Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia a gumiharangok megvannak,karbisor elkelt.Kéne egy méret amre rámegy.
küldtem mailt
Üdv,

2003-as CBR 954-hez keresek motorblokkot, az olajdekni és a hengerfej közti csupasz blokk érdekel.

Előre is köszi 30/9660537!
XT660X / R-hez kellene nekem a tankon lévő két idom, meg a hátsó sárvédő, szin nem érdekel, ha karcos, használt utángyártott az sem! Valaki kérem segitsen, én sehol sem találok ilyet, csak gyárit, de azt valahogy nincs kedvem megvenni, sokat kérnek érte!

Köszönöm!
Sziasztok!
Vettem egy kormányt, és keresnék kormányvégsúlyt! Belső átmérő 12mm akinek van az írjon.
310mm-es a ZX-9 tárcsa
szia engem érdekelne ha jó a cagivámra tel:302151317
Heló! Valaki meg tudja nekem mondani h, mekkora az mz berugókaron a lyuk átmérője? Szóval ami rácsúszik a berugótengelyre:D:D előre is köszi
Ha jól láttam , akkor az 1998-as Derbi GPR az egy az egybe prima? legalább is kivülről az
Szia!
sajna
Szia!
küldj egy e-mail címet
ÜDv mindenkinek, nekem 1994-es Cagiva Prima 50be kellenének kuplungrugók, de sehol se találok ujjakat, jól tudom, hogy megegyezik a Derbi GPR 50-nel és talán azé is jó bele?
hali nekem 1100 gpz-hez kellene ugyan ez, csak nem ezen az átalakítón van a vákumóra helye, hanem a karbin
netán karbid is lenne ehez, vagy az eredeti (83')DFI inyektor, mivel erről levették és karbit tettek rá
hali a karbisor gumiharang érdekel, ha megvan még, meg netán a karbi sor is meg van?
meg gpz 1100-re jó?
szükségem lenne 1100-es gpz-hez karbisorra, vagy a 82-83-as INYEKTOR-ra
Ilyet tudok külföldről 10e-ért...
Hello!
akkor nem érdekel. Valami szélesebbet keresek. Kössz, hogy lemérted
hello sugo-motors/andi
95-99es bandithoz keresek
1 jobbos labtartot
a gen.dekli ara mennyi.?es a jobb oldali dekli?
esa a kormany kapcsolok vezetekei,bal+jobb oldal
köszi valaszod
Oké, azért köszi
Heló. Ha valaki tud valamit a T.K.R.J dugattyúkról ,hogy milyen minőségü és alkalmas-e egy 800.as motorba az irjon köszi.
Helló!
Érdeklődnék,2005-ös R6-om kulcsából kiesett a YAMAHA jel mindkét oldalról,ami eléggé bántja a szemem.Nincs nektek véletlenül egy törött,vagy sérült kulcsotok elfekvőben,amiben benne van?Köszöntem előre is!
Szia!

Sajnos nem tudok segíteni
Hello emberek honda vt 250 xelvishez lenne szükségem jó pár cuccra ha valaki esetleg tud az szoljon kontakt az adatlapomon!
Helószia!

84-es Honda VT 750 c Shadow-hoz benzinszint jelző jeladó kellene nekem, nem tudom ilyenekkel foglalkoztok e vagy csak sportmotorokkal, de beteszek egy képet, hátha van valamiben ilyen !
Szerbusztok!Valaki nem tudna eladó jobboldali kormány konzolt Malaguti F10-hez!