Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó Kawasaki gpz első féknyergek. Jobbos balos. Hibátlan állapotban. A kettő 10000ft kompletten-. motorsokk@citromail.hu
Keresek honda vfr rc 36-hoz 89" műszerfalat,fejidomot,elsőlámpát. Valaki tudna segíteni? ajánlatot a motorsokk@citromail.hu -ra kérem. Köszi előre is.
okok. Köszi! Sztem kelleni fog! Haver most zúzta le a mociját! Beszélek vele és sztem meg van véve!Ma már sajna nem leszek itthon de holnap du. írok, vagy ha megcsörgetnél egyszerűbb lenne! 06-70-630-04-37, Köszi, Robesz
Szia

(legyszives hasznald a "válasz erre" linket, mert kulonben nehez eszrevenni / kovetni hogy kinek irsz )

az idom 16e, karcmentes, gyari fenyezesu.

udv,
N.
Szia dnor!

A zöld érdekelne, hogy mennyiért adnád ide?
Sziasztok!

SOS-be keresek 97es CBR 900-hoz(919) bal hátsó idomot!
Minden megoldás érdekel karcos repedt...stb nem számít.
Köszi!
Ha valaki tud 954-hez jobb oldali kormánycsutkát meg jobb oldali kapcsolót az jelezze árral együtt,
előre is kösz
üdv tamás
kell 99 es r1 hezlkoplett hengerfej szelepekkel tengellyekkel akinek van irjon válaszba meg hogy mennyiért van! sziasztok
helló nekem van alkatrésznek egy derbi fenix em a két elsö teleszkópszár kivételével mindene megvan meg a henger karcosazabaja
Suzuki rg 125 (92-es évjárat). Elöl Hátul tárcsa fékes. Elsö vila+kormány oszlop, felsö öszekötö, hütö, elsö kerék tengelyel (vagy komplet eleje) teleszkopok 50-es átmérövel. Keresünk
techcorewnrmsz@windowslive.com vagy pokojanos01@t-online.hu-ra irni kérem!
sziasztok nekem egy cbr600 f sporthoz kellene komplett faridom lámpával ülésekkel ha valaki tud segíteni azt megköszönöm erre írjon köszi magosijoska@freemail.hu
Szia,

van hozza faridomom (ketto is) :
Sziasztok!

2000-es Honda CB500 (csupasz) hoz szeretnék bal oldali idomot, Lámpatartó konzolt, Lámpát (csak a foncsor részt ha lehet), Műszerfalat.

üdv: szobbal
Sziasztok!Nekem aprilia mx 50-hez kellene fordulatszámmérő spirál kihajtás!Tudna valaki segíteni?
Sziasztok!
Simson S51-hez keresek berugótengelyt,berugókart,váltókart.
Sziasztok! Km spirálra lenne szükségem, honnan lehetne rendelni?
Köszi!
Sziasztok!
Cbr 600f hez kersek gyári index csatikat,törött index is érdekel amin jó
Keresek 1988-as - szerintem 1987-es - Suzuki GSXR 400-as motorhoz bal oldali visszapillantót, két felfogatásos megoldással. Képet mellékeltem. Aki tud segíteni írjon. Fontos lenne. Köszönöm.
eladó yamaha r1 /2000 évj.-hoz egy jobb oldalidom a képen látott teljesen gyári fénnyel javítatlan kis karccsíkkal ( elvileg polírral kijön) ára 10 eft. u.itt: motorhibás r6 /99-00 komplett blokk 1 hüvely és 1 dugó kuka, minden más alkatrész tökéletes plussz a képen látott alkatrészek .az egész egyben 100 eft. vagy darabonként . u.itt 2000 r1-hez dyno-jet szett dobozában 15 eft. telefon: 0620/598-2538
Hello mindenki!

Nem tud véletlenül vki egy '98-as Kawa zx6r -hez idomszettet, vagy esetleg egy faridomot? Jó volna ha tudnátok segíteni...Köszi
Hali
valaki 125ös kx blokk-ot nemtud?
Semmi gond.Azért köszi a fáradozást
Bocsi Cimbi, nem találtam meg! Lehet kidobtam lomtalanításkor...
Küldtem
üdv mindenkinek, KAWASAKI GPX600as nagyon jó állapotu (kevés kilométerrel) blokkalkatrészek eladóak, 88-90 ig. Érdeklödni telefonon, msn-en Skype-n lehet