okok. Köszi! Sztem kelleni fog! Haver most zúzta le a mociját! Beszélek vele és sztem meg van véve!Ma már sajna nem leszek itthon de holnap du. írok, vagy ha megcsörgetnél egyszerűbb lenne! 06-70-630-04-37, Köszi, Robesz
sziasztok nekem egy cbr600 f sporthoz kellene komplett faridom lámpával ülésekkel ha valaki tud segíteni azt megköszönöm erre írjon köszi magosijoska@freemail.hu
Keresek 1988-as - szerintem 1987-es - Suzuki GSXR 400-as motorhoz bal oldali visszapillantót, két felfogatásos megoldással. Képet mellékeltem. Aki tud segíteni írjon. Fontos lenne. Köszönöm.
eladó yamaha r1 /2000 évj.-hoz egy jobb oldalidom a képen látott teljesen gyári fénnyel javítatlan kis karccsíkkal ( elvileg polírral kijön) ára 10 eft. u.itt: motorhibás r6 /99-00 komplett blokk 1 hüvely és 1 dugó kuka, minden más alkatrész tökéletes plussz a képen látott alkatrészek .az egész egyben 100 eft. vagy darabonként . u.itt 2000 r1-hez dyno-jet szett dobozában 15 eft. telefon: 0620/598-2538
(legyszives hasznald a "válasz erre" linket, mert kulonben nehez eszrevenni / kovetni hogy kinek irsz )
az idom 16e, karcmentes, gyari fenyezesu.
udv,
N.
A zöld érdekelne, hogy mennyiért adnád ide?
SOS-be keresek 97es CBR 900-hoz(919) bal hátsó idomot!
Minden megoldás érdekel karcos repedt...stb nem számít.
Köszi!
előre is kösz
üdv tamás
techcorewnrmsz@windowslive.com vagy pokojanos01@t-online.hu-ra irni kérem!
van hozza faridomom (ketto is) :
2000-es Honda CB500 (csupasz) hoz szeretnék bal oldali idomot, Lámpatartó konzolt, Lámpát (csak a foncsor részt ha lehet), Műszerfalat.
üdv: szobbal
Simson S51-hez keresek berugótengelyt,berugókart,váltókart.
Köszi!
Cbr 600f hez kersek gyári index csatikat,törött index is érdekel amin jó
Nem tud véletlenül vki egy '98-as Kawa zx6r -hez idomszettet, vagy esetleg egy faridomot? Jó volna ha tudnátok segíteni...Köszi
valaki 125ös kx blokk-ot nemtud?