üdv. hasonlít mindegyik tipusé egymásra, de kis méretkülömbségek vannak köztük. a cbr 600 f3-é ezüst színű gyárilag én úgy tudom, ez pedig gyári színű . viszont cbr 900rr 96/97 is ki van zárva mert összehasonlítottam eggyel és más a mérete de 1 méterről ugyanúgy nézett ki, azért mondom hogy több honda tipusnak egyforma a generátordeknije ( formálya) de csak ránézésre! szerintem vagy régebbi 900 rr-é, vagy horneté, vagy passz. azért köszi a tippet ! hali!
nagyon faszasa holnap megnézem aztán ha jó jöhet is. kérlek írj a mailcímemre (gegekovats@mailbox.hu) és ott megbeszéljük a részleteket. bóvdenjeid is vannak? km, fordulatszámmérő?köszi:gege
Hát nem lett meg a berúgókar. Honnan tudnék szerezni berúgókart egy 1983-as 125ös suzuki RM-hez?
Esetleg nem tudja valaki, hogy rámegy-e másfajta? 2,5 cm-es ricnis tengelyre megy rá, ami a blokkból oldalra áll ki.
Sziasztok nekem egy 2 ütemü 100ccm 4 sebességes piaggio vespám van 100 vagy 125 ccm is karburátor kéne rá 23mm es a csatlakozásnál aiki tud írjon nagyon fontos lenne
olasz aprilia RS125 alkatrészeket nem vesztek be ? mind épp és működőképes illetve sérülés mentes. Csak kellene a kp.
Van egy fényezett komplett idomszett+plexi 65ezer
meg egy teljes kipu rendszer. A dob 1 hónapos. 45ezer
Illetve van a motor is de az nem bontásra való max vkinek tovább adni. 600ezer
várom a válaszod.
Sziasztok! Van 1 Yamaha xt 350-sem, és szükségem lenne alkatrészekre pl: szelepdeknitömítés, szívócsonk a blokk és a porlasztó között. Ha van valakinek eladó engem érdekelne! Előre is köszönöm
Megmaradt Kawasaki gpx750r alkatrészeim egyben vagy külön eladnám/cserélném.Ami van:Komplett váltó,hátsó villa,hátsó fék,villahidak,keréktengelyek,sztender,váltókar,heng
ertőcsavarok,csomagtartó,karburátor gumiharangok,kicsi oldalidomok,felyidom alsó része,farok betétidom,hüttő elötti díszrács,vízcsövek,termosztát,blokk oldalak,blokktartó gumibakok,kuplung és sok apróság.
eladó a képen látható honda ( ezen belül ismeretlen tipus) generátordekni, állórésszel, valamint gyújtásdekni jeladóval. ár egyben 25000 ft. ugyanitt yamaha r1 ,2000 évjáratú és gsxr 600 ,750 k4 hátsófelnik tárcsával eladók 30000 ft/darab áron. 20/992-4528
Hello,
nemrég vettem egy Suzuki RM őskövületet, pontosabban 1983-as évjáratút. Tudna valaki segíteni, hogy hol találhatok hozzá gyári alkatrészeket? Pl. most egy berúgókarra lenne szükségem, mert tegnap elhagytam, de lehet hogy megtalálom még holnap. De szeretnék majd hozzá egy új idomszettet, egy új henger+hengerfej sem ártana, és nem túl gyakori alkatrészek ezek. Gyakorlatilag szeretném felújítani a motort, de alkatrészek híján ez lehetetlen.
Esetleg nem tudja valaki, hogy rámegy-e másfajta? 2,5 cm-es ricnis tengelyre megy rá, ami a blokkból oldalra áll ki.
Sport és túramotorok 400 cc felett
Van egy fényezett komplett idomszett+plexi 65ezer
meg egy teljes kipu rendszer. A dob 1 hónapos. 45ezer
Illetve van a motor is de az nem bontásra való max vkinek tovább adni. 600ezer
várom a válaszod.
Én tudok, 91-95 közötti. 36480 ft
Ha érdekel, adatlapomon a mail.
Van, 13000,- Ft.
Üdv: Andi
ertőcsavarok,csomagtartó,karburátor gumiharangok,kicsi oldalidomok,felyidom alsó része,farok betétidom,hüttő elötti díszrács,vízcsövek,termosztát,blokk oldalak,blokktartó gumibakok,kuplung és sok apróság.
400-as bandithoz tud valaki első féktárcsát?
Nézd meg a képek alapján, biztos hogy ilyen van -e benne?
nemrég vettem egy Suzuki RM őskövületet, pontosabban 1983-as évjáratút. Tudna valaki segíteni, hogy hol találhatok hozzá gyári alkatrészeket? Pl. most egy berúgókarra lenne szükségem, mert tegnap elhagytam, de lehet hogy megtalálom még holnap. De szeretnék majd hozzá egy új idomszettet, egy új henger+hengerfej sem ártana, és nem túl gyakori alkatrészek ezek. Gyakorlatilag szeretném felújítani a motort, de alkatrészek híján ez lehetetlen.
Sajnos nincsen.
Marci