Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Császtok! Van egy pár új tükröm! Robogóra,Enduróra vagy bármire felszerelhető! 2500-ért eladó!
Csá! Az alja szélessége 13cm a legteteje 24 cm széles! Szintén Várom válaszod!
Hali! cbr 600rr-1000rr, vara, hornet gyárifékbetétek vannak félárton ha valakit érdekel
mekkora a tárcsa 310 vagy 320mm
Szia Andi!
Én mindenkitől kérdeztem.
Köszönöm a választ,fogok jelentkezni!
Üdv.
Sziasztok!
Kawaszaki en500-ra érdekelne oldalsztender kapcsoló,új,de akár használt,vagy bontott is. Mert lehet hogy az enyém haldoklik. Ja és a kuplungkar alatti kapcsoló is.
Ár?

válasz erre
Szia! Képet és egy árat tudnál küldeni a superrace kukac citromail.hu-ra? Köszönöm.
Szia!
2004-es van. Hívj
Üdv: Andi
Szia!
Van
30/579 8360 vagy e-mail

Szia!
Kiegyenlítő tartály csövekkel meg minden 3500,-Ft és a benzinszivattyút nem tőlem kérdezted, de nekünk is van 14 E Ft.

Kiegyenlítő tartályt keresek 88-as gpz 1000-re csövekkel felfogatással.Van e,és mennyibe kerül.
És mégmindíg nem kaptam választ a CBR 600F benzinszivattyúra hogy mennyibe kerül. motorsokk@citromail.hu
Zx-6 2006-hoz keresek jobb első lábtartót. Várom a felajánlásokat!
Előre is köszi!
Küld át
Hello! meg tudnád mérni az alján meg a tetejénél hány cm széles?
keresek cagiva w8 hoz idomokat világítás kapcsolót tel:30/2151317
Heló!

Kawa ZZR400K-hoz keresek deklit mindkét oldalra (lásd képek). Ugyanilyen van a ZZR600D-n is, ha esetleg ilyen van...
Halihó! Suzuki GS500-hoz keresek generátor oldali deklit fekete színben. Ha van valakinek kérem jelezze. Üdv.
Csá Király-Mate! 7000 ft.! Várom válaszod!
Sziasztok! Mondtok akkor Nekem árat a benzinszivattyúra?A CBR 600 -ra. 88" Köszi!
Sziasztok!rotax123-hoz gyujtás milyen árba lenne valakinek?Köszi
Sziasztok! ZX9-R-hez van egy pár első féktárcsám eladó, alapméretű, nincs válla. Ár:35Eft e-mail:speedy750@freemail.hu
Hello! mennyit kérsz a fejidomért?
Szia!
Igen van
30/579 8360

Illetve légszűrő is kéne, ugyanebbe a tipusba.
2005 cbr 1000 rr
Arra is egy tipust, pls.
Hello!
2005ös cbr 1000 rr-hez milyen tipusú olajszűrőt vegyek?
Ha valaki küldene egy linket vagy egy elérhetőséget azt megköszönném.