Aha ilyet vettem én is bele. Nemtom mennyi lehet a GSX-R-nél, de azóta nem volt cserélve hogy megvettem a mocit, meg elötte sem tudom, h mikor lehetett. Talán még a gyáriak vannak benne. Gondoltam kicserélem őket újra, az nem árt, főleg hogy ezek igen sokat bírnak.
Amu ezt a gyertyát nem kell nagyon cserélni, a hivatalos szervizintervallum szerint sem, mert nagyon sokat kibírnak. Ugye ezért Iridium...
Pl a Hondámban is ilyen volt. Megvettem a vasat 64e km-vel, és 107-nél vettem újakat bele, de nem azért mert rosszak voltak, hanem mert olcsón tudtam szerezni.
Sziasztok!
Kawasaki ZX4R bármilyen váz-idom-futóműalkatrészei eladóak nálam. A motorblokk légszőrőházzal+kipuffal nincs már meg. A maradékot egyben is odaadom, nyilván akkor sokkal olcsóbban.
Amu ezt a gyertyát nem kell nagyon cserélni, a hivatalos szervizintervallum szerint sem, mert nagyon sokat kibírnak. Ugye ezért Iridium...
Pl a Hondámban is ilyen volt. Megvettem a vasat 64e km-vel, és 107-nél vettem újakat bele, de nem azért mert rosszak voltak, hanem mert olcsón tudtam szerezni.
http://aruhaz.totalcar.hu/prod...
2215 péz/db a gyertya, ha a bolti ár felével számolom?
Üdv
Néha tölti az aksit néha meg nem, már az aksi ki lett cserélve és a 3. akuval is ezt csinálja.
Kawasaki ZX4R bármilyen váz-idom-futóműalkatrészei eladóak nálam. A motorblokk légszőrőházzal+kipuffal nincs már meg. A maradékot egyben is odaadom, nyilván akkor sokkal olcsóbban.
Lehet hogy érdekelne.
zzr 400-hoz keresek fesszabályzót.
Valakinek valami 5-lete van?
Köszönettel
A listán meg tudjátok nézni, h milyen motorokhoz jó...
holnap lemérem és elküldöm, de ha adsz egy számot felhívlak, vagy ha megcsörgetsz visszahívlak 06/20/24-33-419
Eladó egy ABM superbike alu kormány. Fekete, 22es.
Van hozzá fekete kormányvég is.