hellosztok kx 500 asom van blokkohoz akinek van akármijen alkarséz megvásárolnám vagyis legfökép a kéttblokfél érdekelne 88asé is jo mivel 88 tol 2004 isg egyforma de ha van valamid érdekel akármi vagy aki tud ijet szoljon már lécives mert érdekle minden megoldás bonto sázm is ahol van minden ahol kpaok hozzá cucot lécives segitsetek uti fejidom eladó és egy vemar buko is
Szevasztok. Zx12 re keresek fejidomot lámpával, tartókonzolt, első sárvédőt. ha valakinek lenne egy jó tippje, hogy hol tudnék pályaidomot csináltatni rá, megköszönném
Eladó cuccok,feszültségszabájzó HONDA CBR900RR-hez(de több más tipusú hondába ilyen van),929RR jobb alsó hasidom,DENZO 21001-1077 tipusú generátor(kawa gpx750r),első sárvédő szintén kawa.
A segítségetekre lenne szükségem!A
97-es Suzuki GS 500E-hez keresek első fényszóró búrát és egy króm búra-keretet.
Érdekelne még: Kuplung kar, "műszercsoport konzol" (ami tartja az órákat és a visszajelző lámpákat), hátsó sárhányó, 1db lábtartó, komplett (2 dugattyús) első fék, km óra üvege, oldaldeklire a gyújtás felöli oldalra suzuki feliratú (fekete-kerek) takaró alu-lemez.
És ha tud valaki egy jó műanyagost, azt is megköszönném...
Sziasztok! Rettentően keresek 2001-es Malaguti Madisonra bal első tükröt vagy bal első index búrát (tükörbe integrált indexet kiverte egy kő) ha még akadna egy gyújtáskapcsoló takaró műanyag akkor az is jó lenne de az index SOS.!
Szia !
Megvan neked a fejkonzol, ha kell, az emberem lemondta, mert cascos és a szakszervíz nem engedi.
Ha továbbra is érdekel, akkor várom jelentkezésed.
Üdv: Andi
Keresek yamaha tzr 50 hez (2006) jobb oldali lámpát vagy csak búrát!
véletlen nincs nektek válaszotokat elöre is köszönöm!vagy esteleg nem tudnátok segiteni honnan tudnék beszerezni?
Szeretném megkérdezni, hogy 2003-as csővázas yamaha fzs600 fazer -hez lenne lehet szükségem fejidomtartó konzolra.
Ára után érdeklődnék!
Előre is köszönöm!
Üdv: Tamás
Keresek yamaha tzr 50 hez (2006) jobb oldali lámpát vagy csak búrát!
véletlen nincs nektek válaszotokat elöre is köszönöm!vagy esteleg nem tudnátok segiteni honnan tudnék beszerezni?
Hy!
YZ 250-hez(1986) kellene nekem egy alapjárat állító csavar rugóval együtt,mert sikeresen elhagytam,nélküle meg lehetetlen motorozni !Pontos adattal sajnos nem tudok szolgálni de körülbelülivel igen: 6mm átmérőjű,sűrűmenetes,30mm hosszú csavar!(YZ tulajdonos segítségét várom,évjárat azonos lenne a legjobb)Sürgős lenne!Ha vki tud segíteni,írjon a tjokai@freemail.hu -ra és megyegyezünk!Thanks!
A segítségetekre lenne szükségem!A
97-es Suzuki GS 500E-hez keresek első fényszóró búrát és egy króm búra-keretet.
Érdekelne még: Kuplung kar, "műszercsoport konzol" (ami tartja az órákat és a visszajelző lámpákat), hátsó sárhányó, 1db lábtartó, komplett (2 dugattyús) első fék, km óra üvege, oldaldeklire a gyújtás felöli oldalra suzuki feliratú (fekete-kerek) takaró alu-lemez.
És ha tud valaki egy jó műanyagost, azt is megköszönném...
Előre is köszönöm!
Üdv: Gábor
30/860-9722
hol lehet ilyet beszerezni?nem tud valaki?
milyen árban van?
segítségeteket köszönöm!
Bocs, de elfelejtettem kiírni, hogy sport és túramotorokat bontunk 400 cc felett.
Köszönöm
06302692998
vargaszabolcs@net.info.hu
Megvan neked a fejkonzol, ha kell, az emberem lemondta, mert cascos és a szakszervíz nem engedi.
Ha továbbra is érdekel, akkor várom jelentkezésed.
Lámpa, műszerfal izgat valakit?
Esetleg valami más...? (alkatrészre gondoltam )
Van 1 db 30E-ért, de jövőhéten jön egy vevő, akinek ígértem. Ha valamilyen okból kifolyólag nem viszi el, akkor azonnal jelentkezem.
Szeretném megkérdezni, hogy 2003-as csővázas yamaha fzs600 fazer -hez lenne lehet szükségem fejidomtartó konzolra.
Ára után érdeklődnék!
Előre is köszönöm!
Üdv: Tamás
FZR 400-hoz van első telópárunk, 50E forint. Ha érdekel, hívj, vagy írj
Tudok külden jó állapotút 15-ért. (525-112)
YZ 250-hez(1986) kellene nekem egy alapjárat állító csavar rugóval együtt,mert sikeresen elhagytam,nélküle meg lehetetlen motorozni !Pontos adattal sajnos nem tudok szolgálni de körülbelülivel igen: 6mm átmérőjű,sűrűmenetes,30mm hosszú csavar!(YZ tulajdonos segítségét várom,évjárat azonos lenne a legjobb)Sürgős lenne!Ha vki tud segíteni,írjon a tjokai@freemail.hu -ra és megyegyezünk!Thanks!
Egy 89-es VFR 400R-hez kellene 8db szívószelep.Semmi gond ha bontott vagy hengerfejjel együtt lenne.A lényeg hogy használható legyen.
20/3578533