Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
GSXR1000k6 jobb oldalára keresek: e. féktárcsa, oldalidom, fékpedál, h. lábtartó, farokidom betét(amiben az index van), a fejidomtól a légszűrőházhoz vezető cső, tükör.
Van-e nektek, és mennyi az ára?
Sziasztok ! Van pár cuccom amitől megválnék ! GSXR üléspúpok,ZZR 400 hengerfej,közép álvány,Hayabusa kipufogó takaró alsó idom
Szia!
Pontosan mire gondolsz? Plexink van egy pár darab eladó természetesen.
Üdv: Andi
sugo-motors felé egy kérdés:
egyedi vackokat készitek, és a plexik néha gondot okoznak. foglalkoztok ilyesmivel is?
jo estét

keleti gépekhez illetve 5robogokhoz sok uj alkatrész szijjak kipufogok gumik stb
üdv! nekem van eladó! 20/992-4528
Szia!
Nekem van, 10E Ft.

Erről a kerékről lenne szó!
Szerintem benzincsap nem létezik u.gy. - ban. Vagy új gyári, vagy bontott lesz.
eladnám a képeken látható supermoto kerekeket .Elöl 320-as , hárul 230-as tárcsával , és jó állapotú lánckerékkel ...
az induló ára 65E Ft.- lenne

ha Érdekel valakit , akkor Tel : 06706155160, vagy itt .

üdv .
Hello,
Nem tudja valaki hogy XT 600-ra hol kaphatnék utángyártott alkatrészeket? Legelőszöris két db benzincsapra lenne szükségem.

Előre is köszi.
Üdvmindenki!
Valaki tudna nekem Honda nsr-re macska lámpás fejidomot+oldalidomokat?
Ha igen légyenszives jelezze!Köszi a segitséget előre is
Amint lessz időm teszek fel róla képet! Én is gondolkodtam hogy kéne csináltatni de lehet többe kerül a leves mint a hús.
Halihó! Meg tudná nekem mondani valaki, hogy honnét tudnék 2001-es r1-re fémfékcsövet szerezni?! Sürgős lenne!
Ha csinalsz rólla egy képet, és olyan az alkatrész, lézerrel is ki lehetne vágatni. Csak csinálj egy képet.
Sziasztok! Aprilia etx 350-es mocihoz kéne nekem a felső vezérműtárcsa ( tehát ami a bütyköstengelyen van). Akinek van vagy tudna valahonnan szerezni az kérem írjon! Tudom nem egyszerű a dolog mert a motorból sincs nagyon sok alkatrészből meg mégkevesebb...Az enyémen kikopott a tárcsának a "közepe" ( mert ez egy ékpályán van rajt) és rohadtul csattog tőle a motor. az előzű tulaj próbálkozott ragasztással de nem bírta sokáig... Egyébként rotax blokk van benne és álítólag ezeknél tipushiba mert a tárcsa öntött aluminiumból van..
Aki tud vmit ezügyben az dobjon egy mailt!: jakab@zelkanet.hu
Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv: Jakab Dávid
mastek karbon dob bandit 1200re használt eladó 35000ft 204760456
Szia!
Telefonon velem beszéltél a hétvégén, annyi türelmed kérem, hogy délután lesz a kollegám és megnézi, hogy mi van ezekből, utána azonnal jelentkezem.

Evo-hoz cuccok eladók(a lámpa asszem kereklámpásba is passzol):
Szia!
Pár sorral lejjeb már válaszoltam neked, de azért megismétlem
Van fejkonzol, gyári, hibátlan 30E forint.

Szia!
Nem írtad az évjáratot, fejidomunk és első sárvédőnk az újabb típushoz van 50 és 15E, lámpánk meg a régebbihez ami 40E. Írj, ha érdekel valami.
Láncban tudok segíteni - az 525-ös, 112 szemes O-Ringes ( D.i.D ) 15.000.- az X-Ringes ( D.i.D ) 24.000.-
Hali,

írj a bakonymotor@gmail.com - ra , neki asszem van ilyen.
Sziasztok. Olyan problémám van, hogy szükségem lenne egy alkatrészre, aminek a pontos nevét nem tudom, csak azt, hogy mire való. Ez egy kis műanyag "korong" amibe a power motorból kijövő két bowden csatlakozik, és így szabályozza a kipuf. nyílást. Ha valaki tud segíteni ebben, jelezzen kérem Itt a kép, sajnos a műanyag "korong" nélkül. Ha valaki esetleg tudná ennek a pontos nevét, azzal is sokat segítene. Jah és egy Yamaha DT 125ről van szó.
Köszönöm!