Valaki nem tud, szervízt ahol tudnak kor.telót javítani, igazából szimeringet kéne csak cserélni, de nem találok sehol jó minőségű szimeringet hozzá: Hyperpro telóról lenne szó amúgy.
Tisztelt Bakonymotor!
Érdeklődnék, hogy van-e rotax 122-es henger, illetve ebbe való dugattyú, gyűrűvel. Postaköltséggel mennyi lenne?
Jah és még annyi, hogy a henger svéd, vagy olasz gyártású?
Várom mielőbbi válaszod.
Tisztelettel: Tamás
persze.
írj egy e-mailt az adatlapomon lévő címre és arra válaszolok.
Most suliban vagyok csütörtökön megyek haza. csak akkor tudom feladni, de előtte msn-en beszélhetünk látom felvettél
csütörtökön 1 körül fent leszek
azért kösz holnap elviszem valami hűtő szerelőhöz hátha meg tudja csinálni nekem de ha nem akkor majd visszatérünk rá bár találtam egy nekem valót 15.000 Ft ért
Egyik ismerősöm kért meg,hogy írjak fel.Van valakinek eladó Aprilia RST 1000-es FUTURA feszabályzója?Ha igen,jöhet privátban is az elérhetőségeimen.
ducktoy@freemail.hu
Sziasztok nekem van egy 125 ös 4 sebességes piaggió vespám Delorto karburátor kéne rá aki tud segítteni nekem az írjon a vadmotor@freemail.hu ra nagyon fontos lenne
Nemtudtok egy 600 as SRAD-hoz fesz.szabályzót? Jót, ólcsón.
Van hengerem, 55eft ba kerül, olasz gyártású
vAN BELE DUGATTYÚM IS, vertex 19900.--ft
Wössner 22200.-ft
Marci 06-20-545-3546
Érdeklődnék, hogy van-e rotax 122-es henger, illetve ebbe való dugattyú, gyűrűvel. Postaköltséggel mennyi lenne?
Jah és még annyi, hogy a henger svéd, vagy olasz gyártású?
Várom mielőbbi válaszod.
Tisztelettel: Tamás
Ha tud valaki 400-as banditra való első féktárcsát légyszi keressen meg..Előre is köszi tomika840@citromail.hu
írj egy e-mailt az adatlapomon lévő címre és arra válaszolok.
Most suliban vagyok csütörtökön megyek haza. csak akkor tudom feladni, de előtte msn-en beszélhetünk látom felvettél
csütörtökön 1 körül fent leszek
érdekelne engem gsxr 600 k4 be fékbetét.ha tudnál valami árat mondani.köszi elöre is...
5000 Ft.
Te is feladod meg én is és így kvittek vagyunk ez így okés?
akkor ezek szerint hátsó lámpád nincs
Egyik ismerősöm kért meg,hogy írjak fel.Van valakinek eladó Aprilia RST 1000-es FUTURA feszabályzója?Ha igen,jöhet privátban is az elérhetőségeimen.
ducktoy@freemail.hu
van, 70/500 8881
Hátsó kapaszkodó van 2001-es 10 E pénz.
Üdv: Andi