Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Gold Frent tudok neked ajánlani, 4100.-ft / pár
06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
sziasztok ...
eladó KTM Mx tank , 2 kerék , lengéscsillapítók, hátsó rugóstag ,sárvédők ,kormány , stb...
Ár megegyezés szerint ...
Képeket tudok feltenni ...

Érd.:itt ...
Szevasztok,Honda vtr 1000f-hez szükségem lenne oldaltámaszra.Ha valakinek van szóljon.
Előre is köszi.
2007-es RMZ 450-re keresnék használt leömlőcsövet!Sürgős lenne!
Köszi szépen
Hali!
VTR1000F-hez keresek bontott fejidomtartó konzolt ( 2000-es évjárat )
Csak sértetlen érdekel.
Szia. PL- www.rmcmotor.hu vagy www.nagyvas.hu vagy a motor.lap.hu on keresel boltot,kb 10eFt elöre-hátra..
Sziasztok Yamah tzr 50cm mocihoz keresek első hátso fékbetétet 2005 évj valami bolt ahol elfogadhato árban van köszi
Szia !
Hát sajna ilyen kodú nincs.

Üdv: Andi
Sziasztok!
Tud valaki segíteni? DRZ 400E-hez a tankon lévő oldalidomokat keresek.
Köszönettel.
Szia Andi!

Ez van a panelra írva: HP-156A.

Köszönettel

Bituman
Utcára nem éri meg a karbon tank!Esetleg egy karbon burkolatot rá!
Eladó Alkatrészek Yamaha FZR 600R-hez:
http://www.kepesmotor.hu/idom/...
Helló
Nekem 900rr-re kellene tank karbonból kb. mennyi lenne
Szia !
Műszerfal biztos hogy most nincs, a gyújtáselektronika kódját ha megadod, lehet, hogy találok.
Aprilia RS 125 be való Vertex dugattyúszett hihetetlen jó áron. A készlet erejéig.
a szett ára 14990.-ft
Szia!

1998as honda cb 400 super four-hoz keresek műszerfalat vagy az abban található gyújtásvezérlő elektronikát.. Lehet ilyesmi nálatok?
hello
nem tud esetleg valaki Suzuki RM 250-hez 1998as évjárathoz 2-3 váltófogaskerék párt?
Koszi szepen az infot.es igen nekem is yamahahoz kell,csak nekem a vazam 0035.Amerikba bezzeg talaltam ket oldalon is ilyen szinkodu sprayt.
De majd megprobalom amit te mondtal.
Hali,

Amikor én vettem festéket, akkor felvilágosított a festékboltos faszi,hogy a RAL színkód alapján tud rendelni. Nagyon szerény és very limited tudásom szerint 00-val nem kezdődik festék szín. Yamahánál a 0035 az ezüst, de ez gyári színkód ( nekem a felnim ilyen színű ) , festékboltban sokra nem mész vele.
Szerintem dobozost / hajtógázast ilyen színkód alapján nem tudsz rendelni. Nézz körül a dobozosknál és nézd a 7-tel kezdődő színeket. Azok eléggé közel állnak a Yamaha "silver" színéhez.

Nanu
Sziasztok
Nem tudtok veletlenul lehetoseget ahonnan festek sprayt tudnek rendelni szinkod alapjan.Amerikat ne emlitsetek,mert ott talaltam de nem szallitanak.
egyebkent ezust 0035 kellene
Sziasztok !
Egy kis csemege... gyári és szinte új.
Szia!

Féktárcsa 1000-es GSX r-hez a 2007-es van, ami zsír új és 45E a pár.
Ami van még, az a farokidom betét jobbos 10E, index nélkül, és cső, ami a fejidomtól a légszűrőházhoz vezet szintén egy 10-es. A többi sajna most nincs.