTAL HEYDENAU gumiabroncsok
YUASSA aksik
NGK gyertyák
DID, RK láncok
RENTHAL SUNSTART JT lánckerekek
FÉKTÁRCSÁK
olajszürö légszürök sportlégszürök
SILKOLEN FUX CASTROL XADO OLAJOK
SZIMMERINGEK KUPLUNGOK HAJTOKAROK TÖMITÉSEK STB STB
MINDEN AMI A MOTOROZÁSHOZ KELL

STEELHORSEMOTOR KAWASAKI PÉCS
Eladó yamaha r1 07-08-as fékrendszer
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Alkatrészenként is.
szia, 8-12-ig vagyunk
Hívd fel kilenc után Áronékat, nyugodtan hivatkozz rám: biztos tudnak majd segíteni!
Na ilyen az R1-é. Hogy kellene leszedni? Pattintós vagy csavarós? (sajnos letört a kiálló része)
A felső fékmunkahengerből az olajkivezető műanyag az kipattintható vagy kicsavarható? (yamaha R1 07-ről van szó) (Nem pontosan így néz ki mint a képen..)
Szerintem Oszi azt akarta mondani, hogy marhara gozod sincs rola hogy mukodik egy sima hutoventillator, vagy nem tudod kifejezni magad...
Szia,holnap meddig vagytok,mert megyek holnap Bajára ha vagytok még odagurulok és hozzánézzük az enyémet.Az a problémám hogy az enyémből kifaragták az index felfogatást és gyári indexet nem tudok felrakni Köszi
Helo
Suzuki gs500 hoz tud valaki vákumos benzincsapot?
és szted nem lehet beiktatni, vagy nincs szted direkt kapcsoló? nah mind1
Nincs már csak a 96-osra, nézdd meg, hátha jó
Sziasztok! Gsx 1400-re kellene első sárvédő. van-e és mennyi forint?
Köszi.
Mz-ETZ bontott cumók.

http://www.kepesmotor.hu/motor...
98-ra
Szia!
95-ösre kérdezted ugye?
megnézzük
Eladó, 40eft/pár
Eee
Üdvözlet!
Üllő, Vecsés, dél-pesten merre vannak motoros boltok?
Suzuki dr650 karburátor-membrán...
ELADÓ
Kawasaki ZX10 és ZX6 kötőelemek és szerkezeti elemek.
Írj és a legjobb áron a tied
Szia Pénteken meddig vagytok Kértem múltkor ajánlatot 2db cbr900rr belső tekeró idomra az indexnél bellül ha megvan akkor beugrok érte (8eft) a 2db jól emlékszem?Nem voltam még nálatok valami tábla jelzi hol kanyarodjak le?Nagyjából sejtem merre vagytok.
Ok!

Köszönöm!
jaj most látom már írtál máshol kössz szépen ...kereslek az adatlapodon...