Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van neki konzolja? Mert nekem van CB1000-re való, kis átalakítással fel tudod rakni sztem. Bár van gyári is 40-ért...
Keresek Honda CBF 500-as mocimra középsztendert.
hátsó lámpád nincs?
litér az merre van?
Fasza! Akkor érdekel! És akkor hogy legyen? Hogy küldjük el egymásnak! Vagy látom Balaton környékén laksz! Írd meg hogy lenne jó! Vagy ha közel laksz Litérhez akkor le is jöhetnél ha gondolod! 06705054231
Szia! Nekem lehet hogy van trafóm a gépedhez.:) Írj emailt,küldök képet arról ami van. motorsokk@citromail.hu
kb 5ször volt használva
padláson volt eddig
teljesen kiengedve kb 40centi a gumi
5ös skálán 4,5
Sürgősen Derbi Senda r50 2000évj. gázbowdenre lenne szükségem ezt télleg rögtön meg is venném! Pls irjatok mert már motorozni akarok!
Ha lehet rajt állítani akkor jó! Amúgy jó állapotban van? Mennyit használta? Akkor lehet érdekel!
sajna nem tudom mert nincs ráírva
de van egy srác aki kb 180 centi és kilóban tud annyit mint Te
tudunk egy olyan képet küldeni amin rajta van
Biztos meg tudunk egyezni. Csak máshol nem találok kormányvéget, mert ebbe kisebb kell. Mennyi lenne az kormányvég alsó ára?
Aha! Mert én 186 cm meg 73-74 kg! Amúgy milyen méretű? L vagy Xl? Mert ezek lennének jók! Irj!
175CM
65-67KG
Igen! E jelzésű! Amúgy milyen méretű? Milyen magas vagy és hány kiló? Várom válaszod! Üdv.Szili
E jelzésű?
csere erre:
Sziasztok! xt 125 2005-s évjáratuhoz kellene vezérmű lánckerék a hengerfejre való
Egy gyújtótrafónál a lényeg: Van egy kivezetés a gyertyához! van egy testkivezetés amelyiket lehet nem is látod,mert a felerősítő csavarnál van ,fémházasnál meg maga a ház. Eddig a nagyfeszültségű oldal !A primer vagy 12 V os fele meg van számozva.A 31 a test, a 15 pedig a pozitiv az elektronikára menő szál. Érted eddig? Ínnentől mindegy hogy piros kék vagy sárga le van ejtve, ha kell bármelyikkel elmegy. Írj mire jutottál.
Keresek olajos GSX-R 1100-as blokkhoz tuning alkatrészeket 06705850436.
Láncszettek, dugattyúszettek, vezérműláncok, szelepek, főtengelyek, egyéb kopó alkatrészek kedvező áron rendelhetők!

Árajánlatkérés: endurobolt@gmail.com
Garelli Sahel 50 keresek kuplungkosarat SOS
Sziasztok
Meghalt a mocimban a gyujtotrafom
Sürgösen szükségem lenne egy fekete színő Sem Amal Sweden trafóra nagyon fontos ha bárki tud segíteni megköszönném már sok helyen néztem de nem találtam, valamint az ugyanilyen tipusu csak más szinű trafó jo bele szerintetek ? mondjuk az aprilia af1-be ugyanez van csak sötétzöld meg eltér a tipusszám de azt mondják hogy jo bele.... De nem vagyok benne biztos . Szerintetek ?
üdv
Keresek egy cbr 1100 xx hez hátsó kapaszkodót, Bukógombát, és valami jó de barátságos árú spotdobokat(az utóbbi érdeklődés szintén érdekel egyenlőre). előre is köszönöm
keresek külföldi papiros de forgalomba helyezhető papiros sport vagy naked motorokat 98 as évjárattol max 500.000 ért kp fizetéssel de az ár megbeszélés tárgyát képezi lehet idomsérült is e mailba keress légyszives képekkel együtt: reeeman@freemail.hu
helló nincs véletlenül egy 530 as láncotok ami még nem kuka? minnél hosszabb lenne jó barkácsoláshoz ja és fzr 600 (4jH) első lánckerék?és ha még esetleg választék is lenne akkor minnél kisebb fogszámu. elölre is köszi
nem lapul valakinél 2002-es R1-re alkalmas kipudob? nem kell, hogy szép legyen csak olcsó