Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Nekünk van új hajtókarszettünk rotax 123 hoz
bakonymotor@gmail.com
dugóm van új, de hange sajna nicns
Négyhengereshez motorhoz érdekelne Síktolattyús karbulátor
Boby19
apro/motorblokk.keresö.drz.és megvan.
eladó yamaha r1- hez, 2000 évj.-hoz, komplett blokk, légszűrővel és házzal, kábelköteggel, trafókkal, gyújtásmodullal, magyar papírosan, átíratható. ár kompletten 200.eft. tel: 0620/992-4528 vagy 0620/598-2538
keihin fcr 39. eladó. 20 377 9746.
nekem van tankidom ha kell még drz hez. 20 377 9746. ezzel a matricával.
köszi! nem tudom megoldható e ha esetleg befut küldenél egy emilt, nem sürgős a dolog. emilem a profilomban.
üdv Jenő
Sziasztok!
Keresek Typhoon-hoz 125-ös hengert dugóval!
Elég fontos lenne, mert így nem tudok motorral közlekedni.
Akinek van írjon...MSN-em: devil.bence@freemail.hu vagy E-mail: ralph8@citromail.hu
Sziasztok!Tud valaki szerezni suzuki DRZ400-hoz bontott jobb oldali hűtőt?Már két napja bújom a netet de senki sem tar ilyet mert nem fő alkatrész!Nagyon meköszönném a segítséget
Üdv segitséget szeretnék kérni olyan embert keresek aki regisztrálva van az ebay.de n szeretnék venni egy puch alkatrészt ausztriaábol aki registrálva van és megrendelné nekem anyagiakkal jutalmaznám a rendelt cucc ára 8 euro nem nagy összeg
aki segítene kérem jelentkezzen a taller@citromail.hu-n
előre is köszönőm
Bontókban kell érdeklődnöd, vagy meghírdeted, hogy keresel.
Szia!
Olvastam, hogy úgy kell, hogy ne legyen szétszedve. Ez múlt hét csütörtökön lett leszedve, mert kellett a tengely, de szerintem teljesen korrekt. Felni 50E, tárcsák 40E.

Üdv: Andi
szia!És tudnál nekem segiteni esetleg hol érdeklődjek tovabb?köszönöm
Üdv! Érdeklődnék, hogy nem tud-e valaki közületek egy jó boltot ahol jó árba lehet venni Rotax123-as blokkhoz hajtókar szettet vagy esetleg nincs e valakinek egy használt de jó állapotban lévő hajtókar. Ha tudtok boltot ahol érdemes beszerezni a cuccot akkor légyszi írjatok sürgás lenne a dolog.
Szia!
Most épp nincs készleten.
Szia!
Igen, szoktunk, de most épp stopp van.
Szia!
Sajnos nincs hozzá semmi.
5ezeré van a Dangersnek.. Még az is lehet, hogy elpostázzák..
üdv mindenkinek. honda cbr 600 f2/ 1995 évjárathoz keresek alsótámaszt /állósztendert/ tengelyel, rugóval. ha tud valaki megköszönöm az infót
Szia!
Egy olyan kérdésem volna,hogy alkatrészfelvásárlással foglalkoztok-e?94-es évjáratú(4JH-s) Yamaha FZR 600R-hez volna pár alkatrészem(gyári kipuffrendszer,ülésidom,ülés alatti idom,hátsó sárvédő karbonból,első lámpa+fejidom tartó vas,egy visszapillantó és egy lábtartó taposó rész),valamint 89-es évjáratú FZR600-hoz egy pár körmánycsutkám(villabilinccsel és kormánysúlyokkal) volna eladó.
Ha érdekel kérlek írj a dadis@freemail.hu-ra!
Üdv
Sziasztok!

Terhelésfüggetlen 2 lábú indexrelét keresek! (LED-es indexhez)
Ha valakinek van vagy tud nem aranyárban akkor mail cím az adatlapomon.
Köszi!
szia sugomotors! aza kérdésem h honda spadahoz van e alkatreszetek?tank, első tárcsa.köszi
Szia ! Várom a képeket a ZX6R felniről. Ugye elküldöd őket ma?