Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hivatalos szervízintervallum 12 000 km.
Köszi az infókat. Ja, hogy el ne felejtsem , ez most egyszeri lehetőség, vagy szokott nálad lenni folyamatosan?
Aha ilyet vettem én is bele. Nemtom mennyi lehet a GSX-R-nél, de azóta nem volt cserélve hogy megvettem a mocit, meg elötte sem tudom, h mikor lehetett. Talán még a gyáriak vannak benne. Gondoltam kicserélem őket újra, az nem árt, főleg hogy ezek igen sokat bírnak.
Amu ezt a gyertyát nem kell nagyon cserélni, a hivatalos szervizintervallum szerint sem, mert nagyon sokat kibírnak. Ugye ezért Iridium...
Pl a Hondámban is ilyen volt. Megvettem a vasat 64e km-vel, és 107-nél vettem újakat bele, de nem azért mert rosszak voltak, hanem mert olcsón tudtam szerezni.
Ilyet használsz te is? Mennyi a csereintervalluma?
Én is most fogom cserélni a mocimban...
Hmmm, ez egészen jó ár. Ezt érdemes meggondolnom.
Igen olyan 10e-re gondoltam...
Hali!
2215 péz/db a gyertya, ha a bolti ár felével számolom?

Üdv
nem pusztult meg csak eléggé érdekesen működik
Néha tölti az aksit néha meg nem, már az aksi ki lett cserélve és a 3. akuval is ezt csinálja.
Sziasztok!
Kawasaki ZX4R bármilyen váz-idom-futóműalkatrészei eladóak nálam. A motorblokk légszőrőházzal+kipuffal nincs már meg. A maradékot egyben is odaadom, nyilván akkor sokkal olcsóbban.
Hello! Nekem is ilyen kormány van. Hol vetted bele a kormányvéget?
A régi megpusztult?
Eladó Honda cbr600f 2 hátsó sárvédő sérülésmentes pár karc kivételével,6000ft
Na és és mennyi lenne az a bolti ár fele?
Lehet hogy érdekelne.
Üdv!
zzr 400-hoz keresek fesszabályzót.
Valakinek valami 5-lete van?
Köszönettel
Hmmm...a Hondánál elég érdekesen néz ki a FZS típusú... még jó, h az NGK oldaláról másoltam
Akinek kéne a bolti ár feléért van eladó Iridium NGK gyertyám CR9EIX.
A listán meg tudjátok nézni, h milyen motorokhoz jó...
30-323-8861
eladó aprilia tuaregre vagy pegasóra idomzat, tanktól az ülésig, csomagtartó minden.narancs-fekete kb egy éve festve.
helló!
holnap lemérem és elküldöm, de ha adsz egy számot felhívlak, vagy ha megcsörgetsz visszahívlak 06/20/24-33-419
mail ment
Sziasztok,
Eladó egy ABM superbike alu kormány. Fekete, 22es.
Van hozzá fekete kormányvég is.
Császtok! Van egy pár új tükröm! Robogóra,Enduróra vagy bármire felszerelhető! 2500-ért eladó!